![]() |
|
EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technice?Ahoj Všem, chtěl bych se zeptat na zkušenost nějakého živnostníka v oboru anténní techniky jak to bude organizovat od března příštího roku s EET? Chápu, že se týká obchodu ne montážních prací, ale když nakoupím přijímače a ty pak zákazníkům namontuji v rámci montáže je to považováno jako co? Bude pod montáží a tudíž EET až v r. 2018 nebo je to prodej a spadne to už od 3/2017?.. díky za inspirace a názory.. jsem z toho totiž Jelen Srnec i Daněk :-) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...https://www.novinky.cz/ekonomika/423532-eet-zaznamenala-prvni-vypadek-v-utery-rano-neprijala-polovinu-uctenek.html |
Messner
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...Pánové, nečekal jsem svým dotazem takovou melu :-) Nemám přes zimu takové zakázky aby mou rodinu uživili tak budu pracovat v jiné firmě zřejmě alespoň přes zimu a EET zavedu až to bude prostě pro mně nutné tj. od 2018. Faktury řádně přiznávám a také z nich pak platím daně jako každý živnostník. Teď v tom mám teda konečně jasno :-) Děkuji Všem za podrobný rozbor politické a podnikatelské sféry :-) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...Úřednice, která poukázala na burešovo čapí hnízdo byla na ministerstvu financí postavena mimo službu a hrozí jí kárné řízení....pozor??? na babišovkách, čt... to není, ale na centrumu u Bakaly OKD.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...dobrý čtení,děkuji |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@Fanynnežvaň tady pitchoviny a smiř se s tím, že prostě skončil dosavvadni bordel který ti vyhovovakla a buď teď už konečně začneš dodržovat zákony jako každý druhý v čr a nebo se jdi regfnout na ÚP a za rok si popovídáme jak si skvěle žiješ z živ. minima, komiku... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...Nejhorší je, že samotný EET vůbec neřeší placení daní, jak se snaží Bureš nakukat naivním koblihářům. Řeší to jen a pouze příjem podnikatele, kterej si ale může daňový základ zvesela snižovat čímkoliv a na finále zase nezaplatí na dani nic. A ti ostřejší podnikatelé si klidně rok co rok udělají nový s.r.o. za kačku (plus poplatky u notáře a zápis do OR) a opět Bureš s koblihářema akorát utře. Teda Bureš ve skutečnosti ne, ten si to nakrade na dotacích, takže bude vysmátej i nadále.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@EnikVážený živnostníku, nežvaň tady o nějakých Tvých horentních nákladech na tisk účtenty pro zákazníka kvůli eet, tím nikoho nedojmeš, EET brostě bude evidenční nutnost pro každého kdo přijímá hotovost v ČR a fertig. stím se smiř nebo se běž rovnou regnout na ÚP a začni dělat kšefty načerno, než si pro tebe přijdou, když už se s tím tady sám vytahuješ troubo. Ty tajkový slovutný technik a pocivec, že bys měl skutečně takový problém koupit si za pár šupů apku do mobilu a přenosnou tiskárnu, když ti na to stát ještě dá 5 lutrů ...?? Komu to chceš namluvit.??? Kdybys platil poctivě daně jak tady prohlašuješ, tak ti EET nebude ani v nejmenším vadit, naopak budeš rád že dojde na tvé nakalé komnkurenty. Jenže ono to bude asi v reálu trochu jinak že? EET je třeba i pro paušálníky do 700tis. příjmů ročně, právě proto aby se to mohlo jednoduše ověřit a nikdo z většími skutečnými přijmy se za to neschovával. To snad dokáže pochopit taky každé malé děcko, tak se tady raději už neztrapňuj. Z postoje dotyčného k EET je totiž naprosto zjevné, kdo je kdo... to byste si vy zlodějíčkové měli uvědomit, než začnete hystericky jako potrefené hhusy kdákat![]() ![]() |
lance
![]() |
|
PoldaSje to zaměřeno na dépéháčkáře a že to padne i na malý živnostníky,za to můžou kalouskovci,kteří křičí,nic,nebo pro všechny,tak jim bureš uhnul |
pierrepetr
![]() |
|
lanceJsi trapný a hlavně jsi nepochopil psaný text co jsem zde uvedl a klidně si zvol toho stebáka kobliháře co ukradl chemické podniky na slovensku a v čechách... že dovolíš ukrást z čech 300 miliard každý rok to ti nevadí.....mému kamarádovi už 3 roky dluží za opravu agrofert vily dodnes v Průhonicích 30 tisíc....???? a kdyby jeho firmy nedostávaly dotace tak by ani miliardářem nebyl...??? |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
EET pro montážníkyzatim jsem získal info z FMF,že montážníci stavebních řemesel budou mít 48 hodin,aby stačili přijet domů,mnohdy 30-60 km daleko ,podat to z domova.Já osobně budu vozit zákazníky do banky ke vkladu za fa.Je to dobrá náplň pro důchodce,těch 5-6 fa mě tolik neunaví.Lance si myslí,že všichni kradou,ale že zaměstnanci(a je jich daleko víc) vesele okrádaji své živitele,to jaksi přehlédl.Stačí se projít dopoledne po městě,kolik se tam fláká pracujících![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
EET pro montážníkyUž teď podávám těch 5,6 faktur 2x elektronicky a jednou osobně,platím správné daně,převedl jsem ,Pražák firmu z Prahy na okrsesek a 16 let jsem neměl kontrolu mimo vytykačky.![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
korkorankontroly choděj převážně na dépéháčkaře |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrUž na začátku 1993 jsem se přihlásil jako plátce,což konkurence udělala později,po mých zkušenostech z němec.Rok před tím,jsem fi. přestěhoval do pohraničí z Prahy a poslední kontrola mě stála 365,-penále a doplatek daně cca390,-z vráceného přepl. vzp,což jsem jaksi přehlédl. |
korkoran
![]() |
|
Vážení =podnikatelé=,pěkně se tady (a nejen tady) vybarvujete![]() ![]() EET je totiž jedna z mála věcí za posledních 20let (ne-li vůbec jediná), proti které v podstatě neexistují skutečné relevantní protiargumenty !!! Vypouští se jen mlha účelových pseudoargumentů, to je holý fakt ![]() ![]() ![]() PS: není chybou Bureše, že nikdo jiný než on už dávno neudělal to co se mělo udělat dávno, tj,. začít zavádět pořádek do toho našeho neskutečného všeobecného bordelu, který mnohým z vás vyhovuje. Bureš není demokrat, je to nebezpečná osoba pokud se mu do rukou dostane nepřiměřená moc, nicméně, dnes v oblasti EET, DPH aj. děla užitečné věci které už dávno měly prosadit standartní pol. strany... jenže těm ty černé prach z šedé ekonomiky jdou setsakra vhod... teď přišel Budŕeš který má vlastích parchů dost a proto může ten hnojský penězovod Kalousovi, blue birďákům a dalším konečně zatípnlout.. já jsem pro to bureše pro tuto černou užitečnou práci využít.. ![]() ![]() |
lance
![]() |
|
lancesouhlas,bez debaty |
pierrepetr
![]() |
|
lanceve všem co si napsal souhlas na 100% |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 696 |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...to se ti v noci i o tech parazitech muselo i zdat, vid koblizku |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...u nás to beží už viac ako rok a pol a osobne v tom vidím skôr výhody ako živnostník. Nie je problém ani s mobilnou aplikáciou. Nebojte, zvyknete si.@ lance, vystihol si to správne, aj u nás bolo hromženia a nadávok, aká je to záťaž, ale vykrikovali hlavne tí, ktorý mali problém s poctivosťou ![]() Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...Mluvil jsem o tom s ucetni a budu zatim uctovat vse s instalaci. Naladeni stroje atdTim padem 4 vlna. |
antsat
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
@PeonMomentálně mám Kyslík a čekám v našem kraji 15-20 vt.na spojení hovoru i dat.Při dotazu u Kyslíku,byla odpověď takáto:pro dosažení smluvních cenových podmínek,převádíme vám LTE na 2G/3G a ten převod to tak prodlužuje.Mnohde ani signál nedostihnu.Přepnu na divokou kartu Tm a mám data okamžitě![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranno jako dneska to nejak nejede.mam taky O2 data.4G.a ted jsem nameril 18Mb a 1,9Mb ale jindy mivam 30 a 10.a slibovaly az 180 😀 byznysmejdi |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
EET a pokrytíA to je firma,která má zajistit pokrytí v případě mimořádných pozemních událostí.![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@jam fmTo ale zřejmě mluvíš o drátu,ale mobilní aplikaci taháš z wifiny a to je hrůza,teď mi několikrát hlásil mobil-žádný signál O2 a to mám jeho repítr 2 km na očích![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranto mluvim o mobilu.kde vezmes v lese wi-fi.? takze ta jejich slavna EET masinka nema vlastni sim.nejede na primo.a jeste musis tahat spojeni z nejakyho externiho zdroje ? no to mi ani nerikej.jsem myslel ze jsme v Evrope.ale vypada to spis ze nekde v pralese. 😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: EET pro montážníky od 3/2017 v DVB technic...a ted je to jeste horsi.!O2- 10 a 2,5 Tm- 24 a 5 na tom samem miste a ve stejny cas.to je docela sila. 😀 |
jam fm
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 122 | |
![]() |
|
![]() |