Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Vysílání ultra HD z Vatikánu a San Marina

I když je Česká republika spíše ateistickou zemí, možná by někoho mohlo zaujmout, že Eutelsat, Rai a Vatikánská televize CTV se budou podílet na vysílání v ultra HD 4k a to pro skoro všechny přenosy z Vatikánu a z cest papeže Františka. Začíná se zítra bohoslužbou na kanálu HotBird 4k a Rai 4k. První kanál je dostupný všem bez rozdílu, druhý kanál je dostupný pouze přes Tivusat na pozici 210, resp. 200. Další zajímavou zprávou je, že vysílání v ultra HD chystá i televize RTVSM z republiky San Marino. V současné době vysílá RTVSM na satelitu v SD. V pozemním vysílání i v HD společně se svým druhým kanálem RTVSM Sport. Zda i druhý kanál bude na satelitu zatím není známo.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@ franck

Dúfam že to bude zadarmo teda ten RTVSM Sport

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Rtvsm sport je zdarma už teď, pouze nevysílá na satelitu. Práva kupují pouze pro San Marino. Ani v Itálii nemůžeme přijímat tv ze San Marina přes dvbt (pouze ti, co bydlí v blízkosti SM)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE:franck

Tak už i pánbůh jde s dobou, když vysílá v ultra HD. R^

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993

@mog1993

No tak to je jasný, aby ne! :-) R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San Marina

Že by Čt zasluhovala, třeba pátera Halíka, za generálního ředitele? ;)

konas
Registrace: 12/2014

flandák co plive na prezidenta

Na každého fraterníka se už v pekle chystají kotle ! ! !

a2580123a
Registrace: 10/2014

No ale třeba by nějaké UHD vysílání, třeba ze života svatých, zařídil. :laughing:

konas

Halík-jako kovaný křtěný ateista se při vyslovení tohoto jmena musím pokřižovat,tento pán je zralý na vymitače ďábla ne na uhd! :fuming:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

Dobře, beru zpět, a navrhuju kardinála Lobkowitze. Nevím jak dnes, ale kdysi to byl velký sympaťák.

konas

By mě zajímalo, kdy s UHD začne třeba BBC nebo ARD ZDF... Zatím ti vypadá, že Rai nebo celkově Itálie drží primát...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Vatikánska CTV už má za sebou vysielanie v Ultra HD. Bolo to 8. 12. 2015, keď sa otvárala svätá brána vo Vatikáne pri príležitosti zahájenia roku milosrdenstva.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@franck

BBC i Němci už UHD vysílají, tak ty taliány nepřechval.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@omar3

Ano, ale já myslím FTA vysílání, ne placené. Rai je zatím jediná, která vysílá v ultra HD bezplatně na satelitu kde má i svůj ultra hd kanál Rai 4k. Mluvím o veřejnoprávních tv. Ne placené typu Sky apod.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Děkuju za informaci, víru potřebuju a takové technicky dokonalé vysílání je přinejmenším příjemné. Těžko jej ovšem využiju.

knawi
Registrace: 3/2007

@franck

Tak kdy zítra vysílají? Podívám se, jestli nekecáš.
FTA programů UHD je spousta, italských tam moc nevidím. Že by nedokonalost přehledu.
https://www.parabola.cz/prehledy/4ktv/

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3

Rai 4k Frequenza e polarizzazione: 12399 H
Symbol rate: 27500
FEC: 2/3

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Kanál není fta, ale dostupný přes Tivusat. Fta je Hotbird 4k kde ten přenos z Vatikánu bude taky.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Ptal jsem se na čas (time, tempo). V kolik začínají? Nemůžu u toho sedět celý den.

omar3

Ved aj panboh potrebuje prachy, tak co chcete fta. Rv

Kasr
Registrace: 8/2008

@omar3

Poslouchej frajere, sis asi spletl kámoše, ne? Pokud ode mně něco chceš, tak slušně. Pro tentokrát to přehlídnu. Přenos začíná v 10:00. Hezký večer.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Díky za info.
Čas vysílání mohl být už součástí základní informace a mohli jsme si ušetřit tuto komunikaci.
Já se rád podívám na každé UHD vysílání, které není obvyklou nekonečnou smyčkou i když ideově to není moje přesvědčení. Přesto jsem byl nedávno na kopuli sv.Petra odkud je krásný výhled do zahrad na antény RTV Vatikán.
Rád čtu tvoje info z Italského éteru, tak se nenech prosím rozhodit.
Přeji dobrou noc,
nic dalšího ode mne teď už nepřijde.

omar3

@omar3

V pořádku. Děkuji za pochopení a omlouvám se za tón vyjadřování. Jsem horká krev :-) Každopádně pokud jsi nebyl, tak doporučuji Vatikánská muzea. Tam uvidíš něco, co nikde jinde neuvidis a budeš zírat. Můj dědeček říkával, že kdyby Vatikán prodal svůj majetek, tak si za ty peníze koupí celý svět a neexistovala by chudoba. Měl pravdu až jsem to viděl na vlastní oči. A to je spoustu míst kam nikdy veřejnost nevstoupila, napr. Vatikánský archív. Říká se, že tam jsou informace, které by mohli zničit svět a rozpoutatssvětovou válku. Taky proto, je archív přísně hlídaný a i kdyby se přece jen někomu podařilo dostat se do tajné místnosti která je celá skleněná a je v ní minimum vzduchu a ve které jsou právě tyto dokumenty, tak se spustí plyn, který toho člověka do několika sekund omráčí. Neuvěřitelný.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@ franck

Čítate veľa Dana Brawna, ale netreba všetkému veriť, čo napíše. A ako talian by ste mali vedieť, že v knihe Anjeli a démoni naozaj existujú všetky pamiatky popisované v knihe, ale všetko je vycuné z prstu. Veľa spomínaných pamiatok v príbehu je situovaných úplne ináč, ako sa popisujú v knihe.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@Crescenzio

Jsem nikdy nečetl Dana Browna. Tyto informace mám od jednoho patera kterému je 90 let a má Vatikán v malíčku. Ty tajné informace jsou skutečně takhle střežený. Samozřejmě, tím, že nikdo nikdy se tan nedostal a ani nedostane tak vznikají konspiracni teorie, ale i papež Jan Pavel II naznačil, Vatikán má dokumenty které nikdo nikdy nesmí vidět. Ta plynová komora existuje a byla postavena v 90 letech.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Myslím nikdo nedostal z veřejnosti, jinak je jasný, že představitelé Vatikánu ano.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra