![]() |
|
Prima Partičkaskúšal niekto sledovať novú Partičku ? ako sa mu páčila ? podľa mňa to bitie zabávačov pri VIP hosťovi je trochu pod úroveň , pre Sk divákov je dostupná táto relácia len cez archív ale oproti predchádzajúcim sériám dosť slabé aspoň podľa mňa , neviem ako by sa Dano D tváril keby aj on dostal takú bitku akú musia dostať zabávači keď dostanú odpoveď nie . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Prima PartičkaVážně se musí kvůli tomuhle zakládat nová diskuze? Tak dobře no...![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 044 |
![]() |
|
RE: Prima PartičkaKazdy muze zalozit vlakno jake chce. Nevim, co furt narikate. Tak to nectete a neprovokujte. Misto provokovani se radsi venujte přítelkyni. Aha, kdo by vlastne takove vyplakavace chtel :DDDDDStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Prima Partičkanapoprvé sranda, napodruhé už neVu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Prima PartičkaJdete do (nevhodné slovo) s takovými příspěvky sem to netahejte a jestli vám to vadi kontaktuj Primu! |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: Prima PartičkaJe to v sekci "Pořady v televizi", tak proč by to zde nemohlo být? Nechápu?VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Prima PartičkaKdyž se mi něco nelíbi obvykle vemu ovladač a přepnu program.Každý kdo sleduje toto fórum má zřejmě z čeho vybírat.Pokud budeme řešit co se Komu líbí tak nevím kam tak už tak bidna úroveň fóra dojde |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
@Ramoneto![]() ![]() ![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Prima PartičkaJe to aspoň z našeho mediálního rybníčku. Na Slovensku nejde sledovat pořady Primy přes Hbb TV? Nevím, jestli uplatňuje Prima geoblokaci. Pokud jde o Partičku, tak třeba poslední díl byl naprosto luxusní. Zdálo se mi, že se před Vydrou nechtěli shodit. Já Partičku můžu a rozhodně mi nechybí Sokol. Aspoň to není hnané do homo roviny. No, až na poslední díl. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Prima PartičkaSK Jano: Nevěř všemu co vidíš. Jsou to herci. Ten pendrek není policejní, ale nějaký ohebý...zřejmě měkký plast. |
DVBT1
![]() |
|
RE: Prima PartičkaPartička trapáků ,odpad![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@mikyplný souhlas trapárna![]() |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
ja987žiaľ v TV sledovať danú reláciu neviem ,nakoľko je ako som už spomínal Prima (CZ) pre sk divákov zakódovaná , čiže funguje len archív a ten sa prepínať nedá . DVBT1 niektoré relácie sú podľa vedenia Primy dostupné cez Hbb TV ale Parička asi nie je , zaujímavé cez archív funguje ale vraj cez HBB nie . žiaľ ja to overiť neviem nakoľko nemáme TV ktorý by HBB podporoval. |
Sk Jano
![]() |
|
@Sk JanoV tom případě je mi Tě skoro upřímně líto, že máš pouze jeden jediný program Prima Plus, na který musíš čučet a nejde Ti vypnout. Já mám jenom 68 pozemních programů a asi 680 satelitních a vždy si mohu nějaký vybrat a ten sledovat, nebo můžu TV vypnout a jdu dělat něco užitečného. Přečti si i můj podpis. Hezký den přeji u Prima Plus.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987nemám len Prima+ máme aj iné tv nakoľko máme Digi Tv , ak nefunguje Digi tak anténa to istý . |
Sk Jano
![]() |
|
@Sk JanoTak co tu řešíš? Proč toto zbytečné vlákno? Přelaď jinam a nestěžuj si zbytečně. Jsou i tací, kterým se Nová Partička líbí a já mezi ně také patřím.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Prima PartičkaŘeší geoblokaci. |
DVBT1
![]() |
|
@Sk JanoVyblinkal si sa včera ? Už je ti lepšie ? Čo ma nezaujíma a je toho v poslednom čase dosť, jednoducho nesledujem... A podľa toho kedy si tu registrovaný sa nevieš dostať k všetkým programom, CZ aj SK ?![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |