![]() |
|
SupertennisHD sekání obrazuprávě teď live přenos Plíšková/Wozniacki zvuk je ok, ale obraz se seká co pár sec. Je to už ve streamu? Nebo něco hapruje u mne? |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuTeď jsem zkontroloval a u mně je obraz plynulý a v pořádku... (Sat s kartou TivuSat)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazutady teda nic neseka 😂 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
pozeralsom pred chvilou asi 5min. zapasu a obraz aj zvuk je v poho...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@HaryFotrveru obraz je OK! |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuSupertennis mně zničeho nic vypadl, program psal "chyba ladění". Zničeho nic po určitý době se rozběhl, ale ne na dlouho. Opět "chyba ladění" a už se nerozběhl. Tak sem smazal a snažil se naladit znova. Už nejde, není signál. Parabola se nezdá, že by se nějak hnula. |
shock78
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
@shock78ine tv stanice z hotbirdu ti slapu?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@shock78Tak to je zvláštní teda. Opět jsem zkontroloval a žádné výpadky, síla signálu osciluje mezi 90 a 95%. Nemám ani žádné zprávy o tom, že by něco testovali nebo něco.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@shock78možná máš pavouka v LNB |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuNa jiných frekveních na Hotbirdu programy mají normálně signál, ale na frekvenci, kde je supertennis ani ťuk. |
shock78
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuZiadne vypadky, sledujem prave takticky vypadok druheho setu od Pliskovej :D |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuVše hraje jak má![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
pozri shock78tv stanice s modulaciou 8PSK...SRF info HD ti slape?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuSRF info HD ti slape.. co to je?musel bych znova zkusit naladit, uplně sem kanál smazal ze seznamu. Jaký jsou přesný parametry na naladění? |
shock78
![]() |
|
@shock78parametre najdes v prehladoch...ak ti neslape supertennis hd a tiez nebude slapat srf info hd, tak mas problem s nastavenim paraboly a lnb, kedze ine tv stanice s modulaciou QPSK ti slapu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuSeká se akorát Karolína...:(On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuNa parabolu chytám 23,5 13,2 a 19,2. Prostě zničeho nic supertennis přestal fungovat. Ostatní všechno šlape bez problémů |
shock78
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuuž je semleto, vyhrála ta hezčí...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@pierrepetrTy si děláš srandu s pavoukem, ale víš kolikrát jsem ho i se zámotkem vydlabával z Invacomu, když popraskalo průhledné víčko na 2,4 centrálu otočce? Dodneska si to moji nástupci v práci naštěstí pamatují, protože ten Invacom za 2500Kč nikdo ještě nový nekoupil.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasjá si srandu nedělám to za 1.Invacom za 2500Kč maj u nás za nějakech 600kč nový |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuMě se SupertennisHD sekne tak jednou za hodinu, dám o program vedle a zase zpět, a jede. Může to být cokoli, ale zatím to není nic co bych musel řešit. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazu@ HaryFortv minulosti som mal podobný problém,všetky stanice OK len Supertenis a ostatne stanice na danej frekvencii vypadávali. Pomohlo jemne doladenie paraboly. |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
@pierrepetrJá už jim to řešit nebudu. Je to Invacom quattro, QTH-031, teď už za 1900Kč. Dlabání pavoučích zámotků plastovou stahovací páskou jsem je naučil, a když se jim chce balancovat na štaflích na okraji rampy 12m nad zemí - jejich boj! |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
na spolahlivuprevadzku stanice supertennis hd, je v prvom rade potrebne mat precizne nastavenu parabolu a v pripade multifokusu, tak isto presne nastavene LNB s jeho skew. Trivialne nastavenie ako v pripade tv stanic s modulaciou QPSK pri tv staniciach s modulaciou 8PSK nestaci. Ak sa to niekomu nedari samoinstalaciou, nech si radsej zavola technika s MP...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuS tím pavoukem to není sranda. Mě trvalo dost dlouho, než jsem přišel na to proč část programů špatně chodí a ještě se měnily podle polohy pavouka ve vlnovodu. Ty zámotky jsou alespoň stále na stejným místě. Raději jsem vstup do vlnovodu hned zalepil fólií.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: SupertennisHD sekání obrazuTa stanice je asi dost choulostivá na nastavení.Seká se občas i mně,ale pomůže jak píše "stippy" výše..přepnout na chvíli jinam a pak zas zpět.Jiné stanice na HB mi to ale nedělají. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |