Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

zapnutie uničítačky v enigme 2

Ahojte! Mám kamarátov HD prijímač FORMULER 3 S ENIGMOU2. karta skylink ICE a nejde mu uničítačka , asi to niekde vypol alebo čo. Neviete poradiť ako to sfunkčniť.

jklajban
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zapnutie uničítačky v enigme 2

a má ju vôbec nainštalovanú ;)

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

neviem, tieto prijímače resp. šroty vôbec nepoznám. mám podozrenie, že dal výrobné nastavenia. Ale tvrdil, že mu to išlo

jklajban

to je zas téma...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@jklajban

ty jsi šrot :)))

roxman
Registrace: 4/2016

@jklajban

tak preco sa preboha tym "srotom" zaoberas, ked sa tomu vobec nerozumies?

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

možno ho má len vypnutý treba pozrieť v CAMoch obyčajne sa tam dostane cez modré tlč

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@black13a

keď niektorí neviete poradiť, asi sa tiež tomu nerozumiete
pele1 vďaka

jklajban

jklajban

A co takhle restart Enigmy?

silesian
Registrace: 4/2011

@jklajban

Když jsem Formuler koupil, byl tam vadný soctware. Musel jsem nainstalovat nový OpenPli a teprve potom bylo možné přeprogramovat čtečku. Od té doby to chodí, občas se to musí restaartovat (asi 2x týdně). Musíš do menu a tam nledej softcam. Pokud tam není, přeinstaluj OpenPli. Návod v PDF najdeš v diskuzích o Formuler3 nebo ti ho pošlu mailem.

Zvedavec1

@jklajban

Hodně záleží jakou tam máš image ( OpenPli / OpenATV apod. ) v OpenPLi najeď do Menu/Nastavení/Softcam ( CommonInterface ) a nastav tam CCam230 ten nemusíš nijak nastavovat a mělo by to jít. Pokud tam ten CCam230 nevidíš tak ho nainstaluj jako plugin tzn. jdi na Menu/Pluginy/ zelené tlačítko nainstalovat pluginy dále vyber Softcam - CCcam230 a dej instalovat po instalaci by jsi ho měl již vidět v menu to vše předpokládá , že STB Formuler máš připojené k internetu . U OpenATV se tuším k menu softcamu dostaneš přes již zmiňované modré tlačítko Pokud tam ovšem nemáš cam naistalovaný tak tam musíš doistalovat feed openATV-softcam-feed-mipsel_1.0_all. Ipk a enigma2-plugin-extensions-softcammanager_0.1-r0_all.ipk, ale to nechej na někom kdo se v tom lépe vyzná :-/

shiraz
Registrace: 8/2008

@Zvedavec1

To fakt musíš 2x týždenne reštartovať softcam, alebo box ?
To máš niekde chybu, alebo ten Formuler je taký šrot ?

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Nemá to dobre nastavené, mne Formuler pol roka funguje bez reštartu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Ďakujem chlapi za cenné rady. Nakoniec som to vyriešil nahraním zálohy z iného totožného prijímača. Ešte raz vďaka najmä tím, ktorí si našli čas. Všetko dobré a pozdravujem.

jklajban

@Rasto

Těžko říct, čím to je, začne se to trochu sekat nebo kostičkovat, po restartu to zase dělá dlouho dobu dobrotu. Jinak to rychle přepíná a obraz je OK, menu přehledné, nahrávání funguje atd. Nechce se mi v tom vrtat, dalo mi dost práce než jsem přišel na to, že ten od prodejce dodaný software je vadný. Nepřipojoval se k internetu a při tom se tvářil, že ano. Měl jsem už horší přijimače, naposled AMICO a ten zkolaboval asi po 4 letech. Přestal číst kartu a nepomohlo ani vrácení do továrního nastavení, nový firmware a nové nastavení.

Zvedavec1

Tak to Amiko ještě dlouho přesluhovalo.

sirda
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra