![]() |
|
Dvě parabolyMám na opačných stranách domu dvě paraboly, jedna natočená na 1W a druhá přijímá přes přepínač 13,19,23,28E a mám od nich z půdy jeden svod k jedné konkrétní TV. Jak to nejideálněji svést tímto jedním svodem? Existuje nějaká bezkompromisní možnost sloučení signálu obou parabol do tohoto jednoho kabelu, aby vše fungovalo i s přepínáním? Děkuji. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@tvmanJednoduše paraboly sloučit přes diseqC 8/1(3 vstupy ti zůstanou volné) někde kde máš přístup dotáhnout koaxem 5 výstupů z těch lnb a pak jak píšu výšSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Dvě parabolyStačí použiť 2/1 prepínač pracujúci v režime 1.1( Spaun).Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
jackinopřepínače jsou na střeše za parabolou a od nich vedou kabely i k jiným televizím. Mně se jednalo pouze o jednu konkrétní tv v domě, jak sloučit signál na půdě, tam mám u sebe oba kabely z obou parabol, a nechce se mi kopat do stěny a podlahy kvůli jednomu kabelu k TV, prostě se mně nabízí sloučení obou parabol do jednoho kabelu. |
tvman
![]() |
|
marvalmůžeš mi upřesnit tento přepínač?výrobce? díky |
tvman
![]() |
|
marvaltřeba Spaun SUR 211 WSG ? |
tvman
![]() |
|
RE: Dvě parabolyneviem presne typ, to ti poradí Saxon,ak sa tu objaví.Ešte je aj od EMP S2/1PCN-W1 http://www.emp-centauri.cz/index.php?lang=cz&page=prodview&id=30 Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Dvě parabolyjá jsem to udělal jak píše Jackino. Z paraboly 0,8W jsem natahal kabel k druhé prabole (zde mám 13,19 a 23E), kde jsem napojil do diseq 4/1 (jako kdyby byla jen jedna parabola se 4 LNB). Je to trochu opičárna, ale bylo to jenom 10m kabelu navíc.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Dvě parabolyja som teraz daval IBU TWIN a nelutujem, je fakt dobré,lepšie než solo IBU, to som dal dole, deti nech môžu pozerať čo chcú...mal som tam rozbočovač...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Dvě parabolyno malo to byť o temu vyšie...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
![]() |