Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

transporder

Nejde mi naladit jediný transporder Skylink 11876,Hova HD,Prima HD,signál mám,parametry správny,transporder se ladí,ale když ladění ukončí,tak mi to napise-Celkem programu 8,TV 0,rádio 0,data 8.V seznamu kanálu jsou,ale jenom pořadová čísla bez názvu a na obrazovce je černo.Tak co teď?

Fany53
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: transporder

No tak to jsem narazil na ten samý přijímač jinde. Na pohled hezká mašinka, praktické použití na sledování Skylinku nula.
Řekl bych,že všechny problémy jsou v železe a použitém sw, který je určen pro DE trh (nevím, zda se tento typ do CZ vůbec dovážel, můj klient ho měl osobně přivezený z BRD). Podotýkám, že parabolu jsem osobně nastavoval, v signálu chyba nebyla. Když pominu naprosto de.men.tn.í zadávání parametrů nových TP na A 23,5°E,tak vše vždy skončilo Tebou popisovaným výsledkem-naladily se kanály, v názvu tečka a tma. Podle mě vše způsobuje to, že na 19,2°E vysílá tp 11875 H 27500 , ten je pro německého klienta podstatný a nějaký 11876 H 29900 z jiné pozice nemá prostě šanci na zpracování. Výměna různých CI modulů nepřinesla žádný výsledek, karta byla tuším ICE. Zkoušel jsem i svoji kartu, bez úspěchu.
Sehnat nějakou aktualizaci sw na netu se nám nepodařilo.

decmen
Registrace: 2/2008

decmen

a to podladenie si vtedy neskúšal ?

satylu
Registrace: 1/2015

@satylu

Zkoušel, neboj, nahoru i dolů, lehkou změnu SR, nic nepomohlo.
Rv

decmen
Registrace: 2/2008

@decmen

Pánové,moc díky za vcelku pěkný vysvětlení,hold mám smůlu,ještě jednou diky

Fany53
Registrace: 1/2009

@Fany53

Ak to máš od jedného Frantu z Kladna, tak sa s tým už ani netráp :

"Prodám DVD blu ray přehrávač a recordér Samsung BD-C 8900 S,satelitní tuner,HDD 500 GB,nenaladí jeden transporder na Skylinku,neřeším to,treba je to prkotina,nevím,nechám radeji na ND,jinak je plně funkční,lze použít jako prehravac blu Ray disku a filmu z flash disku,nahrává i na externí disk,přehrává blu ray disky,internet.Bližší info na email."
Smola, aj to sa stáva...
:((

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

ale bylo to

za málo........

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra