![]() |
|
Mám SkylinkMám Skylink od jeho začiatku, ešte od karty Slovaklink a som s ním doteraz veľmi spokojný. Nerozumiem tomu, prečo sa na Skylink útočí a aj na ľudí, ktorí vyjadrujú svoj názor. Prečo si to neporovnajú s platbou za koncesionárske poplatky, kde 1 program STV je za 2.32 eur a musí sa povinne uhrádzať, inak ľudí naháňa exekútor. U Skylinku má každý slobodnú možnosť vybrať si, nechcem, nezaplatím, nič sa nedeje, môžem si to zaplatiť kedy chcem a idem ďalej. Skúste niečo také u UPC, DIGI, Antik a pod a máte na krku exekútora. Lepšia možnosť príjmu ako je Skylink neexistuje. Keby Skylink prestal fungovať, odrazu by ste všetci pochopili ako ste sa mýlili. |
ifaberlin
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
@peterskTak premiove stanice samozrejme zadarmo nebudou a o tom nema ani smysl diskutovat, to je v poradku. Debata se tyka pouze stanic ktere jsou zdarma. Tedy ty, ktere vysilaji v DVBT bez poplatku formou FTA.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkHele hned po ranu asi demokrat. Kde sa za verejnopravnu tv neplati poplatok a to porovnavat s komercnou zalezitostou ? Zadarmo bola len karta rtvs a pozemak zatial ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@ifaberlinMas abstak po vcerajsej opici?![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
ifaberlinKed tvoji chlebodarcovia zavadzali poplatok zato čo nemali ,tak vas obhajcov bolo viac.....teraz musiš obhajovať sam....nezavidim ti![]() ![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
@peterskA v tom to je, žádné vyskakování, ale dohoda. Takže po domluvě mám jen 1roční vázanost za cenu, jako nový zákazník.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
ifaberlinPlatím si skylink docela dlouhou dobu a jsou to nemalé částky a jsem taky spokojený /sice to nepotřebuji "vytrubovat do světa", ale je to tak/. Preferoval jsem programy v HD a jsem ochoten za to zaplatit, nic není zadarmo. Zdražování SP mě nechává chladným, jelikož si platím balíčky. Co mě ale nenechává chladným je, že mě skylink v budoucnosti bude nutit používat něco, co nechci a omezí mi používání svojich služeb. To se mi nelíbí a proto jsem kritický a proto budu muset možná odejít. At jsi skylink řeší svoje problémy, ale né na můj úkor, né na úkor toho, kdo mu platí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@ifaberlinMáš pravdu, asi si urobil chybu napísať sem svoj názor... "Karta RTVS na Skylinku je zadarmo" ... Kartu RTVS popužíva verejnoprávna televízia a so Skylinkom nemá nič spoločné... A pliesť si koncesionársky poplatok s poser.poplatkom je tiež trochu vedľa.![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Operátor SKYLINKJe to HANBA ,alebo SMUTNEPrečo to došlo až sem,že sa vypínaju Česko slovenske programy pre občanov našich krajín. Miesto toho tam zaradia breik z Ameriky a nútia íudi pozerať na tieto programy.Prečo v Čechách nemožu pozerať na slovenske programy a slovaci na české .Doslovne nútia ľudí a hlavne deti pozerať na násilie ,vraždy.Ved kto až, može pozerať NOVU-PRIMU, JOJKU ,MARKIZU Vás to neserie pani-nie všetci bývame pri hraniciach a máme cezhraničný prijem cez antény . novodobe vymivanie mozgov |
jozef99
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
@jozef99Nenariekaj... Máš občanku a nevieš si pomôcť? Takto to pred rokmi začalo, potom sme sa namlsali možnosti sledovať všetko na jednu kartu a teraz sa vraciame opäť na začiatok...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
ifaberlinJa by sm len poopravil že RTVS karta nie je zadarmo, musíš platiť koncesionársky poplatok, a nie je na Skylinku ale na satelite Astra |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
Jozef99Na CZ/SK komerčních kanálech je málo braku?..násilí,vraždy.Já osobně Markízu,Jojku vůbec nepostrádám a předpokládám,že ani Slováci Novu nebo Primu.S těmi americkými,jak píšeš,si v ničem nezadají. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@satoshiKoncesionarsky poplatek je dan. Neni to poplatek za pay tv. Pokud splnujes zakone podminky, nemusis ani poplatek platit. Ceska televize vysila na Astre, ale technicky zajistuje vysilani Skylink a jine pay tv pres ktere vysila. To stejne v DVBT kde technicky zajistuje vysilani Ceske Radiokomunikace. V Cesku zadna televize nema svuj mux ani na satelitu svoje vlastni frekvence. Vse si pronajimaji. A samozrejme platite vy divaci.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@jozef99Skylink nema nic spolocne s geoblokaciami, za tie mozu prevadzkovatelia stanic. Dlhe roky to bolo v tichosti akceptovane, pokial s tym nezacala Hnojka, podakuj sa nenazrancom z Ja a Ty, v tomto je Skylink nevinne tak ako aj dalsi operatori.A myslim, ze dusevnemu zdraviu daleko viac skodi produkcia Hnojky a Narkozy ako zahranicne programy ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
@ifaberlin" Skylink je pre príjem STV .... zadarmo ...."Co to "trepeš za somariny", větší capinu jsem dlouho neslyšel. Můžeš mě laskavě sdělit jak se dá u Skylinku přijímat STV zadarmo a to ještě na jejich karty? |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@TrakyKdyby to Skylink ze všech nejvíce neporušoval a nelegálne nešíril na území cizího státu než je domovská karta, tak nemusela provozovatelům stanic dojít trpělivost a nakonec z jejich strany rázné řešení." pokial s tym nezacala Hnojka, ..." Jsi na omylu protože úplně první s tím začal Kelner, nakonec do rozjetého vlaku přistoupili další a poté s nimi jízda raketovou rychlostí. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
Geoblokaci rozjel úplně někdo jiný.https://www.digizone.cz/clanky/odpojovani-stv-behem-sportovnich-prenosu/ |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkProtože kartu Skylinku používám už asi 7 let pod OSCAMem a teď hrozí, že mi to přestane fungovat. Proto. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkKeď nepôjde pod oscamom a podobne, bude z nej škrabka. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
RE:Mám SkylinkTak to máš blbý..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@ifaberlin"U Skylinku má každý slobodnú možnosť vybrať si, nechcem, nezaplatím, nič sa nedeje", ale děje!! Koncesionářský poplatek musíš zaplatit i když máš jen zařízení schopné přijímat TV signál. A je jedno, jestli máš anténu, parabolu, či kus drátu, stačí, když máš třeba jen v PC televizní kartu.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@satoshiKarta je zadarmo a signál je vysielaný cez Skylink. |
ifaberlin
![]() |
|
@ifaberlinmožno mimo téma , ale platím koncesiu a pozerám bez reklamy . toto akceptujem .ale aby markíza odo mňa pýtala peniaze cez plustelku alebo zdražením cien u operátorov ??? akceptoval by som keby vypli reklamu počas filmov , seriálov , televíznych správ![]() ![]() Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@BorisKoncesia nemá so Skylinkom nič spoločné. Skylink je platená služba, chcem, platím, nechcem, nezaplatím. |
ifaberlin
![]() |
|
@ifaberlincez aký Skylink šíri Towercom na svojom TPDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pigfuckerBohužel jsi zapoměl na koncesionářský poplatek,ten holt platit musíš platit,i za PC,Android atd ,všude tam jedou i tv i rádia.![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
![]() |