, sekce: Skylink |
|
HD Plus SkylinkPo zaplateny HD Plus mi obcas nefunguje HD Festival a Penthouse HD nejde vobec.Skusal som aj restart karty ale nepomohlo.Skusit im napisat email?Mam kartu ICE a nejde to ani v module a tiez ani v uni citacke. |
sandavid
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 147 |
|
|
FESTIVAL HD/PETHNOUSE HD 1Zdravím,kanál FESTIVAL HD vysílá každý večer v čase od 22H00 do 04H00. http://www.skylink.cz/program/festival Program PENTHOUSE HD 1 je k dispozici každý večer od 22H00 do 06H00. http://www.skylink.cz/program/penthouse-1 (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 485 |
|
|
@sandavidU té Ice si v menu modulu zruš na kartě omezení věku (maturity rating).Nepíšeš jaký máš box, ale nejlépe se to dělá v těch ready boxech, případně modulech. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
@sandavidceskoslovensko hd a festival hd su dve odlisne tv stanice...takze ju nehladaj na tebou naladenej frekvencii tv stanice ceskoslovensko hd. jednoducho tu istu frekvenciu nanovo nalad po 22:00hod a festival hd ti slapat bude.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: HD Plus SkylinkMam GigaBlue HD Quad Plus |
sandavid
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 147 |
|
|
RE: HD Plus SkylinkTaky jsem měl problém s odkodováním v uni čtečce a vyřešil to příjímač Skylink ready.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: HD Plus SkylinkJaký softcam používáš ? Proto, aby ti šel Penhouse1HD musíš mít nakonfigurovaný Oscam , aby to chodilo pod Irdetem. Pod CCCamem ti to nepoběží ( běhá to pod Cryptoworksem ) a nebo potom certifikovaný modul Skylink ready. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
|
|
RE: HD Plus Skylinkja sem to resil pred par mesici a ani zdejsi odbornici nepomohli jen stale opakovali sve ale nic z toho nepomohlo.az dokud jsem na skylink nenapsal razantnejsi mail. a myslel ze to uz vyresili i pro vsechny ale jak videt tento problem trvajici snad uz od 2011 stale nevyresili. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
|
|
RE: HD Plus SkylinkAni mě Penthouse HD v HD plus neběží a ani mi neschází. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|