Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TRT World HD

Včera jsem tady zaregistroval zprávu,že tato snanice měla začít vysílat na 13e a 19e.Né,že bych jí sledoval,ale zkoušel jsem ji naladit na obou pozicích a ani na jedné jsem jí nenašel.No a i zpráva o této stanici tady z Paraboly taky zmizela...V čem je teda zakopaný pes :)) ?

NecanP
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TRT World HD

Už je to pasé :bigeyes: pouze 42e,ale o nic nepřicházíš :mad:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Jj a dík.Jasně že mi to netrhá srdce :)) a jen tak jsem pisnul ze zvědavosti.

NecanP

No turci tam mali spravy po amerikansky, zeby to nepasovalo EU, keby nejake spravodajstvo komentovali diametralne odlisne ??? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Aktualizacja
Emisja okazała się jedynie krótkim testem, przekaz przerwano.

stamar
Registrace: 9/2007

No jo,turci jsou sverázný národ...Jediné co stálo za to byl turecký med :))) :))) ,ale z toho jsem už vyrostl :)

NecanP

Nepodceňujme Turky

Máme o nich málo informací a jsou navíc informace propagandisticky vybírané.
Turci:
1. vybudovali vlastní riviéru v délce cca 150 km, kde je hotelů tolik, že najednou tam může být několik set turistů,udržet bezproblémový provoz takového obřího kolosu včetně dostatku vody, elektřiny, potravin i kanalizace znamená značné schopnosti,
2. mají skvělé architekty, kteří navrhují pozoruhodné stavby i v sousedních zemích,
3. mají svébytnou kulturu, která se jen tak lehce nepoddá globalizačním vlivům jako například naše národní, která téměř zanikla,
4. jejich náboženské muslimské organizace plní mimo jiné i funkci místních rad, kde se převážně řeší praktické otázky lokální samosprávy,
5. jsou to hrdí lidé, na rozdíl od nás, Čechů,
6. budovali Německo, hodně jich zůstalo v Německu a jsou do společnosti plně adaptovaní. Němci zde útočí na ně, ne oni na Němce...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

oprava

několik set tisíc turistů.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Az na ten bod 6. Uplne integrovany teda rozhodne nie su vsetci a najhorsie je na tom ta 3-4 generacia na pocudovanie integracia nestupa ale klesa generaciami. Prva druha casto nevedala alebo lamane po nemecky, potom sa to zlepsovalo a teraz nastupuje generacia ktora sice zije v nemecku ale viac povazuje turecko a Erdogana za svojho prezidenta a domov ako nemecko.Neda sa vseobevne tvrdit, ze integracia prebehla uplne v pohode.A netyka sa to len turkov ani jedna muslimska cast pristahovalcov sa neintegruje uplne, nikdy .

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

TRT WORLD HD

program běžel na obou satelitech včera pouze několik hodin už je pasé ! ! !

a2580123a
Registrace: 10/2014

Ja jsem zaslechl na trt , ze behem pristiho roku maji byt dalsi pozice spustene.
Jejich ambici je dostupnost po celem svete, takze Astra by mela byt taky v dohledne dobe, nejenom tento test

hondasek2
Registrace: 7/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra