Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

cry-che digi2go

Tak ohledně zpoždění opět. Když dám přehrávat od začátku po té co pořad tohoto zápasu začal tak mám zpoždění "jen" 55s místo živého vysílání kde je zpoždění 1:30
A v pc to mám taky zpoždění "jen" 55s oproti živému vysílání do tv, přes tu krabičku aris
Jak je to možné ?

sente
Registrace: 7/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cry-che digi2go

Zajdi si k lékaři

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

@sente

Tebe urcite urobi najvacsiu radost, ked si pod stromcekom najdes nove stopky.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Skandál, okamžitě reklamovat u poskytovatele.:crying:

konas
Registrace: 12/2014

takže já jsem nemocnej ? protože se snažím vyřešit problém, tak abych neměl fotbaly opožděně ?
místo pořádné rady jen samé hloupé narážky

sente

Já jsem je měl dneska o 3:26 dopředu. Vánoce budou letos bohaté...

bretah
Registrace: 9/2012

@sente

Nic ve zlym, ale vzdyt uz jsme ti tu psali, ze OTT sluzba, coz DIGI GO je, proste zpozdeni ma a neni to nic neobvyklyho, ma ji O2TV Air, ma ji DIGI GO, ma ji x dalsich poskytovatelu. OTT neni IPTV. To zpozdeni muze bejt 40s, muze bejt minuta, ale i minuta pul, tak to proste je. To, ze DIGI GO je navic jeste spatny OTT, ktery temer nefunguje (laguje, bufferuje, samovolne se pretaci) je vec druha, o tom zadna, ze to je samozrejme spatne.

MartinP
Registrace: 8/2016

@MartinP

tak ok dobře,

sente

smířím se tedy s tím a už to řešit nebudu dál

sente

Pokud nemas nejakyho souseda, co ma satelit a bude ti tak "spoilovat" prubeh v nasledujicich minutach svym krikem, pak se s minutou pul da prezit, stejne tak pokud zrovna nesazis online po netu treba. Jinak se s tim da smirit, vim o cem mluvim, mam O2TV Air. Hlavni je, aby ti stream bezel plynule, o to jde predevsim. A jestli to budes mit s 50s nebo minutovym zpozdenim, na to kaka pes podle me... ;)

MartinP

satelit tady mám , na hotbird.
ale to není podstatné, já řeším jen tu ang a špa ligu přes digi2go, protože parabola od nich tady už nebyla kam dát
ale ok smířím se tedy, stlačil jsem to na 48s když dám na digi spuštění pořadu ze záznamu od začátku..tak lepší než 1:30

sente

Vsak jasne, hlavne at to bezi plynule a uzijes si zapas! ;) Prestoze teda trosku nechapu, ze kdyz mas talir natocenej na Hotbird, zes zrovna resil ang a spa ligu pres digi go. Ale to uz je zase na jinou diskuzi ;)

MartinP

@MartinP

Je to společný satelit na střeše a je to rozvedeno do každého bytu, tak tím způsobem to mám. Bydlím v takové dá se říct dvou patrové vile kde jsou byty a tam je to takto rozvedené z té střechy do každého bytu...mám příjmač topfield TF7700HSCI, ale to je vše a nějak moc to nepoužívám..
Musel bych si koupit kartu na polskou cyfru asi že ? kdybych chtěl pl tímto způsobem ?

sente

Ano, na Hotbirdu jsou Polaci a jejich Cyfra, ktera PL vysila, a to v luxusni kvalite obrazu, musim rict R^

MartinP

Při fotbalu z francie(PSG)rozdíl mezi Sport tv/TV monde 30 vteřin a taky jsem se neposral :bigeyes:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

MartinP

To že je spozdeni je mi fuk. Ale zbytek není pravda mám ji doma na fotbal a nemá o nic víc zadrhelu jako skylink. Musíš mít připojení. Na bezdratu o rychlosti 4 mb ti to asi nepojede. Když máš net na prd tak ti to nepojede. Mám 50 mb optiku a vůbec žádný problém se sledováním. Jen archiv občas blbne ale to řeším nahranim pořadu a můžu koukat od začátku. Měl jsem zkušenost s o2tv iptv a byla o proti Digi2Go úplně marodna. A to bylo kousek od ústředny.

satman1
Registrace: 9/2010

MartinP

Ze by agent DIGI? Ja mam O2 IPTV a za 2 a pul roku mi neco nefungovalo 3x. Digi OTT jsem mel 13 dni a mel jsem problemy taky 3x. Tak to slo zpatky.

keramik
Registrace: 1/2007

To iptv na zvonkovem drátu je fakt kvalita,a to zařízení se pořád kazilo. A samej výpadek. Sice je to už pár let po spatku. Digi jede od léta musí to vyladit. O2tv ladili víc jak dva roky.

satman1

Sory pozpátku

satman1

@satman1

Co to plácáš?? Digi2GO jede na 4network.tv, která je na trhu již delší dobu, nikoliv od léta. A dohromady to zřejmě nedaji, protože ty nářky uživatelů jsou pořád stejné u jakéhokoliv providera, který tuhle službu nabízí.

bretah

@bretah

Můžeš říct jaké ty máš problémy s Digi2Go? Co ti to dělá? Nevšiml jsem si že bych měl možnost příjmu Digi2Go několik roků. To je asi tvoje další slabost jako u ČT sport

satman1

A taky možnost sledovat 70 programů za 230 kaček není špatné.

satman1

@satman1

Já žádné, protože na to nevyužívám set top box. Zjevně máš problém s pochopením textu.

Lama si holt ukousla velký krajíc chleba, tak to dopadá, pokud se firma bez jakéhokoliv technického zázemí pouští do něčeho, čemuž vůbec nerozumí a zázemí jim poskytují externí firmy. Doporučuji si projít ispforum.cz a vlákno ohledně 4network.tv.

bretah

Aha tak ty to nemáš a rozumujes. Kdyby sis to aspoň vyzkoušel. Měl to doma naky čas. Tak neřeknu. Ale plácat naslepo. Hmm,. Ten kdo nemá skylink si to tu přečte a hned pochopí jako ty, že skylink má několik výpadku týdne. Možná každý den. A je to pravda???

satman1

Naco bych si to procházel. Ty kabelovky nemám. A soudě tedy co se píše o skylinku, těžko soudit. A baví mně, že mně přesvědčuješ jak mi to nefunguje. Co to mám tak byly jen dva problémy. Na třetině kanálech nešla cz stopa a jednou přes noc měly kompletní výpadek, ale ráno už to jelo. To vše.

satman1

Asi hodně záleží jaký máš doma internet když je na prd tak ti to asi těžko půjde. To je třeba si uvědomit. To je základ!

satman1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra