![]() |
|
zpoždění internetové televizeMám doma UPC a připojení k TV po kabelu je okamžité. Zprávy v 18:55 začnou na vteřinu přesně. Kamarád má doma internetovou TV od O2 a zpoždění má cca. 5 vteřin. Teď jsem si domů před týdnem pořídil Digi2Go. Internetovou televizi a zpoždění je 35 až 48 vteřin. Jak u kterého kanálu. To je normální?![]() ![]() |
kdesi dale
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 56 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizečas a jeho vnímanie je relatívne - o tom by Ti Einstein vedel rozprávať. Ani priame vysielanie nie je v rovnakom čase - kódovanie signálu kamerou, prenos a dekódovanie TV prijímačom u Teba tiež niečo trvá ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeNezlob se, nesouhlasím. Pokud jsem včera viděl výsledek na jedné TV (asi, nikoli přesně už nevím) 65:48 a na druhé 62:46, je to sakra rozdíl. Je mi jasné, že zpozdění je vždy, ale něco okolo minuty je přece za hranou. |
kdesi dale
![]() |
|
Jara Da Cimrman by nám to vysvětlil!Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeSamozřejmě je to normální. Zpoždění je u různých providerů různé, rychlost přípojky na to nemá vliv. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeOK, tak jeden argument, čo rýchlosť a výkon servera poskytovateľa IPTV ? Prípojku môžeš mať aj 200000MB, ak to brzdí jeho server, nič s tým nenarobíš ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizezpozdeni je u OTT sluzby, jakou je i Digi2Go nebo treba O2TV Air, zcela bezne... resilo se to tu uz nejmene stokrat. Muzou za to servery, encoding streamu, ping, lagy, rychlost pripojky...![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@kdesi daleSledujem správy cez DVB-S2 z nemenovanej stanice a naraz pustím správy z tej istej stanice cez DVB-T a rozdiel je samozrejme značný, výrazný posun... No na rozdiel od teba ma to vôbec netankuje, preto jeden TV vypnem, lebo naraz na dva TV nepozerám. Tak isto by som to vyriešil aj s káblovkou a internetovou televíziou...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@kdesi dalemáš len 2 možnosti:1. si spokojný s poskytovateľom 2. nie si s ním spokojný a nájdeš si iného ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeskvělá oprava za nevhodné slovo![]() ![]() |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
@Beavisp Ř. I. Ť. ukávat.Tak to mne teda opravdu dostalo, před tím jsem se toho nevšiml ![]() |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeTak pokud bych potřeboval na Silvestra vědět kolik je přesně hodin, tak ...... bych se podíval na hodinky![]() |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
bufferti sežere,kolik mu nastavíš,taky dobrý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeJe mi jasné, že to chápete. Nejde o Silvestra. Vím, že mám dvě možnosti. Buď jít proti davu anebo s davem. Jiná třetí možnost není. Jen mě trochu mrzí, že soused křičí góóól a balón na mojí TV mají v držení hráči, kteří dostanou onen gól až asi za minutu. |
kdesi dale
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeV tom případě ti nezbyde nic jiného, než se přestěhovat někam na samotu, nebo změnit providera. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeKdyž si pořídíš pochybnou low-end službu, tak musíš počítat s tím, že budou problémy. Tady můžeš být vůbec rád, že to fachá, a že fa UPC ty parazity nezařízla. Pak bys platil a měl akorát tmu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizePochybnou low-end službu? To jako vážně? Tak to je silné slovní spojení...UPC u mě kdysi skončila, nekoupil bych si od nich ani párek v rohlíku. |
kdesi dale
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeFakt? Pak asi nevíš co píšeš, když hned na úvod od tebe čtu: "Mám doma UPC a připojení k TV po kabelu je okamžité." :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeAno, a právě tento časový posun mi příjde proklatě dlouhý. Mám možnost srovnání, než UPC odpojí a kdybych nad tím chtěl mávnout rukou, tak nezakládám tento post. |
kdesi dale
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeAspoň vidíš, že se vyplatí ten párek v rohlíku koupit a nesázet na službu, která jenom parazituje v cizí síti, všem je všechno jedno a nikdo nic neřeší.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeDo 14 dní můžu zrušit smlouvu. Jsem z toho rozčarovaný, proto jsem napsal.... |
kdesi dale
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeNejseš ani první a nejspíš ani poslední, kdo se s touto firmou vypekl. Jejich servisní podpora je prakticky nulová a péči o zákazníka mají pouze v momentě, kdy je tento v prodlevou s placením. To jsou pak aktivní jak včely, když kopneš do úlu :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeDěkuji velice za zkušenost z reálné praxe....Dnes jsem volal kamarádovi a po telefonu jsme zjišťovali zpoždění TV od Netboxu. Opět srovnání s UPC. UPC je čas 0 (nula) a Netbox je od času 0 cca. +5 vteřin. Hledal jsem před založením a podpisem smlouvy vyloženě negativní recenze (nikoliv pozitivní) na službu Digi2go a nenašel jsem nic. Asi jsem googlil špatně. |
kdesi dale
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeKdyž dáš do Google "Digi2go zkušenosti", tak ti vyjede spousta ohlasů a vesměs ne nijak pozitivních.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizepo Nete to pôjde vždy s opozdením, nech vyberieš kohokoľvek. Výnimka by bolo snáď priame Internetové vysielanie konkrétnej TV, lebo potom by to bolo priamo TV cez NET |
Dzordzo
![]() |
|
@PoldaSvšak to je služba na max PC (tablet, mobil) na cesty - preto sa aj volá TO GO. Ale údajne len v CZ/SK, alebo to fungovalo tu niekomu aj v zahraničí ? |
Dzordzo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |