![]() |
|
VYPNUTIE PRIMYZaujímalo by ma, prečo nie je PRIMA vypnutá aj u ostatných operátorov? |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYvšeho dočasu, třeba mají zatím dovolenou![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@jklajbanto nemyslíš vážne vedˇPrima sa dohodla s operátormi na vypnutie hlavného kanála Prima HD , a na oblátku im ponechala kanály Prima COOL , Prima LOVE , Prima Max a Prima ZOOM HD a Prima Comedy Central , a vrátane aj odpadového kanála Prima Plus HDDigi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 842 |
![]() |
|
Zetor25Na to sa užívateľ jklajban vôbec nepýtal... |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@jklajbanMňa by zaujímalo prečo ťa to zaujíma... Je len otázka času, keď na Slovensku pôjdu len slovenské a v Čechách len české programy, okrem verzii International...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@jklajbanv rozhovore s riaditelom primy bolo povedané,že vypnutie Primy u jednotlivych operatorov nastane hned vtedy,ked zaradia Prima Plus!čiže si musiš zistit,kedy idu zaradit primu plus iní operatori..skylink bol prvy,tak preto aj ako prvy prišli slovaci o Primu..ostatní zakaznici inych operatorov ju stále majú....a ostáva len otázka čo s takym operatorm,ktory prima plus nezaradi?kedy mu bude prima vypnuta??zatial žiadny termin nedali...len nova dala termín do 1.3...a ešte dalšia otazka znie bude prima tiež posielat listy a žiadat o vypnutie primy aj u malych kablovych operatorov,ktorí ju poskytuju?nova s tym začala ešte minuly rok a vypina svoje programy už aj u malych kablovych operatorov....ja stále zatial mám aj primu aj novu |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYSkylink je na š(nevhodné slovo) operátorov, bohužiaľ aj vo vypínaní CZ-SK. A ozaj, kde je Skyrider? Plače do vankúša? |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYOpravujem: Skylink je vpredu, tie nevhodné slová ma už štvú, napísal som tam: ingliš peak |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYJe toľko iných programov a množstvo iných možností,že mi je Prima aj Nova absolutne ukradnutá |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@jožkoPrimu plus už zaradili dvaja operatori, ktorých služby využívam a ani jeden ešte klasickú Primu nevyradil. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@black13a ktorý slovensky satelitny operator už pridal Prima Plus??a ja som len citoval pán riaditel čo odpovedal na otázku..kedy operatori vypnu Primu?odpovedal: bude to násldne hned potom,ked zaradia náš program určeny pre slovensky trh Prima Plus |
jožko
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYA kde bola reč o satelitných operatoroch? U mňa ide o jedného dvb-c a druhého iptv. A ja sa s tebou nehadam, iba popisujem súčasný stav.![]() |
black13
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYNo Prima akože v Digi nebude, ale bude. Samotná televízia dostane zaplatené za ten brak čo sa pridá a Telekom možno nakúpi reklamný čas v Prima Plus a tíško sa bude tolerovať aj prístup k hlavnej Prime. Ono s najväčším reklamným zadávateľom sa ináč vyjednáva a napokon ostane aj ovca celá a aj vlk sýty. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
@black13ani ja sa nehádam,len ma to zaujmalo..a preto som sa opytal práve,že ktory satelitny operator už zaradil prima plus??lebo tam si myslim,že to všetci budu dodržiavat! ak pridaju Prima plus,potom vypnu PRIMU ako to spravil skylink,ale niektorí kabloví operatori..hlavne tí menší možno budu nadalej širit Primu...aspon ja to tak zatial mám..stále mám Primu aj Novu...1.3 by mala nova skončit u všetkych na slovensku..tak potom dat vediet či aj moj malý operator mi ju vypol a Prima zatial žiadny termín nedala |
jožko
![]() |
|
@telecirkusu Digi.sk je to vtom zaujmave,že officialne Primu nemáju v ponuke! ale všetci vieme,že sa unich da prepat v tovarenskych nastavensiach region na:Ceska republika a vtedy ludom naladi česke stanice...čiže ak sa aj toto bude nadalej dat robit..tak zakaznici DIGI.sk budu mat tiež Primu aj Novu stále |
jožko
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYnastavia oprávnenia a bude tma ako v skylinkuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1Nemyslím si, prečo by to robili? |
black13
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYlebo musiaDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYuvidíte po 1.2 keď spustia nové staniceDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@pele1To museli aj doteraz a nevyzeralo to, že by ich to nejako veľmi trápilo. |
black13
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYvšak uvidíš,doteraz to neblokoval ani skylink ale nastáva doba geoblokácieDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@black13áno to je pravda,ale na druhej strane si musime uvedomit,ze doteraz nemali v ponuke novu international a prima plus..tak až teraz to možno zakážu,ale na druhej strane je otazka doteraz to prime a nove nevadilo a teraz ked zaradia ich programy prima plus a nova international za ktore im budu platit už to bude vadit?uvidime 1.2 čo nastane..ale ano malo by to byt tak isto ako sa stalo u skylinku.. |
jožko
![]() |
|
RE: VYPNUTIE PRIMYSkylink to urobil z nenásytnosti. Uz nevedia poriadne ako zvyšovať výnosy, tak dúfajú, že ľudia budú mať dve karty a platiť poplatky dvakrát. Preco asi v tomto istom čase sťažili prepínanie regiónu? To žiadny iný operátor robiť nemusí. Skylink mi čím ďalej tým viac pripomína pyramidovu hru a nie seriózneho operátora. |
black13
![]() |
|
@jožkoNo veď práve to. Doteraz to mali zadarmo a zrazu sa operátori rozhodli, že budú platiť za tie osekane verzie. A čistou náhodou napríklad UPC v týchto dňoch zaradili okrem Novy Int. aj oba Novasporty v HD, ktoré nemali niekoľko rokov...![]() |
black13
![]() |
|
@black13to čo si napísal to je tak na zasmiatie buďte trochu reálny a objektívny a otvorte očiDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@pele1Fakt si poskytol výborný a nepriestrelný argument![]() ![]() |
black13
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |