Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadují

Nevím zda je to již delší dobu, anebo až ode dneška, ale zmizela mě u karty v zákaznické zóně volba změny regionu. Nyní je to místo instalace. Měl jsem nastaven region SK. Nyní je bez toho aniž by se někdo zeptal natvrdo Česká republika. Musím říct, že mě serou už dlouho a budu se muset nad tím zamyslet, zda se na celý satelitní příjem nevykašlu.

marnav
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK - volba regionu - šmejdi úřadují

no kazdopadne se zavedenim kompletni geoblokace prestava mit serpo jakykoliv smysl 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

Konečně i tahle lucemburská společnost začne dodržovat platné zákony. Ještě si posvítit na ČTSport na kartách se slovenským regionem, slovenské kabelovky a bude to všecko tak, jak má být.

bretah
Registrace: 9/2012

@jam fm

Také tak to vidím. Bude spíše pro předplatitele balíčků. Pro českou nabídku nepotřebuji Skylink, to už je u mě lepší Digi s nabídkou.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Jarous, kamos ma taky LG TV a v menu ve vyhledavani ma ty moznosti co jsem ti napsal. Je tam anténa, satelit, kabel, anténa+satelit a kabel+antena. Mel by si totam mit. Ma ji asi 3 roky starou. Delal jsem mu to. Na typ si ale nevzpomenu. Myslim, ze je to taky ta rada LN. Naladil se mutam první pozemak podle kanalu a k tomu Skylink podle fastscan seznamu a zatím semu provadeji automaticky zmeny jak v pozemaku tak u Skylinku.

HYPER
Registrace: 11/2010

Chalani

Verim tomu, že bude veľký odliv zákazníkov a želám im to z celého srdca. Skylink začína byť platforma pre bohatších ľudí...

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Je to trapné tyhle "kotrmelce". Já měl za to že Evropa se stmeluje a on je to pravý opak - rozděluje Rv

papay
Registrace: 12/2006

Když znacknes Ch list, tak tam mas v tabulce pod 1 stanici z DVB-T a ještě pak od 1 stanici ze Skylinku.

HYPER
Registrace: 11/2010

Čemu se furt kdo diví? Dá se tady snad pořídit karta na rakouský, německý nebo polský programy? Legálně nedá. Tak proč by to mělo jít u slovenských programů, když je to jinej stát stejně jako to Rakousko, Německo nebo Polsko? Prostě každej stát si kope sám za sebe.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Chceli by to znovu byť spoločný štát. Pamätám si že som v roku 1992 podpisoval petície proti rozdeleniu, ale či už. Je to škoda... V Čechách mám mnoho kamarátov keďže tam žijem.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

jsem zvědavej, jak dlouho potrvá, až nám žadatelům změní region na Česká republika....Nevěřím, že to bude otázka 12 hodin....

dakri
Registrace: 10/2006

nastavenie paraboly?

prosim vas som v nemecku a mam prijmac KOLAON HD prijmac. Mam problem s nastavenim. nastavim to na 23.5 astra a najde mi len nejakych 12 kanalov moslimskym alebo tureckych. domaci dnes kontroloval oarabolu na astra23.5 a mala by byt ok.
Prijmac mam nastaveny takto.

PREPINAC C/Ku nic
LNB frek. unive.LNB1
LNB napajanie. ZAP.
OV/12V. OV
POZICE. VYP
DiSEqC. DiSEgC A

signal ukazuje ta zelena 62% ta spodna oranzova 70%

parabola je s jednym okom.

Dakujem za kazdu radu.

video
Registrace: 8/2010

ten prijmac je KAON.

video

@HYPER

Ano ,nějak tak to tam při první instalaci je.Ale já vždy ladil ruční ladění bez Skylinku a pozemák taky ruční ladění tak je možné,že pokud vyberuto anténa+satelit automaticky tak skutečně půjde poskládat programy dohromady.Nicméně tv je již v ložnici jen na pozemáku.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@video

no predevsim je to hodne slabej signal.ale ty muslimsky stanice-ze by uprchlici.ty sou ale rychli 😀

jam fm

@video

Pokud tam máš ty programy co píšeš tak nejsi na 23.5E.Podívej se zde do přehledů na názvy programů které jsi naladil a budeš vědět kterou družici přijímáš.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

@video

dej si novy vlatni vlakno.
pasmo mas ku.
diseque na jedno lnb nepotrebujes.

jam fm

Jo a kdo má NEXT kartu, tak se změnou regionu na Nextce už nejde nic dělat. Je nadřazená se vším všudy a hotovo. Stejný region jako u základní karty. Jen tak pro info. :-))) Jéééé Prima fakt nejde. A je klid v baráku. :)))

pf09

Voják v ČR se bude starat,voják bude mít...tedy patrně kartu SLOVAK LINK + DVB-T.Platit si 2 karty,problémy se čtečkami,moduly...Tedy všeho dočasu,resp.do vzniku nového Českolovenska,eventuálně až burziáni z Lucemburku budou plnit na 130% v OKD.

hdpe
Registrace: 11/2007

@video

prvni otazka co si predstavujes pod pojmem muslimsky programy.? ale na astra 19° zadny muslimsky nejsou a na astra 23° uz vubec ne.takze nejspis ses na hotbirdu 13°

jam fm

dakri

Na přeregistraci karty si Skylink stanovil lhůtu 30dní.

sirda
Registrace: 11/2006

tak ono do toho 1.3.je to prave ten mesic takze to v poho stihnou 😀

jam fm

kostik123@ Jo a nejlíp rovnou Rakousko-Uhersko, pak by nebyl problém ani s těma rakušákama a maďarama :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Kua kdyby napsali k 24.1. bude zrušena možnost změny regionu tak jsme si to mohli hned změnit.Tak budem čekat jak ...... až se těmi formuláři prohrabou.Asi maj málo práce ;P

Jarous

@Jarous

Mělo by to trvat 12 pracovních hodin(změna regionu) :scared: :O ,ale teď se z toho asi poserou Rv :)) Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Jarous

naprosty souhlas, zřejmě se tam nudí....

dakri
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 299

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra