![]() |
|
DigiCZ - balíček SPORT PLUSPoněvadž vypršela platnost tomuto vláknu: https://www.parabola.cz/forum/topic-89451/1/ , zakládám tedy nové.Ode dneška by měl být v nabídce dlouho očekávaný bal. Sport+. Zatím se ani neví, co v něm bude za programy, ale už je známá cena: http://cz.digi.tv/wp-content/uploads/dokumenty/SAT-Akcni-kampan-Digi-TV-c-16-10-01-05-platna-od-01-10-2016.pdf Takže nejenže se neví, co bude obsahovat za programy, ale už si vyhrazují další omezení (pouze 1 STB, či CAM; ještě ho ani nespustili a už si vyhrazují jeho zrušení; ...) k tomu ta 24měs. (opakovaná!) vázanost - no prostě DigiLama ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSNikdo nikoho nenutí si cokoliv předplácet. Opravdu to není povinné. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
kokunBudou to stejné programy, co mají klienti Digi v balíku Sport. Čekal jsi snad, že nabídnou něco navíc ?![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUS...co jsi čekal od amatérů, žádná diskotéka to nikdy nebude!...jaký energie, taková televize - vše při starém! ![]() ![]() ![]() |
IgBig
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
Nejde o amatéry,ale že prostě je pro vás cena neúnosná. Najděte si jiného operátora, se kterým budete spokojeni. Mně Digi svojí nabídkou i cenou vyhovuje![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSZa amatérizmus považuju např. už to, že nabízejí "něco", ale nikdo neví co.Prodávají "něco" (obsah známý není), ale cenu věděli už dopředu. V předchozím vlákně jsem psal, že v bal. by mělo být 16 čistě sportovních programů (z toho 12 v HD) - tak jsem aspoˇdostal info z jejich Cool centra, ale které to budou je ve hvězdách ![]() kvasnak - ano, čekal bych navíc aspoň např. oba NovaSporty a rovnou v HD! |
kokun
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSza amaterske povazuji, ze takova spolecnost dokaze do oficialniho dokumentu napsat "B. OPLATKY ZA PRONÁJEM" viz. strana 2![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPJo - toho jsem si všimnul taky![]() |
kokun
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSta cena se mi fakt nelibi.350 za par sport programu plus 70 pronajem stb net a jeste ani nejsou schopny zajistit vlastni net pripojeni ! a ani se k tomu neda prikoupit treba extra nb hbo. furt mi vychazi lepsi to nc+ 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSInformace "zašifrovaná" pouze do nového ceníku, taky svědčí o amatérizmu.Kde je ta jejich pompéznost, s kterou uvádějí všechny jejich novinky, když o tomto balíčku není ani zmínky v Novinkách, anebo Tiskových zprávách. V přehledu balíčků taky ani čárka, jeho obsah dosud utajený ![]() Zřejmě nepovažují za nutné příliš tento balíček propagovat - tak jak dlouho s ním otáleli, tak rychle zřejmě i z nabídky zmizí (viz ta poznámka v ceníku) ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSSláva tak jsme se konečně dočkali i když s trochou zpoždění než publikovalo vedení Nové Digi TV. Je to opravdu amatérizmus publikovat v ceníku akci balíček "Sport plus" a nepublikovat co obsahuje . Ta cena se mi jeví jako "mírně" za hranou ta hrana je 299,-Kč za balíček + pronájem CAM (29,-Kč) nebo STB ( 49,-Kč) pokud neudělají ještě další "akci" k tomuto balíčku tak se jim opravdu lidé nepohrnou a diváci náročnější na kvalitu obrazu budou dávat přednost nC+ Vázanost 24 měsíců by mi tolik nevadila, ale co mi vadí tak je na prvním místě ta cena, omezení pouze na 1 technické zařízení a ta poznámka, že pokud bude balíček "Sport plus" vyřazen tak přechod na "Základ" + "sport" a podmínka automatické akceptace této změny v případě, že abonent nevyjádří nesouhlas. To vyvolává podezření, že s tím zrušením tak trochu počítají. Je pravda, že pravidelným čtenářům tohoto fóra a sportovním satelitním nadšencům by toto zrušení balíčku neuniklo a nebyl by problém tento nesouhlas dát, ale u "obyčejného" zákazníka by tento automatický přechod z 99% prošel.Jak se říká : "Každé zboží má svého kupce" - nikdo nás nenutí, abychom si to koupili - musíme k tomu přistupovat tak, že toto je nabídka Nové Digi TV a je na nás jako na potenciálních zákaznících zda ji budeme akceptovat či nikoliv. Já za svou osobu říkám, že za stávajících podmínek nikoliv. ![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@shirazSouhlas.Taky jsem byl "připraven" na cenu do 300,-peněz. Ale byl bych schopen akceptovat i těch 349,-Kč, nebýt těch dalších omezení a vymezení. A to ještě neznáme obsah balíčku. Připadá mně to celé jako jen "lov na další dušičky". Až je vylapí, tak potichoučku převedou do Základu + Sport. Na ten jejich Základ jim ale dlabu. Proč ho mám mít už potřetí (1x ze SL, podruhé ho mám jako součást NETu) - všichni ho mají +- totožný. Tolik různých tarifů, jako má DigiCZ, nemá žádná jiná platforma. Když tady kvasnak vypisuje, že bal. Sport+ nebude nic jiného než bal. Sport, to by pak ale znamenalo, že v něm nebude ani ČT Sport-HD, ani oba ESP-HD, páč tito amatéři je mají už v Základu ![]() ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSSouhlas s názory od kokuna,je to přesně jak píše.Hlavně zklamání s kvalitou obrazu u PL ,jejich kvalita služeb neodpovídá ceně! |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@hossPředevčírem jsem s nimi skončil (výpověď na starou Digi).Přesto jsem ještě doufal v "rozumný" bal. Sport+. Tímto to ale totálně zazdili a konec (u mně) je tedy definitivní. Raději si "pořídím" (po všech stránkách výhodnější) DigiTV/SK. Stížnosti na kvalitu DigiSportů (hlavně na DS1) tu čtu pravidelně (u DigiSK tomu ale zřejmě nebude jinak - DigiCZ je totiž přebírá od nich). Mně na st. Digi vypnuli oba (DS1 i DS2) už před měsícem, jako "donucovací prostředek" k přechodu na Novou DigiCZ. Nas*rat - tohleto je chování "řeznického psa" ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSAsi si neuvědomují, že tento balíček je atraktivní pro klienty Skylinku a především Freesatu, kteří už nějaké balíčky mají a nestojí o jejich základ a pro tyto klienty je si myslím akceptovatelná cena 300 - 350 Kč včetně pronájmu technického zařízení. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
21:57.53 @kvasnak![]() jestli je ten příspěvek míněn jko žert, tak dobrý. Pokud vážně, je mi Tě kolego líto. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
Pokudkolegovi K nabídka i cena vyhovuje je to přeci jeho věc.Pokud naopak někomu nevyhovuje tak bude tuto službu absolutně ignorovat.Nikdo ho přeci nemuže do ničeho nutit.Já jsem si tuto službu vzal hlavně pro PL-LL a jsem zklamán takže vydržím a skončím.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
ChlapiNeviem prečo vnucujú aj zákl.balíček, je to nejak úlet alebo čo???Namiesto aby si prilákali zákazníkov tak tými obmedzeniami si ich akurát odpudia. Pre mňa nepochopiteľné a v CZ a SK končinách úplne normálne pre tzv. nenažraných rýchlozbohatlíkov. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
@hoboano, to je pravda. Ovšem kolega kvasnak zde nedávno prezentoval něco v tom smyslu, že obraz na Digisportu 1 není nekvalitní, jen bohužel někteří uživatelé mají velké televize.Takové reakce jsou pak opravdu úsměvné. Že klienti dostávají za hříšné peníze nekvalitu je smutné, zejména, když má tento "operátor" exklusivitu pro ČR. Ty to aspoň férově přiznáš. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSKokun: Oprašil jsem Nc+ a je vystaráno... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
hobojá souhlasím, že si každej za svý peníze může nakoupit co chce, ale zákazník by měl taky požadovat kvalitu. Jestli je mizerná-odstoupit od smlouvy. Bohužel uživatel kvasnak třeba neklalitu kvituje a to je pak těžký ve vztahu k providerovi něco uplatnit. Nebude žádný zlepšení.Jsem velice rád že jsem od o2 tchána "přerouboval" na nc+. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSJenomže třeba kvalita toho Digisportu při přenosech PL se těžko reklamuje, že? Já měl štěstí, že jsem jednu smlouvu vypověděl ve 14 denní lhůtě, druhou nechám v rodině doběhnout. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSPokud se nepletu (co tady čtu), tak kolega kvasnak provozuje telku o úhlopříčce 82cm.Tam tu (ne)kvalitu asi neřeší, protože ji "nevidí" (anebo jen nechce vidět). Já to nemůžu posoudit, páč pokud mně ještě DigiSporty šly, tak byly od rumunů (stará Digi). Za 9 let příjmu PL a později i LL (3 r. EMU, pak jsem už 6 let poctivě platil) jsem na ně tak nějak přivyknul. To ale neznamená, že je musím mít za každou cenu (a zrovna od nekvalitní a předražené DigiCZ). |
kokun
![]() |
|
@kokunSleduji, jak mě pěkně rozebíráte![]() ![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
hoboUž máš termín na party s Laďou a Romanou? Hlavně pozor, aby nepoužili lest - hned zkraje ožrat a on nám pak podepíše co budeme chtít![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
hogofogo11Příspěvky kolegy K jsou vždy vážné![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |