Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul s kartou Skylink

Dodrý den,proč mi modul Irdeto s kartou Skylink nehraje v satelitu Topfield SRP 2411,jde o transporder jak je Nova HD a Prima HD 11876 a ještě 11797.Jinak funguje celý Skylink.Když dám modul s kartou do televize se satelitním tunerem,tak jde všechno.Kde je chyba?

Fany53
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@Fany53

Zkoušel jsi fastskan?Asi máš špatně nastavené ty tři transpordery,podle tabulky zde na parabole

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Ten satelit ale ladění Fastscan nemá,oba ty transpordéry ale signál mají,ale zkusím to přeladit

Fany53
Registrace: 1/2009

RE: Modul s kartou Skylink

Pozri tu:

https://www.parabola.cz/clanky/3845/topfield-srp-2411-twin-pvr-hd-satelitni-prijimac/

satmonter
Registrace: 2/2009

Budeš mít, podle staré tabulky transpondérů, špatně SR. Ručně ho změň 11797H na 29500 a 11876H na 29900

konas
Registrace: 12/2014

Mám stejný přijímač a problém také s 11876. Konfigurace anténa 80 cm, 4 družice přez DiSeQc + cca 25 m koaxiálu. Modul Smit CI+ i Mascom CI CRW, karta Skylink ICE. Vše šlapalo bez problému cca 15 let. Problém začal cca před 3 měsíci, kdy začal vypadávat tento transp. Při rezetování přijímače, resp. při přepnutí na druhý tuner přijímač naběhl , ale po určité době začal koktat. 2x jsem v zimě ladil kvalitu dle měřáku - ASTRA 3 ve hlavním ohnisku. Problém se nepodařilo odstranit. Nyní jsme v rekonstrukci a přijímač mám jinde s kratším koax. Problém zatím nepozoruji. Zatím na víc nemám čas. Problém jsem vyhodnotil jako buď zestátnutí koaxu, nebo LNB. Po Tvém příspěvku mám obavy, že přijímač sestíhá vzrůstající parametry vysílání Skylinku. Možná je na Tvých frekvencích nějaký problém. Bylo by asi potřebné, aby výrobce zajistil nový sw (stávající je tuším z r. 2012). Navrhuji Ti, abys kontaktoval fu. Antenex, zda o problému vědí a zda budou řešit. Byl bys moc hodný, kdybys mne o výsledku informoval.
PS Jedna zajímavost. Dnes jsem znovu zkoušel ladění na tomto přijímači. Když mám normálně naladěn program PRIMA a v MENU si dám NASTAVENÍ LNB, potenciometr kvalita O. U ostatních transp. normální kvalita např. 90%. Čím to je? :(

Helenka
Registrace: 3/2011

Možná vadný konvertor. Nešla mi frekvence 11 229 V 2/3 22 000 na Astře 19,2°E a pomohla výměna.

ozzy 2
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra