Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Vu+ kopírováni přes FTP

Mám v přijímači Open Webif 0.4.8 a v dalším 1.2.0. Zkoušel jsem ze složky v přijímači /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/OpenWebif/ do počítače přes ftp zkopírovat soubory, ale kopírování se vždy kousne tak kliknu na storno, ale pak se do přijímače nedostanu přes ftp ani přes webové rozhraní musím vždy restartovat. Čím to může byt způsobeno ? Můžu si na starší přijímač nainstalovat novější verzi Open Webif ?

Beavis
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

@Beavis

Neviem síce na čo potrebuješ vedieť kde sa nachádzajú inštalačné súbory... Súbory s príkazmi hladaj v priečinku s koncovkou .py a samotná binárka je v priečinku s koncovkou .pyo... Ak chceš niečo editovať napríklad cez Notepad++, tak ti doporučujem nerob to...Znefunkčníš celý plugin OpenWebif... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně

@Maneto

Ne nic upravovat nechci už mám verzi 1.2.0 a spokojenost. Na starý verzi se mi nelíbilo, že ikona na spuštění streamu je na opačné straně obrazovky od názvu stanice.

Beavis
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra