![]() |
|
motor k satelituzdravim .Prosim o radu použivám motor opticum dm 3800 .nulu na motoře jsem měl nastavenou na astru 19.2 stupnu.do ted fungoval bez problému měl jsem tam vše nastavené ručně .koupil jsem větší parabolu 90 pruměr tak jsem motor sundal že ho doladím do uplné roviny atd .při opětovném nastavení byl problém s přijmem tak jsem ho zresetoval a od té doby ho nemužu doladit stale si dělá co chce .dal jsem i tovarni nastavení fergusona všechno jsem nekolikrat nuloval a stale nic i když to nechám na skylinku tak při přepnutí se třeba sam otočí jinam a ztratim signal .jen jsem si všiml že když se otočí sám tak se otočil na 23 stupnu na motoře .nemám teda zkusit motor při nule natočit přímo na jih ,???? Děkuji za každou radu vyzkouším všechno |
krejzaZ
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
@RATTChyba lavky,maneto je profík a pod 110 nejde,jen vyše![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: motor k satelituvšichni máte určitě skvěle rady ale k té hlavni jste se nedostaly .proč kdyz si ručně nastavim astru 3 uložim potom najdu astru 1 uložim a pak když to vratím zpět na astru 3 tak se motor natoči nekam jinam a to pokažde.několikrat jsem delal reset motoru a nic |
krejzaZ
![]() |
|
RE: motor k satelituDaj si tiahlovy motor a maš po probleme.alebo ešte vačši tam zas nemaš usals)..ja som mal aj sg 2100 a nikdy problem nebol.ani sa nezblaznil ani nič.teraz mam dg 380s a nie je najmenši problem a to mam na nom 125 gib.na streche..ako uložim poz.tak idu. |
RATT
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
krejzaZVyresetuj příjmač,motor,pokud ti to nebude fungovat,je motor vadný a Ty s tím nic neuděláš. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: motor k satelituInak fakt.tam je hardwerovy reset prijmačom,hardwerovy reset disegc motorom a reset sat pozicii.všetko maš v navode aspon u dg to tak je ale malo by to byt to iste len iny vyrobca |
RATT
![]() |
|
@krejzaZVždyť jsem tě to psal, vykašli se na nějaké rezetování a jdi na USALS a máš klid. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@ManetoS tím 1° vedle chytám 68,5° E až 24,5°W. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@RATTNa pozícii 60°E s F DAA110 chytám bulharský multistream 3... Áno máš pravdu, nejaká drobná odchylka pri malom rozsahu je nepodstatná...![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@vlcekPrečo nie... Príčin môže byť viac, od nepresného určenia konkrétnej pozície umiestnenia paraboly až po jemné odchylky v zloženej zostave...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@sateliťákKdyž má zavadu v motoru,tak mu ani usals nepomůže,je vidět,že to zde někteří nechápou! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@ManetoKaždý, kdo chce mít svůj nulový bod, tak tu pozicí, musí stejně odhadnout, protože kde nic není, tak to zaměřit nejde. Kdo to má z vás 100%? Já jsem to posunul o cca 1°, a vyšlo to celkem na jedno brdo. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: motor k satelituNic nemusíš odhadnout, ale nastavit podle měřáku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
![]() |
|
@vlcekO stupen si posunul ale dolad si aj uhol par.a načo by mi bol merak?čo raz nastavim motor a dam ho do šuflika?)) |
RATT
![]() |
|
RE: motor k satelitutakze zavada na motoru nebude sundal jsem ho a vzal do obyvaku propojil metrovym koaxem a motor šlapal perfektně takže zkusím ještě vyměnit koax |
krejzaZ
![]() |
|
@ProsatProč píšeš, že má závadu v motoru, motor je jenom zblblej. A to dělá jen u ručního nastavení. U USALSU ne. Jasné? |
sateliťák
![]() |
|
RE: motor k satelituČo som tu čital aj niektorych maju motor aj 8r.a bez problemu a niektorym "zblbne"po 2r.a pritom maju rovnaku značku.ak to vyresetujem tak musim v disegcu nast.všetky sat znovu.ak nast.motor musia sediet krajne sat na max sign.až potom začnem ukladat poz.aj krokovanim na max sig.až potom poz.uložim.a ukladam doradu postupne sat na vychode potom na zapad.alebo opačne kto ako chce.tak nechapem tomu zblbnutiu či to ženiete zo jedneho sat.na vych.na dalši na zapad a rozhadzane. |
RATT
![]() |
|
RE: motor k satelituještě jsem zapoměl napsat že s novou parabolou jsem namontoval i nove LNB Opticum RED ROCKET a to bylo přičinou zblbleho motoru .i když konvertor funguje perfektně .dal jsem jiny a motor funguje perfektně.tyden jsem si s tim lámal hlavu a přitom takova blbost |
krejzaZ
![]() |
|
RE: motor k satelitua info usals taky nefungoval !!!! |
krejzaZ
![]() |
|
RE: motor k satelituLnb ovlada motor?potom si mal prehodene kable na motore nie? |
RATT
![]() |
|
@krejzaZTak ať to funguje. Do té doby, než to zase "zblbne". Také se mě to s tím LNB nějak nezdá. Přece když něco chytáš, tak je LNB dobrý, ne? Možná mohl být i nějaký přechoďák na kabelu. |
sateliťák
![]() |
|
RE: motor k satelitukabely přehozene nebyli asi to bralo vic napětí nebo co .protože ten motor s tim LBN prostě nejde .zkoušel jsem ho ještě večer a motor se zase neotáčel jak má.Každopádně nová zkušenost |
krejzaZ
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |