Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadují

Nevím zda je to již delší dobu, anebo až ode dneška, ale zmizela mě u karty v zákaznické zóně volba změny regionu. Nyní je to místo instalace. Měl jsem nastaven region SK. Nyní je bez toho aniž by se někdo zeptal natvrdo Česká republika. Musím říct, že mě serou už dlouho a budu se muset nad tím zamyslet, zda se na celý satelitní příjem nevykašlu.

marnav
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299
Odpověď v diskusním vlákně

@jožko

Jožko, to všetko viem, ale som zvedavý čo mi nepôjde ked sa vrátim z SK do ČR zajtra.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadují

Ja len nechapem, z akeho dovodu su blokovane Markiza Int. a Nova Int. Co take pozoruhodne tam vysielaju na rozdiel od povodnych stanic Markiza a Nova, ze to nemozu sledovat ti, co sleduju originalne stanice??? Snad len reklamy v tom opacnom jazyku :))) Je to uplny nezmysel...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Beavis

napsal jsem tam navrácení regionu Česká republika...

dakri
Registrace: 10/2006

Skylink si zbytečně přidělává práci, vźdyť těch žádostí na navrácení regionu Česká republika, bude mít habaděj, jsem zvědavý, jak rychlý v tom bude....Tímhle zbytečným krokem "Místo instalace" si zbytečně odežene dost zákazníků

dakri

PoldaS, Kostik

jednu kartu máš v ČR na bydlisko registrované v ČR.
Druhú kartu predáš Poldovi, ktorý má bydlisko na tvojej chate v SR. Ten slovenský Polda si otvorí účet a zaregistruje kartu pre SK region. No.

Kostik, ty konkrétne sa kam odleješ? :)))
Myslím, že riešenie je jasné jak facka. Len som zvedavý ako ho poriešia vlastníci superboxov s jednou čítačkou.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Momentálne som odliaty v Trnave na SK u rodičov :8) Zajtra zasa v ČR doma.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@PoldaS

Tak když pojedeš na chatu,tak si vemeš sebou čs kartu a obráceně.Je to jen podle nahlášeného bydliště a né podle satelitu,kde na ní koukáš,to by se nemohl akamarátka v Niderlande koukat na skylink :laughing: :laughing:

korkoran

Proč bych si měl sebou na chatu tahat kartu s CZ regionem? Jsem na Slovensku, tak mě zajímá co je tam a ne co zde :-) Navíc ta karta, co je zde, bude po dobu mé nepřítomnosti využívána jiným členem domácnosti, takže bych ji nemohl vzít ani při největší snaze :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Proč ten rozruch , vždyť se na to nikdo nedívá. Jak tu píšete. A stoprocentně se nevyplatí platit kvůli tomu serpo.

satman1
Registrace: 9/2010

Myslím druhou kartu se slovenským regionem.

satman1
Registrace: 9/2010

@PoldaS

Tak budeš koukat na sk programy,no a co wozugou,když budeš chtít koukat na čs kanály,tak holt pojedeš do čech :laughing: :laughing: :laughing:

korkoran

@PoldaS

A navíc v čechách ti jede čs pozemák ,tak do čech sk kartu,na slovači jede sk pozemák ,tak čs kartu na slovač R^ R^

korkoran

Taky mohli napsat dopředu,že to budou měnit.Mohli jsme si to v klidu přeregistrovat.Jsem v poledne přeregistroval na český region a budu čekat než to aktivují jak píší několik hodin nebo taky dní.Prima +1 zatím jede.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

korkoran@ V pozemáku není komerční HD a na Slovensku ani programy Markízy, takže to jako variantu nelze brát v potaz. No já už si nějak poradím, když se kdysi přestěhoval kostel v Mostu, tak přestěhovat chatu snad půjde taky :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Skylink

Ahojte,
Viete niekto ako to teda je s regionom a adresou? Ja mam stale na 3 kartach CZ region a ten si ovsem aj chcem ponechat. Menia to podla adresy a statu? Pokial ponechaju regiony ako su, tak s tym problem nemam.. Vedia aku "komediu" si maju vymyslet.. Rv

Mopky2
Registrace: 10/2015

Tak jsem to poslal zpět na CZ region prej 12 hodin tak uvidíme ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Mám slovenské programy ještě i z pozemáku ale štve mě to přepínání tv na sat nebo pozemák.Nakonec budu muset koupit kombo sat který umí programy seřadit dohromady.Vím,že to uměl GOLDEN INTERSTAR GI T/S 870 CRCI Xpeed ale který kombo to umí nyní nevím.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

@Jarous

amiko kombo to umí a vůbec asi všechny nový komba,akorát to zařadí na konci seznamu

korkoran

@Jarous

Předpokládám, bylo mi to aspoň někým tvrzeno, že Octagon s Enigmou umí do společného oblíbeného naházet satelitní a pozemní stanice. Taky jsem to dřív tak měl na Goldenu 870.

jindra7

AB Cryptobox 652HD, Amiko 8260+, Golden Media Voyager by snad nemel byt problém. Pokud mas TV LG se sat tunerem, tak tam také není problém vytvořit spolecny seznam DVB-T a Sat.

HYPER

V telekome strieľajú šampanské

V telekome dnes strieľajú šampanské týmto krokom si skylink podpilil konár na Slovensku. :)))

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

Vzhledem k tomu ze se ale bude v pozemaku prechazet postupne na T2/H.265 HEVC, tak by to chtelo spis aby to umelo i tuto normu.

HYPER

@HYPER

Tak to každopádně. Proto čučím po tom Octagonu SF4008 a ne už po starších přístrojích.

jindra7

@HYPER

Mám i LG 42LN570S ale určitě tam nejde utvořit společný seznam.Koukáš na sat nebo pozemák.

Jarous

Zaujímalo by ma če existuje nejaký TWIN CAM, alebo rozbočovač na dve karty do jedného modulu pre použitie v TV :-/

MinionJedi
Registrace: 3/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra