, sekce: Programy na orbitu |
|
TRT World HDVčera jsem tady zaregistroval zprávu,že tato snanice měla začít vysílat na 13e a 19e.Né,že bych jí sledoval,ale zkoušel jsem ji naladit na obou pozicích a ani na jedné jsem jí nenašel.No a i zpráva o této stanici tady z Paraboly taky zmizela...V čem je teda zakopaný pes |
NecanP
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 102 |
|
|
RE: TRT World HDUž je to paséSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 925 Galerie: jackino |
|
|
RE: TRT World HDJj a dík.Jasně že mi to netrhá srdce |
NecanP
|
|
RE: TRT World HDNo turci tam mali spravy po amerikansky, zeby to nepasovalo EU, keby nejake spravodajstvo komentovali diametralne odlisne ???Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: TRT World HDAktualizacjaEmisja okazała się jedynie krótkim testem, przekaz przerwano. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 404 |
|
|
RE: TRT World HDNo jo,turci jsou sverázný národ...Jediné co stálo za to byl turecký med |
NecanP
|
|
Nepodceňujme TurkyMáme o nich málo informací a jsou navíc informace propagandisticky vybírané.Turci: 1. vybudovali vlastní riviéru v délce cca 150 km, kde je hotelů tolik, že najednou tam může být několik set turistů,udržet bezproblémový provoz takového obřího kolosu včetně dostatku vody, elektřiny, potravin i kanalizace znamená značné schopnosti, 2. mají skvělé architekty, kteří navrhují pozoruhodné stavby i v sousedních zemích, 3. mají svébytnou kulturu, která se jen tak lehce nepoddá globalizačním vlivům jako například naše národní, která téměř zanikla, 4. jejich náboženské muslimské organizace plní mimo jiné i funkci místních rad, kde se převážně řeší praktické otázky lokální samosprávy, 5. jsou to hrdí lidé, na rozdíl od nás, Čechů, 6. budovali Německo, hodně jich zůstalo v Německu a jsou do společnosti plně adaptovaní. Němci zde útočí na ně, ne oni na Němce... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
opravaněkolik set tisíc turistů.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
RE: TRT World HDAz na ten bod 6. Uplne integrovany teda rozhodne nie su vsetci a najhorsie je na tom ta 3-4 generacia na pocudovanie integracia nestupa ale klesa generaciami. Prva druha casto nevedala alebo lamane po nemecky, potom sa to zlepsovalo a teraz nastupuje generacia ktora sice zije v nemecku ale viac povazuje turecko a Erdogana za svojho prezidenta a domov ako nemecko.Neda sa vseobevne tvrdit, ze integracia prebehla uplne v pohode.A netyka sa to len turkov ani jedna muslimska cast pristahovalcov sa neintegruje uplne, nikdy .Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
TRT WORLD HDprogram běžel na obou satelitech včera pouze několik hodin už je pasé ! ! ! |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 275 |
|
|
RE: TRT World HDJa jsem zaslechl na trt , ze behem pristiho roku maji byt dalsi pozice spustene.Jejich ambici je dostupnost po celem svete, takze Astra by mela byt taky v dohledne dobe, nejenom tento test |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|