![]() |
|
DigiCZ - balíček SPORT PLUSPoněvadž vypršela platnost tomuto vláknu: https://www.parabola.cz/forum/topic-89451/1/ , zakládám tedy nové.Ode dneška by měl být v nabídce dlouho očekávaný bal. Sport+. Zatím se ani neví, co v něm bude za programy, ale už je známá cena: http://cz.digi.tv/wp-content/uploads/dokumenty/SAT-Akcni-kampan-Digi-TV-c-16-10-01-05-platna-od-01-10-2016.pdf Takže nejenže se neví, co bude obsahovat za programy, ale už si vyhrazují další omezení (pouze 1 STB, či CAM; ještě ho ani nespustili a už si vyhrazují jeho zrušení; ...) k tomu ta 24měs. (opakovaná!) vázanost - no prostě DigiLama ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
Přesněvystižené,nejhorší je ten závazek a pokuty za jeho zrušení!Ale tak to u nás chodí u většiny operátoru...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSChlapci, zas tu kritiku digi nepřehánějte, nebo sem vlítne kolega Risposta a ....![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
samostatny-balicek-sport-plushttps://www.parabola.cz/clanky/5977/digi-cz-zacala-nabizet-samostatny-balicek-sport-plus/,asi jim to nevychází jak si představovali zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUShoss@ O jaký pokuty se má jednat? Jediný co Digi může dostat je pětina součtu měsíčních odměn zbývajících do konce sjednané doby trvání Smlouvy (přesná citace jejich obchodních podmínek, což je v souladu se zákonem). A pokud Digi zruší balík Sport, tak klient nemusí akceptovat přechod na jiný balík a může Smlouvu ukončit bez sankcí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@shirazTak i DigiSK se snaží postupně rozšiřovat nabídku programů v HD rozlišení - jako např. nedávno: http://www.digislovakia.sk/aktuality/eurosport-digi-sport-hd/ |
kokun
![]() |
|
@hobo".Ale tu jejich vlajkovou lod v podobě obrazu na DS1HD prostě nelze pro změnu akceptovat nikdy."Podobně tomu bylo za rumunů - tam se zase často nedalo dívat na DS2 (obraz jakoby zdvojený/roztřepaný). Ještěže jsem s nimi (k 30.9.) skončil - i když k definitivnímu vypnutí došlo až dnes ráno (inu, kdo by u nich přes víkend dělal?) ![]() |
kokun
![]() |
|
DigiCZ - balíček SPORT PLUSZdá se mi to předražené za 349 kč. Brach bych to za 249 kč. |
Jura2
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
@Jura2Sportovní práva jsou drahá, ta cena je dobrá.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
KvasnikTy si tam plať tu svoji předraženou digi ok o kterou tady nemá polovičku lidí zájem![]() ![]() ![]() |
Jura2
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
@Jura2Kdo o to nemá zájem to mě nezajímá, já si zaplatím to, co chci sledovat. Pokud se to někomu zdá drahé, je to jeho problém.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@Jura2Tak si holt budeš muset najít lepší práci, nic neobvyklého. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSta cena je fakt na cesky podminky neprimerena.jenze.musime si uvedomit.oni nakupujou za evropsky ceny.a nikoho nezajima ze mi tady tricet let spime a furt delame za vychodoblokovy platy.a to je ten problem.jinak sport balicek za 12€ je pusinka. 😃 asi tak.o kvalite nemluvim. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSkonecne to dneska zverejnily oficialne na svych strankach 😀 4 října |
kristian1
![]() |
|
No prvníodhady ceny tohoto balíčku třeba i tady byly větší-zas tak hrozné to tedy není.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboPrávě to asi u nĕkoho vyvolává pochybnosti o budoucnosti tohoto balíčku... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUStakže pro někoho je to hrozně předražené a nikdy by si to za těchot podmínek nezaplatili a někomu se to zdá podezřele levné, že to snad časem stopnou?Mně končí u Skylinku Multi v lednu a přemýšlím, že u něj zůstanu jen s HBO a základem a pořídím si k tomu od Digi tento Sport+, ještě uvidím |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@jirka67Když by ten samost.sport.balíček zrušili,tak je zrušíš taky ne?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSshiraz: "Vázanost 24 měsíců by mi tolik nevadila, ale co mi vadí tak je na prvním místě ta cena, omezení pouze na 1 technické zařízení a ta poznámka, že pokud bude balíček "Sport plus" vyřazen tak přechod na "Základ" + "sport" a podmínka automatické akceptace této změny v případě, že abonent nevyjádří nesouhlas. To vyvolává podezření, že s tím zrušením tak trochu počítají. Je pravda, že pravidelným čtenářům tohoto fóra a sportovním satelitním nadšencům by toto zrušení balíčku neuniklo a nebyl by problém tento nesouhlas dát, ale u "obyčejného" zákazníka by tento automatický přechod z 99% prošel."hobo: "Když by ten samost.sport.balíček zrušili,tak je zrušíš taky ne?" I když si ti, co sem pravidelně chodí, to zrušení (resp. ten přesun) pohlídají, tak tu "vstupní investici" (železo, montáž, ...) jim nikdo nevrátí. A to se u této povedené společnosti může klidně stát třeba i za 1/4 roku ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSpokud budes jejich zakaznik tak ti snad poslou mejla nebo dopis ze se neco meni neé ? nebo tohle digi nedela ? 😀 |
kristian1
![]() |
|
RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUSa hlavne pokud by ten balicek sport plus zrusily tak furt ti zustanou ty programy a k tomu zaklad o 100kc levneji.! tak nevim v cem je problem uďo 😀 |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Anebo ti to taky napíšou drobným písmem někde na konec faktury, kde to "nikdo" nečte!A kdo ti vrátí prachy za ty "investice"? Balík Základ + Sport (vč. 1 STB) mně nabízeli i za 368,-peněz (což je méně než Sport+) a stejně jsem je poslal do "prodloužených zad" ![]() |
kokun
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |