Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadují

Nevím zda je to již delší dobu, anebo až ode dneška, ale zmizela mě u karty v zákaznické zóně volba změny regionu. Nyní je to místo instalace. Měl jsem nastaven region SK. Nyní je bez toho aniž by se někdo zeptal natvrdo Česká republika. Musím říct, že mě serou už dlouho a budu se muset nad tím zamyslet, zda se na celý satelitní příjem nevykašlu.

marnav
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadují

Nech už je to tak alebo tak len ak znižia počet prog.nemali by viac ani už len serv.popl.zvyšovat.

RATT
Registrace: 11/2015

@Tomic

při tom množství karet asi jo.Taky jsem pár prodal na slovensko a ke dvoum mi chodí na můj mail info,i když maji nového majitele a sk reg. :)) :))

korkoran
Registrace: 10/2006

RATT

Zvyšovat by nemali, ale oni ho zvýší.

sirda
Registrace: 11/2006

@sirda

Musí zdražit,kvůli EET.Všude došlo kvůli němu ke zdražení,tak má skylink alespoň odůvodnění :) :laughing:

korkoran

korkoran

To už Babiš zavádí EET i v lucemburku?

sirda
Registrace: 11/2006

Serpo

Tak dle jejich argumentace servo pokrývá náklady na provoz a zajištění služeb, včetně callcentra, takže klidně řeknou, že to s programy nesouvisí Rv

Supernick
Registrace: 12/2016

@Supernick

Jasný,že koukni se na konkurenci,co chce za stejnou programovou nabídku v základu,2x tolik ivíc

korkoran

Mozem potvrdit - vypnuta Prima...region sk.
Pokial nevypnu Prima Zoom, tak mi to chybat nebude, ale se. ru ma, ze si vlastne clovek zaplati - bud nejaky balik, alebo zaklad ( mame HDplus), a v tom ma urcity pocet programov, a zrazu tma...ked mam nieco zaplatene, tak by som bol rad, keby tie programy aj fungovali!!!

To mozme cakat, ze za nejaku dobu bude rozdielne zlozenie vsetkych balikov? teda pre cz a sk?

Pozrel som epg pre Prima Plus - pre sk trh....dobry odpad...nic len serialy, nepozeratelne rovnako ako tie nase slovenske...nastaste su aj ine programy, ktore sa daju sledovat :)))

HornetF18
Registrace: 10/2011

Už někdo přeregistroval na CZ region ? Jaký důvod jste napsali ?

Beavis
Registrace: 9/2006

Jojo taky už mi nelze měnit region mám tam místo instalace Slovenská republika a Prima a Prima+1 nejdou, tak jsem jim tam napsal , aby mi to změnili na CZ tak uvidím jak dlouho jim to bude trvat. Další důvod proč opustit tohoto poskytovatele sat televize...... Máme Kombi HD do června a potom se budou asi v rodině přetáčet paraboly :-/

shiraz
Registrace: 8/2008

Skylink pristúpil k úprave podmienok pre zmenu regiónu. Zákazníci si ho už nezmenia len tak jednoducho cez zákaznícku zónu, alebo zavolaním na zákaznícku linku. Potrebné je posielať operátorovi špeciálnu žiadosť o zmenu regiónu, ktorá teraz súvisí s miestom inštalácie.
Po novom je tak zmena miesta inštalácie (regiónu) možná iba v prípade, keď užívateľ karty sa presťahuje alebo kartu dlhodobo užíva na území druhej krajiny (SK/CZ), prípadne prenechá alebo odpredá kartu novému užívateľovi do druhej krajiny (SK/CZ). V každom prípade je o zmenu miesta inštalácie potrebné požiadať poskytovateľa.

jožko
Registrace: 7/2016

Co presne nejde na CZ regionu a co nejde na SK regionu, dík.

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

Je to takovej malej podraz na klienty , fér by bylo na to dopředu upozornit , aby si v tom lidi udělali pořádek a potom to zavést. Bohužel klienti jsou pro Skylink dobří pouze proto, aby platili a plinili jim pokladničku :((

shiraz
Registrace: 8/2008

@shiraz

Můžeš točit jak divéj a všude to bude taky tak a za větší prašule,to není opatření skylinku ale televisí

korkoran

Prima HD, Prima +1 HD už nejdú

Môžem potvrdiť , už to nejde prijímač (Opticum HD X403p, pozície 0013. Prima HD, 0029 Prima +1 HD) , Čo mi odporúčate dať na tie dva pozície ? :O

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25

@HornetF18

Stihačko,ty taková kapacita,si nevíš rady? ?

korkoran

@Wozi

zatial toto:

Sk: Markíza International, JOJ Family HD, Prima HD a Prima +1 HD
CZ: TV JOJ HD, T JOJ +1 HD, Prima PLUS HD a Nova International

jožko

A vobec neake callcentrum mam platit,nikam nevolam.:-)zaplatim neaky obsah potom z toho uberu.a ešte budu zvyšovat.a to hd tiež žiadna slava.pomaly zaplatime aj vyrobu a vynesenie novej astry:-)

RATT

Jo tak taky mám místo instalace Sk,ale ráno to tam ještě bylo normálně,taky mohli dát předem vědět,že už to nupůjde"zmetci"jedni Rv Rv Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Grázli. Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

kapitane korkorane

v pohode :))) je to riadny bordel, no co uz

HornetF18
Registrace: 10/2011

Proč myslíte, že zavádějí ty Family a Internationály, aby tam aspoň něco bylo, když vypnou originály.

vlcek
Registrace: 1/2009

Chlapi

Som zvedavý čo mi nepôjde ked sa vrátim do Litomišle, momentálne som v TT na SK.
Vidím to na to čo čítam, že bude odliv zákazníkov... Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Skylink to trochu nedomyslel, protože co to je "místo instalace"? Když mám jednu kartu doma v ČR a druhou na chatě na Slovensku, tak to tak prostě je a ne, že to někdo bude brát podle mýho bydliště (tam si asi chatu nepřestěhuju a naopak na chatu se trvale stěhovat taky nehodlám). Jarda asi rychleji konal než myslel...

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@kostik123

zatial sa zablokovalo len toto!

na Sk kartach : Markíza International, JOJ Family HD, Prima HD a Prima +1 HD
na CZ kartach: TV JOJ HD, T JOJ +1 HD, Prima PLUS HD a Nova International

ale planuje sa ešte toto blokovat,len sa ešte nevie termin

na Sk kartach : FANDA,NOVA CINEMA,TELKA,SMICHOV
na CZ kartach: JOJ PLUS,WAU,MARKIZA,DAJTO,DOMA

jožko