Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

výpadky ve vysílání flix tv

Zdravím včera i dnes jsou neustále výpadky ve vysílání. Už je to docela k vzteku. Zrovna při hokeji. Má někdo podobný zkušenosti nebo je to jen u mě? Díky

Ramoneto
Registrace: 4/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: výpadky ve vysílání flix tv

Možná je to deštěm.Kouše se i mně ,ČT Sport HD na Skylinku.Musím vždy na vteřinu překlapnout jinam a zpět.

sigur
Registrace: 5/2010

@sigur

U mě Skylink OK R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

No u mě před chvílí výpadek celého transp.12344H..na pár vteřin.Bude to asi počasím,zde prší.

sigur

Seštelovat talíř a vše je OK.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Mě nezajímá jestli někomu jede skylink. Na to jsem se neptal. Zajímá mě Flixtv pokud ovšem někdo ví o co se jedna

Ramoneto
Registrace: 4/2017

@Ramoneto

Při stavu počasí jaké bylo včera se těžko něco radí. Stačilo napsat lokalitu + čas výpadku a podle meteoradaru a hustoty oblačnosti by se hned dalo poznat, zda se mohlo jednat o výpadky vlivem počasí nebo ne. Případně zda se výpadky týkaly pouze jednoho konkrétního transponderu nebo byl v jedné chvíli výpadek na vícero TP.
Pokud jsou výpadky i za slunečného dne, tak nebude chyba v počasí. Univerzální rady typu "Seřiď si parabolu apod. ..." jsou také k ničemu, protože to může být úplně něco jiného. Pokud si nevíš rady, tak je nejlepší volbou zavolat si odbornou firmu na proměření.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@ramoneto

No mohlo by tě zajímat,jestli mají stejný problém i jiné platformy.Zmínil jsem,že stejný problém jsem měl i já u Skylinku,takže pak by se nejednalo o problém tvůj nebo Flixu.Včera bych to svedl na to počasí.

sigur

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra