![]() |
|
Vyřazení Discovery a Eurosportů?M7 Group se dost možná nedohodne s Discovery Networks a vyřadí ve všech platformách její stanice, a to proto, že Discovery požaduje až 2x více za jejich šíření. Jednalo by se nejen o Discovery Channel, ale i o Eurosporty, a to už příští rok...http://www.broadbandtvnews.com/2017/04/26/m7-to-drop-discovery-channels-if-talks-fail/ |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?To sa uz taketo tahy s vypinanim kludne robia necakane, bez varovania vopred?Este, ze mam aj freesat.. tam o vypinani discovery a eurosportov zatial nepadlo ani slovo Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?MartinP@ Eurosport by nic vydávat neměl, protože běžnej user s ním není ve smluvním vztahu. Vydávat zprávy má operátor, kterej to nabízí abonentům.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?A skylink si takovou zprávu upraví ke svému obrazu a udělá z Discovery největšího haj*la pod sluncem. Je zajímavé, že od jiných našich operátorů nic takového nejde slyšet. Podle mě, chtělo opět M7 nějak přechytračit Discovery a ti se zákonitě cukli. Proč mi to tolik připomíná situaci kolem AXN? Já mám jasno. Pokud nebudu mít u Skylinku ESP půjdu tam, kde ho mít budu. A takových bude víc.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
re skylinkJá také kvuli esp. Končím. |
jenicek
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Nebuďte naivní, je to stejný jako s Nova HD, prostě stanice chtěla víc peněz napříč všemi operátory a u ESP to není jiný. Nakoupili spoustu drahýho sportu a zkoušejí podojit svoje odběratele. Jestli se jim to podaří, tak samozřejmě s tím, že to na finále stejně zacvaká akorát koncák.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Zatím programy fungují, třeba už se dohodli![]() |
milanmil
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?nedohodli![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
asi sa dohodli,že sa dohodnú, alebo aspoň, že sa budú ďalej dohadovať ...![]() |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
Katastrofiký scenár sa nekonáChris Dziadul niekde počul že JPP, končí jedna zmluva a dohadujú sa podmienky novej, čo je bežná prax... spravil z toho histerický článok a všetci ste mu to zožrali aj s navijakom... Keby to napísal 1.4. ešte by som sa zasmial, ale 26.4., tak to už je trápne... Zase chce byť niekto za každú cenu zaujímavý...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Reálně bych to viděl na budoucí přesun ESP do nabídky MULTI a výše. Sportovci si jistě rádi připlatí :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Tak že dnes,asi nepřijdeme o premiérové díly potápění v Beringovém moři za zlatem a hlavně o Toda Hofmana.![]() Bez Discovery, bych nepřežil to je můj večerníček. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
eurosportesp nam jedou.takze to byli jen prvomajovy bubaci.aneb pruzkum trhu.![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?kristian1, este treba vydrzat, vraj rokovania neskoncili, tak zatial to nechali este par dni bezat...ale bez eurosportu budem nestastny - hlavne cyklistika by mi chybala moc. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Koukam, ze je tu opet cenzura. Nevidim tu na hlavni strane uz o tom clanek. Nebo ze by se dohodli? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Sorry, uz jsem to nasel, ale az o něco dal, tedy mimo hlavni sranu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Nech sa dohodnú (nedohodnú) akokoľvek vždy na to doplatí poprípade vždy to zaplatí koncový zákazník...![]() ![]() ![]() |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Vyřazení Discovery a Eurosportů?Né, že bych byl stále na eurosportech, ale teď to funguje, a navíc i nova sport, ted je tam freeride, super obraz ... .![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
@NibiruA kto by to mal asi podla teba zaplatit? Stryko z Marsu?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 471 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |