Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

ci modul a tv

mám stary dobrý octagon 918 teraz som kupil najnovšiu radu tv sony kd55xe9005.je to super telka ale po vložení ic modulu skylink s kartou do telky sa mi to nepáci je to pomalé prepínanie programov a myslím že aj kvalita slabšia ako cez octagon ,ake máte vy skusenosti

polki
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ci modul a tv

Jasné že ti treba satelitný prímač,tiež som mal volakedy Octagon 918 a prešiel som na WU+duo 2 a už uvažujem o 4K WUčku

sasuke
Registrace: 6/2015

TV Samsung UE40KU6172 - prepínanie v pohode. Sony sú údajne lenivejšie ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Bohuzel mimo SAMSUNGU, LG A PANASONICU je vetsina TV s CAM pomalejsi a nastaveni v mnoha pripadech je hrozne. Lepsi pozivat externi satelit, ma podstatne vic funkci a zminovana znacka VU+ patri ke spici, jak ve spolehlivosti, tak i s podporou...

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012

Záleží i na konkrétním CAM. Já mám TV Panasonic a s modulem Mascom CWR/IRD to přepíná o hodně pomaleji než s modulem Technisat Irdeto CI+ Skylink Ready.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE:Cl modul

Řešil jsem podobný problém i u TV Panasonic modelová řada 2017 a nakonec byl nejlepší modul nový s integrovanou Skylink kartou CAM 701 Viaccess Neotion po spárování s TV(4sec.)všechno běží na 100%,ostatní moduly Irdeto Skylink se vždi při zapnutí TV zobrazí okénko synchronizace a pokaždé načítá. U nového modulu náběh ihned bez okének.Karta s modulem vyměněna v zákaznícké zoně a SP a ostatní převedeno na novu kartu bez poplatků. R^

jan7070
Registrace: 10/2008

Modul Neotion CAM 701 Viaccess

Tak po mediální masáží pár měsíců zpátky "zaplavují nové"
moduly pro dekódování satelitního vysílání Skylink v HD kvalitě (dekódovací systém ViacessOrca) postupně trh.

Nevím proč, ale značně to evokuje návrat k legendárním CAM Matrix. :laughing:

Jinak není nad 12let starý modro-bílý CI modul Philips CryptoWorks (cena 5,500,-Kč)jede jak z praku na TV Sony,Samsung,LG...dále sat.tunerech Technisat,Golden Interstar,Dreambox,Ariva,Formuler,HD-BOX...
A světe div se také v HD kvalitě,jinak to dnes uváděné logo HD
u všeho vážně pobaví.Působí jako magické zaklínadlo! :laughing:

Old Master
Registrace: 1/2005

RE:modul

Neboj také se dočkáš a budeš muset kupovat nový. To všechno je příprava na vypnutí CW a pak dalších.

jan7070
Registrace: 10/2008

Já se také rozhoduji. Jednu kartu mám v CRW modulu SMIT (zelenomodrý). A jestli koupit nějaký nový za tisícovku či jednáctset, tak asi by bylo lepší ten pro Viaccess za třináct stovek a provést výměnu, která je zatím bez poplatku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@jan7070

Nazdar kolego, mně o tom to psát nemusíš.
Jsem v tomhle oboru již přes dvacet let a vím co se děje.
Je smutné že v posledních letech nezaznělo seriozní vyjádření
kam směřuje systém pro dekodování obsahu přes sat.
Zejména co je ve skutečnosti v pozadí.
Inu jak zaznělo: odborník žasne, laik se diví.

P.S.
pokud dojde k otevřené diskusi,tak nakonec dojde k uzamčení
viz. UNI čtečka :)

Old Master
Registrace: 1/2005

Všichni

se brzo dočkáme-moc dlouho to trvat nebude. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Proč strašíte, CW je již vypnuté a máme tu jen Irdeto. :))) Viz. citace
3. 3. 2015 dojde, v souladu s dlouhodobým plánem přechodu na nový kódovací systém Irdeto, k vypnutí posledních kódovacích systémů CryptoWorks.Tímto krokem bude definitivně završen dlouhodobý proces přechodu starého kódovacího systému CryptoWorks na nový kódovací systém Irdeto.PR M7 Group S.A.
https://www.parabola.cz/clanky/5512/skylink-vypne-zbyvajici-systemy-cryptoworks/

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI007

Taky pravda.Takže až JG zmáčkne knoflík,tak vlastně nebude nikdo zde reagovat. :lookaround:

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra