Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Formuler F3 a nove verzie OpenATV

Zhruba mesiac pozorujem, ze nove aktualizacie (cca od 10.12.2016) mi sposobuju na Formuleri F3 zamrzanie vysielania. Je jedno, ci dam aktualizaciu, alebo urobim uplne cistu instalaciu. Problemy mi to robi aj s OpenATV 6.0. Ak sa vratim na verziu z 05.12.2016, vsetko ide v najlepsom poriadku. Skusal som to na troch F3 a sprava sa to uplne rovnako vsade, problem teda nebude v STB. Skusal som to aj s doscam 0.25 a aj s cccam. Nic. Nestretol sa s tym niekto ? Diky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Formuler F3 a nove verzie OpenATV

Mně to dělaly i některé verze ze srpna 2016, tak jsem tam všude (mám v rodině 4 kusy) nasypal OpenPli a vše je v cajku.

bretah
Registrace: 9/2012

@LucaBrazza

něco podobné mi hlásili zákazníci, údajně to občas vytuhne i na FTA programech, v oběhu mám 2ks s Tebou zmíněným softem nahraným mezi 10-16.12.
Řešit se to údajně dá jen odpojením boxu od sítě.
Jiné image jsi nezkoušel?
Jinak já tam mám oscam a Ice karty od Freesatu.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Používejte OpenPli a máte po starostech.

matchboxx

@gunter: Bol som stale spokojny s OpenATV, ale asi fakt vyskusam OpenPLi, ako radi matchbox.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Už je i openatv 6.0 ??? Je to teprve v testování nebo už je to normálně ke stažení? V čem se liší od Openatv 5.3 ??

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

OpenATV 6.0 je len testovacia verzia.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Gunter

máš prosím nějaké zkušenosti s openatv v dvb-t2/c dreambox/kabel upc/,nechtějí se přes modul odkodovat balíčky/darwin/,vše jede bez zadrhelu,v 50st60 modul jede,v dreamboxu ukazuje odkodovano-prog.nejede,ale vše ostatní z nabídky pohoda-nenajde transpond.neukazují bargrafy-děkuji! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

nevím to jde mimo mě, v nastavení common interface jsi zadal co?

gunter

Gunter

V dvb-t Prahu,v dvb-c není cz,jediná položka má parametry tj.6900,16-256 auto,mrzí mě nefunkce bargrafů-na tv bez problémů,openpli na DMbox není,možná gemini,ale proč jen 2 transpodery a ještě ukazují odkodováno,zkusím to ještě přenastavit+vyměnit kabel,v tv jsem si všim mírnénho poskakování signálu,bargrafy neukazují ani v dvb-t,/dm 525 hd/-zatím díky. :lookaround:

spyko

@bretah

Ktory softcam pouzivas u tych Formulerov na OpenPLi ? Dik.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

oscam.....

bretah

spyko mozno treba aktualizovat img, ci tam nahodou niekto nedal na dm520.Ono je to skoro to iste, ale niekde pisali upozornenie na ATV forume, ze to robi problemy ked si to niekto pomyli.Kedze nemam taky stroj dalej som nehladal...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tak jsem nahrál včera kolem oběda poslední openpli, stáhl oscam 11329 z pluginu, nastavil na ice freesat kartu a jede to skoro 24hodin bez nějakých potíží.
Odpoledne to hodím zákazníkovi, podle jeho slov se podobně choval i F4 turbo s atv. Tak asi flešnu i ten.

gunter

Mám neblahé tušení,že to bude operátorem,oni něco kouzlili s dárkem/filmboxy/,včera jsem tam pisnul,refleš a ejhle jeden TPse rozjel ,jenže druhý ne,v pondělí znova,stejně uvažuji o gemini-je to ofiko soft,možná větší klid! :lookaround:

spyko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra