Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zamrzání obrazu

U Skylink po delším čase (asi po roce)se mi objevil stejný problém. Periodicky po určité chvíli na všech kódovaných kanálech zamrzne obraz, pak naskočí a za chvíli opět.
Servisní poplatek mám uhrazený do ledna 2018.
Přijímač: Openbox S2 miniHD.

Díky za pomoc

fergi
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@fergi

zkus jiný přijímač a pak napiš výsledek

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zmrznutie obrazu

Znečistená karta,slabý signál,...

garbanka
Registrace: 8/2009

RE: Zamrzání obrazu

Skôr by na som to videl na uvolnený F-konektor koaxu na vstupe do prijímača, alebo nedostatočne zastrčený HDMI kábel na jeho výstupe, prípadne vstupe do TV... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

zamrzání obrazu kódovaných programů

Třeba je zastaralý firmware u čtečky karet,zkusil bych,jestli není dostupná nová verze.Něco podobného jsem měl kdysi u dekódovacího modulu.

chl32
Registrace: 12/2014

@fergi

Aj ja som postrehol občasné, sporadické zamrznutie obrazu na asi 1 - 2 sekundy. Zvuk beží normálne ďalej, len obraz na moment zamrzne. Nie je to často a nie je to pravidelne. Teoreticky by mohla pomôcť zmena firmvéru, ale predtým to s ním nerobievalo. Je tiež možné, že sa experimentuje s nejakými parametrami a nie všetky prijímače to s doterajším firmvérom zvládajú. Nebolo by to prvý raz.

Frank11
Registrace: 2/2009

Pánové děkuji,opravdu jsem zkontroloval vše,už mi zbývá jen přivod+rozdělovač ve stěně,ale kdyby byly poklesy signálu,nemělo by to být znát i na netu?-ten se zdá v pořádku,upc tvrdí,že to není problém u nich,lidi si nestěžuji,dělá to na 2muxech,ještě jednou děkuji! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Omlouvám se,patří to o jedno níže! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Děkuji,večer zkusím dle Vašich rad, pak dám zprávu.

fergi
Registrace: 1/2006

Rozpadání obrazu

Přidám se s podobným problémem,asi před měsícem se mě začal rozpadávat obraz(kostičkovat),poté zmizí uplně,vše asi během 2 vteřin,pak znovu naskočí,periodicky se to opakuje tak každé 3 min.Dělají to pouze kanaly Nova Cinema a Nova na frekvenci 11876,ostatní kanály na stejné fr.jedou bez problémů.Vyměnil jsem kabel,konvertor,zkusil doladit anténu,vše zatím bez úspěchu.Přijímač Feguson HF 8900HD,anténa 60,poradíte,dík.

roto
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra