![]() |
|
Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaI když je Česká republika spíše ateistickou zemí, možná by někoho mohlo zaujmout, že Eutelsat, Rai a Vatikánská televize CTV se budou podílet na vysílání v ultra HD 4k a to pro skoro všechny přenosy z Vatikánu a z cest papeže Františka. Začíná se zítra bohoslužbou na kanálu HotBird 4k a Rai 4k. První kanál je dostupný všem bez rozdílu, druhý kanál je dostupný pouze přes Tivusat na pozici 210, resp. 200. Další zajímavou zprávou je, že vysílání v ultra HD chystá i televize RTVSM z republiky San Marino. V současné době vysílá RTVSM na satelitu v SD. V pozemním vysílání i v HD společně se svým druhým kanálem RTVSM Sport. Zda i druhý kanál bude na satelitu zatím není známo.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@ franckDúfam že to bude zadarmo teda ten RTVSM SportDigi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 878 |
![]() |
|
@Zetor25Rtvsm sport je zdarma už teď, pouze nevysílá na satelitu. Práva kupují pouze pro San Marino. Ani v Itálii nemůžeme přijímat tv ze San Marina přes dvbt (pouze ti, co bydlí v blízkosti SM)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE:franckTak už i pánbůh jde s dobou, když vysílá v ultra HD.![]() Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
@mog1993No tak to je jasný, aby ne! :-)![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaŽe by Čt zasluhovala, třeba pátera Halíka, za generálního ředitele?![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
flandák co plive na prezidentaNa každého fraterníka se už v pekle chystají kotle ! ! ! |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaNo ale třeba by nějaké UHD vysílání, třeba ze života svatých, zařídil.![]() |
konas
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaHalík-jako kovaný křtěný ateista se při vyslovení tohoto jmena musím pokřižovat,tento pán je zralý na vymitače ďábla ne na uhd!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@spykoDobře, beru zpět, a navrhuju kardinála Lobkowitze. Nevím jak dnes, ale kdysi to byl velký sympaťák. |
konas
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaBy mě zajímalo, kdy s UHD začne třeba BBC nebo ARD ZDF... Zatím ti vypadá, že Rai nebo celkově Itálie drží primát...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaVatikánska CTV už má za sebou vysielanie v Ultra HD. Bolo to 8. 12. 2015, keď sa otvárala svätá brána vo Vatikáne pri príležitosti zahájenia roku milosrdenstva.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@franckBBC i Němci už UHD vysílají, tak ty taliány nepřechval.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Ano, ale já myslím FTA vysílání, ne placené. Rai je zatím jediná, která vysílá v ultra HD bezplatně na satelitu kde má i svůj ultra hd kanál Rai 4k. Mluvím o veřejnoprávních tv. Ne placené typu Sky apod.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaDěkuju za informaci, víru potřebuju a takové technicky dokonalé vysílání je přinejmenším příjemné. Těžko jej ovšem využiju. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@franckTak kdy zítra vysílají? Podívám se, jestli nekecáš.FTA programů UHD je spousta, italských tam moc nevidím. Že by nedokonalost přehledu. https://www.parabola.cz/prehledy/4ktv/ DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaRai 4k Frequenza e polarizzazione: 12399 HSymbol rate: 27500 FEC: 2/3 Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaKanál není fta, ale dostupný přes Tivusat. Fta je Hotbird 4k kde ten přenos z Vatikánu bude taky.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckPtal jsem se na čas (time, tempo). V kolik začínají? Nemůžu u toho sedět celý den.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaVed aj panboh potrebuje prachy, tak co chcete fta.![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 649 |
![]() |
|
@omar3Poslouchej frajere, sis asi spletl kámoše, ne? Pokud ode mně něco chceš, tak slušně. Pro tentokrát to přehlídnu. Přenos začíná v 10:00. Hezký večer.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckDíky za info.Čas vysílání mohl být už součástí základní informace a mohli jsme si ušetřit tuto komunikaci. Já se rád podívám na každé UHD vysílání, které není obvyklou nekonečnou smyčkou i když ideově to není moje přesvědčení. Přesto jsem byl nedávno na kopuli sv.Petra odkud je krásný výhled do zahrad na antény RTV Vatikán. Rád čtu tvoje info z Italského éteru, tak se nenech prosím rozhodit. Přeji dobrou noc, nic dalšího ode mne teď už nepřijde. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@omar3V pořádku. Děkuji za pochopení a omlouvám se za tón vyjadřování. Jsem horká krev :-) Každopádně pokud jsi nebyl, tak doporučuji Vatikánská muzea. Tam uvidíš něco, co nikde jinde neuvidis a budeš zírat. Můj dědeček říkával, že kdyby Vatikán prodal svůj majetek, tak si za ty peníze koupí celý svět a neexistovala by chudoba. Měl pravdu až jsem to viděl na vlastní oči. A to je spoustu míst kam nikdy veřejnost nevstoupila, napr. Vatikánský archív. Říká se, že tam jsou informace, které by mohli zničit svět a rozpoutatssvětovou válku. Taky proto, je archív přísně hlídaný a i kdyby se přece jen někomu podařilo dostat se do tajné místnosti která je celá skleněná a je v ní minimum vzduchu a ve které jsou právě tyto dokumenty, tak se spustí plyn, který toho člověka do několika sekund omráčí. Neuvěřitelný.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@ franckČítate veľa Dana Brawna, ale netreba všetkému veriť, čo napíše. A ako talian by ste mali vedieť, že v knihe Anjeli a démoni naozaj existujú všetky pamiatky popisované v knihe, ale všetko je vycuné z prstu. Veľa spomínaných pamiatok v príbehu je situovaných úplne ináč, ako sa popisujú v knihe.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@CrescenzioJsem nikdy nečetl Dana Browna. Tyto informace mám od jednoho patera kterému je 90 let a má Vatikán v malíčku. Ty tajné informace jsou skutečně takhle střežený. Samozřejmě, tím, že nikdo nikdy se tan nedostal a ani nedostane tak vznikají konspiracni teorie, ale i papež Jan Pavel II naznačil, Vatikán má dokumenty které nikdo nikdy nesmí vidět. Ta plynová komora existuje a byla postavena v 90 letech.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Vysílání ultra HD z Vatikánu a San MarinaMyslím nikdo nedostal z veřejnosti, jinak je jasný, že představitelé Vatikánu ano.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |