![]() |
|
ci modul a tvmám stary dobrý octagon 918 teraz som kupil najnovšiu radu tv sony kd55xe9005.je to super telka ale po vložení ic modulu skylink s kartou do telky sa mi to nepáci je to pomalé prepínanie programov a myslím že aj kvalita slabšia ako cez octagon ,ake máte vy skusenosti |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: ci modul a tvJasné že ti treba satelitný prímač,tiež som mal volakedy Octagon 918 a prešiel som na WU+duo 2 a už uvažujem o 4K WUčku |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: ci modul a tvTV Samsung UE40KU6172 - prepínanie v pohode. Sony sú údajne lenivejšie ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: ci modul a tvBohuzel mimo SAMSUNGU, LG A PANASONICU je vetsina TV s CAM pomalejsi a nastaveni v mnoha pripadech je hrozne. Lepsi pozivat externi satelit, ma podstatne vic funkci a zminovana znacka VU+ patri ke spici, jak ve spolehlivosti, tak i s podporou...Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: ci modul a tvZáleží i na konkrétním CAM. Já mám TV Panasonic a s modulem Mascom CWR/IRD to přepíná o hodně pomaleji než s modulem Technisat Irdeto CI+ Skylink Ready.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE:Cl modulŘešil jsem podobný problém i u TV Panasonic modelová řada 2017 a nakonec byl nejlepší modul nový s integrovanou Skylink kartou CAM 701 Viaccess Neotion po spárování s TV(4sec.)všechno běží na 100%,ostatní moduly Irdeto Skylink se vždi při zapnutí TV zobrazí okénko synchronizace a pokaždé načítá. U nového modulu náběh ihned bez okének.Karta s modulem vyměněna v zákaznícké zoně a SP a ostatní převedeno na novu kartu bez poplatků.![]() |
jan7070
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
Modul Neotion CAM 701 ViaccessTak po mediální masáží pár měsíců zpátky "zaplavují nové"moduly pro dekódování satelitního vysílání Skylink v HD kvalitě (dekódovací systém ViacessOrca) postupně trh. Nevím proč, ale značně to evokuje návrat k legendárním CAM Matrix. ![]() Jinak není nad 12let starý modro-bílý CI modul Philips CryptoWorks (cena 5,500,-Kč)jede jak z praku na TV Sony,Samsung,LG...dále sat.tunerech Technisat,Golden Interstar,Dreambox,Ariva,Formuler,HD-BOX... A světe div se také v HD kvalitě,jinak to dnes uváděné logo HD u všeho vážně pobaví.Působí jako magické zaklínadlo! ![]() |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE:modulNeboj také se dočkáš a budeš muset kupovat nový. To všechno je příprava na vypnutí CW a pak dalších. |
jan7070
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: ci modul a tvJá se také rozhoduji. Jednu kartu mám v CRW modulu SMIT (zelenomodrý). A jestli koupit nějaký nový za tisícovku či jednáctset, tak asi by bylo lepší ten pro Viaccess za třináct stovek a provést výměnu, která je zatím bez poplatku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@jan7070Nazdar kolego, mně o tom to psát nemusíš.Jsem v tomhle oboru již přes dvacet let a vím co se děje. Je smutné že v posledních letech nezaznělo seriozní vyjádření kam směřuje systém pro dekodování obsahu přes sat. Zejména co je ve skutečnosti v pozadí. Inu jak zaznělo: odborník žasne, laik se diví. P.S. pokud dojde k otevřené diskusi,tak nakonec dojde k uzamčení viz. UNI čtečka ![]() |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
Všichnise brzo dočkáme-moc dlouho to trvat nebude.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: ci modul a tvProč strašíte, CW je již vypnuté a máme tu jen Irdeto.![]() 3. 3. 2015 dojde, v souladu s dlouhodobým plánem přechodu na nový kódovací systém Irdeto, k vypnutí posledních kódovacích systémů CryptoWorks.Tímto krokem bude definitivně završen dlouhodobý proces přechodu starého kódovacího systému CryptoWorks na nový kódovací systém Irdeto.PR M7 Group S.A. https://www.parabola.cz/clanky/5512/skylink-vypne-zbyvajici-systemy-cryptoworks/ |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007Taky pravda.Takže až JG zmáčkne knoflík,tak vlastně nebude nikdo zde reagovat.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
![]() |