Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Prima Partička

skúšal niekto sledovať novú Partičku ? ako sa mu páčila ? podľa mňa to bitie zabávačov pri VIP hosťovi je trochu pod úroveň , pre Sk divákov je dostupná táto relácia len cez archív ale oproti predchádzajúcim sériám dosť slabé aspoň podľa mňa , neviem ako by sa Dano D tváril keby aj on dostal takú bitku akú musia dostať zabávači keď dostanú odpoveď nie .

Sk Jano
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prima Partička

Vážně se musí kvůli tomuhle zakládat nová diskuze? Tak dobře no... :(( :(

William cz
Registrace: 10/2016

Kazdy muze zalozit vlakno jake chce. Nevim, co furt narikate. Tak to nectete a neprovokujte. Misto provokovani se radsi venujte přítelkyni. Aha, kdo by vlastne takove vyplakavace chtel :DDDDD

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

napoprvé sranda, napodruhé už ne

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

Jdete do (nevhodné slovo) s takovými příspěvky sem to netahejte a jestli vám to vadi kontaktuj Primu!

Ramoneto
Registrace: 4/2017

Je to v sekci "Pořady v televizi", tak proč by to zde nemohlo být? Nechápu?

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Když se mi něco nelíbi obvykle vemu ovladač a přepnu program.Každý kdo sleduje toto fórum má zřejmě z čeho vybírat.Pokud budeme řešit co se Komu líbí tak nevím kam tak už tak bidna úroveň fóra dojde

Ramoneto
Registrace: 4/2017

@Ramoneto

R^ R^ R^ Nic jiného se k tomu nedá napsat. Sk Jano má asi jednoprogramovou TV bez vypínače.

ja987
Registrace: 1/2016

Je to aspoň z našeho mediálního rybníčku. Na Slovensku nejde sledovat pořady Primy přes Hbb TV? Nevím, jestli uplatňuje Prima geoblokaci. Pokud jde o Partičku, tak třeba poslední díl byl naprosto luxusní. Zdálo se mi, že se před Vydrou nechtěli shodit. Já Partičku můžu a rozhodně mi nechybí Sokol. Aspoň to není hnané do homo roviny. No, až na poslední díl.

DVBT1
Registrace: 5/2012

SK Jano: Nevěř všemu co vidíš. Jsou to herci. Ten pendrek není policejní, ale nějaký ohebý...zřejmě měkký plast.

DVBT1

Partička trapáků ,odpad ;P

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

@miky

plný souhlas trapárna Rv

chvalina2
Registrace: 3/2007

ja987

žiaľ v TV sledovať danú reláciu neviem ,nakoľko je ako som už spomínal Prima (CZ) pre sk divákov zakódovaná , čiže funguje len archív a ten sa prepínať nedá . DVBT1 niektoré relácie sú podľa vedenia Primy dostupné cez Hbb TV ale Parička asi nie je , zaujímavé cez archív funguje ale vraj cez HBB nie . žiaľ ja to overiť neviem nakoľko nemáme TV ktorý by HBB podporoval.

Sk Jano

@Sk Jano

V tom případě je mi Tě skoro upřímně líto, že máš pouze jeden jediný program Prima Plus, na který musíš čučet a nejde Ti vypnout. Já mám jenom 68 pozemních programů a asi 680 satelitních a vždy si mohu nějaký vybrat a ten sledovat, nebo můžu TV vypnout a jdu dělat něco užitečného. Přečti si i můj podpis. Hezký den přeji u Prima Plus.

ja987

@ja987

nemám len Prima+ máme aj iné tv nakoľko máme Digi Tv , ak nefunguje Digi tak anténa to istý .

Sk Jano

@Sk Jano

Tak co tu řešíš? Proč toto zbytečné vlákno? Přelaď jinam a nestěžuj si zbytečně. Jsou i tací, kterým se Nová Partička líbí a já mezi ně také patřím.

ja987

Řeší geoblokaci.

DVBT1

@Sk Jano

Vyblinkal si sa včera ? Už je ti lepšie ? Čo ma nezaujíma a je toho v poslednom čase dosť, jednoducho nesledujem... A podľa toho kedy si tu registrovaný sa nevieš dostať k všetkým programom, CZ aj SK ? :lookaround:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra