, sekce: DVB-S přijímače |
|
Zircon Jazz - DODobry vecer,babke som kupil cca pred 5 mesiacmi tento prijmac. Pre jej potreby je OK.Nakolko ma po cely cas frekvenciu cca 2 prepnutia DO za sekundu, dnes konecne odislo dialkove,pomerne kurioznym sposobom,ostalo akoby zablokovane, neustale vysiela nejake nezmyselne povely takze receiver blbne.Po vybrati baterii z DO sa da receiver normalne pouzivat rucnym ovladanim. Otazka, da sa nejako resetovat DO (nechal som ho dlhsi cas bez baterii ale nezabralo,nepomohlo ani odpojenie prijmaca od el.siete)? Pripadne ma niekto nejaky tip na univerzalne lacne *DO,ktore sa da pouzit s tymto prijmacom ? Dakujem. |
Robo X
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 37 |
|
|
RE: Zircon Jazz - DODO otvoriť, rozobrať, vyčistiť plošný spoj-plôšky liehom, ako aj tlačítka zvnútra a poskladať. Otázka ešte je, či nie je niektoré tlačítko pretlačené dovnútra na plošák DO. Skontrolovať pri rozobratí. Potom už len zahodiť do elektroodpadu:) |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 542 |
|
|
@Robo Xhttp://www.dalkove-ovladace.cz/ovladace-pro-sat-a-dvbt-zircon-c-14_338/zircon-jazz-nahradni-dalkovy-ovladac-p-6145zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Zircon Jazz - DOdik.Videl som ale rozne univerzalne DO,ktore by jej mozno lepsie vyhovovali (velkost tlacidiel atd), len neviem zistit nejake remote control codes pre zircon..... |
Robo X
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 37 |
|
|
RE: Zircon Jazz - DOpo 5ti mesicich ti odeslo novy dalkovy.? a to s nim varila nebo zabijela mouchy na zdi 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
RE: Zircon Jazz - DOReklamovat v záruce, dodají nový. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
|
|
zaseklýtlačítko,normálka u šitů |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 467 |
|
|
RE: Zircon Jazz - DOAB 652 ma duchodcovsky ovladac.ale jestli by to slo naprogramovat na ten tvuj prijimac to nevim.v kazdym pripade dve zmacknuti za vterinu tak to je na lecebnu.nic ve zlym. 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|