Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Co všechno chytím ?

Přestal jsem platit "servisní" poplatek SKYLINK a tak mi vyřadí kartu ke dni 27.1.2017. Chtěl jsem celý satelitní komplet s přijímačem MASCOM 1101 (neumí HD) prodat, ale nikdo nemá zájem. Tak bych se chtěl zeptat, zdali by mělo význam opět nainstalovat tu parabolickou anténu a chytat na tento přijímač nějaké volně šiřitelné programy.Co bych asi chytil ?Kterou družici bych měl naladit ? Děkuji předem za vaše odpovědi a omlouvám se, že obtěžuji tak hloupým dotazem.

vortata
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Co všechno chytím ?

jedine A1 a fta nemecke programy a radia.to pojede jeste dlouho. 😃 kdyz si koupis HD na fta tak to s tim moc nevylepsis

jam fm
Registrace: 10/2016

Si z vás dělá kozy :O položí dotaz a je fuč Rv :bigeyes:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

jam fm

ty tu nemudruj a marš na anténu nastaviť ten HotBird :fuming:

Dagy2
Registrace: 11/2010

ano prosím 😃

jam fm

čím skôr tú kartu predaj - ICE sa za 20,- EUR minie ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Děkuji všem za dobré odpovědi, z kterých mi vyplynulo, že ten MASCOM mohu vyhodit a pokud nebudu mít aktivní kartu, tak mi ani nějaký HD přijímač nezajistí zdarma chytat nějaké zajímavé programy. To jsem si potřeboval ověřit, tak všem přeji veselého Silvestra a mnoho štěstí do Nového roku 2017 !

vortata

@Dzordzo

Už jsem dal inzerát, ale není zájem.

vortata

a to Ťa tak naštvali, že už nechceš Skylink služby?

Dzordzo

Tvé problémy hochu bych chtěl mít,je vidět , že i Ti tvý kolegové kteří Ti radí jsou taky na dvě věci tj, úplně na houby,kup přístroj,který Ti umožní sledovat vše na co si vzpomeneš, máme dnes všechny možnosti jak to docílit, stačí pár peněz a máš vše co si přeješ, jako já, :laughing: :laughing: a na ostatní expety zde tady hery úplně kašle. R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@vortata

pokud nechces moc platit ale sledovat kvalitni programy vydej se cestou iptv myslim ze hery ti radi dobre jest tak. 😀

jam fm

@jam fm

IPTV je fajn - u mňa ako doplnok ku Freesat a Skylink. Ale nervy by som na to nemal, večer, keď je viac ľudí na Nete mi seká aj vysielanie a archívom ani nepohnem ... Ale cez deň väčšinou fachá ...

Dzordzo

@vortata

zaplať si najlacnejší balík a nechaj si prístupy natiahnuť cez 11836 (STV, TA3) ešte do konca roka - platnosť karty sa Ti predĺži o ďalší rok ... - budeš mať viac času na predaj...

Dzordzo

vortata

Ty jsi bohužel doteď nenapsal které ty "zajímavé" programy máš na mysli. A dokud to neuděláš tak je celé toto vlákno úplně zbytečné.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Přesně tak, zajímavý program je pro každého něco jiného. Pokud máš na mysli česky mluvené, tak tam je to špatný, ale v cizích řečech i na tento přijímač pořád chytneš dost zajímavých programů.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

RE:Co všechno chytím ?

No brzo možná chřipku,jinak na SD už moc šancí není..

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

A proto nařizuji sobě a ostatním soudruhům,chlompat slivovici, (ne)bránit se postavení a neřešit ptákárny :)) .

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

a mohu hrusticku.domaci.? 😀 do predNoveho roku

jam fm

Da,nádo balšóje 50%! :)

hdpe
Registrace: 11/2007

@Dzordzo

Měl jsem toho satelita na chalupě, kde jsme jen občas, takže těch 30 Kč měsíčně se dalo ještě unést. Nyní, když chtějí už 70 Kč a mám tam docela silný pozemní signál (jde mi 13 programů), tak jsem to zrušil.

vortata

@BIDLO

Zajímavé by pro mě byly nějaké zpravodajské kanály (anglicky, německy a česky) a dokumentární filmy (německy a anglicky), ale pouze v kvalitě SD ( mám MASCOM 1101) !
Ale podle zdejších rádců, se asi na satelitu nechytám.

vortata

@jam fm

Co je potřeba k příjmu IPTV a co je to FTA ?

vortata

@vortata?

A wikipédiu poznáš???
Inak tvoje požiadavky ohľadom využitia toho SD čepu sú podobné, ako keď malé dieťa chce za každú cenu aj nemožné! Čiže z mojej strany, môj názor na teba a tvoju otázku je jasný
Rv Rv Rv Rv Rv

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Vy nevíte co je to vortata?

Tondach
Registrace: 3/2004

@Tondach

Nuž zrejme nejaký "primitív", ktorý by si dal za korunu aj koleno vŕtať - inak to nevidím! :)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@vortata

k tomu iptv napr ten medialink6500 je to combo takze tam mas i pozemni ceske ale hlavne potrebujes slusnej internet a hledat.fta prave to volne neplacene sat programy.

jam fm
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra