![]() |
|
Mám SkylinkMám Skylink od jeho začiatku, ešte od karty Slovaklink a som s ním doteraz veľmi spokojný. Nerozumiem tomu, prečo sa na Skylink útočí a aj na ľudí, ktorí vyjadrujú svoj názor. Prečo si to neporovnajú s platbou za koncesionárske poplatky, kde 1 program STV je za 2.32 eur a musí sa povinne uhrádzať, inak ľudí naháňa exekútor. U Skylinku má každý slobodnú možnosť vybrať si, nechcem, nezaplatím, nič sa nedeje, môžem si to zaplatiť kedy chcem a idem ďalej. Skúste niečo také u UPC, DIGI, Antik a pod a máte na krku exekútora. Lepšia možnosť príjmu ako je Skylink neexistuje. Keby Skylink prestal fungovať, odrazu by ste všetci pochopili ako ste sa mýlili. |
ifaberlin
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
@ifaberlinMůžeš laskavě sdělit která je to přesně podle tebe ta karta zadarmo???Jinak signál RTVS není vysílaný přes Skylink ale jedině přes Towercom, tak laskavě nepiš takové zavádějící capiny!!! |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostaKarta RTVS je zadarmo a program STV1 a 2 je na rovnakej frekvencii ako u Skylinku. |
ifaberlin
![]() |
|
@ifaberlina koncesie sú zadarmo NIE takže nič nie je zadarmo a u nás v SK platí každý kto má EL prípojkuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@bretahNetahej tu prosím něco co bylo kdysi za Marie Terezie, protože až Kelner se jako první po dlouhé době po těchto prvních pokusech z doby před deseti lety obrátil na soudy kde na základě rozhodnuti v jeho prospěch následně rozjel vlak který již nešlo zastavit a postupně čím dále vice nabíral větší rychlost. |
risposta
![]() |
|
@ifaberlinKonečně to z tebe vylezlo že je karta RTVS na kterou jdou stsnice STV zdarma bez dalších měsíčních poplatků nebo SERPA Skylinku a rozhodně ne kartu Skylink kde nejde v žádném případě STV bez následných zmíněných poplatků.Podle toho co jsi napsal původně, tak STV mělo jít zdarma na karty Skylink!!! |
risposta
![]() |
|
@ifaberlinSkylink nemá absolutně nic společného s STV z této pozice kromě toho,mže má tyto stanice v nabídce a připojené na své karty. Když RTVS spustilo Jednotku s Dvojkou v HD, tak to Skylink vůbec neměl na svých kartách a následně musel žebrat u RTVS a Towercomu protože byl namydlený a měl obavy z toho že si to bude muset šířit duplicitně na své vlastní náklady aby o tyto stanice úplně nepřišel až se vypnou jejich SD verze. |
risposta
![]() |
|
@pele1A čo má Skylink s koncesiou. Koncesia je politické rozhodnutie. SaS presadzovalo zrušenie koncesie, novela zákona bola prijatá a od 1.1.2013 mal zákon vstúpiť do platnosti. Vláda padla, nastúpil " sociálny " Fico, zákon zrušil a ešte pritvrdil. A čo s tým má Skylink? |
ifaberlin
![]() |
|
@ja987Jen drobnost,Koncesionářský poplatek musíš zaplatit i když máš jen zařízení schopné přijímat TV signál.Nemusíš mít ani drát,antéu,ani to nemusíš zprovoznit,jen stačí,že to tvůj přístroj umí.I všchny telefony(R),dotykáče( Tv),(R)skanery,sledovací přijimače,atd |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@ifaberlinja tu píšem niečo o Skylinku len vyvraciam tvoje nezmysli čo si tu napísal že RTVS šíry Skylink a že RTVS karta je zadarmo ani jedno ani druhé nie je pravdaDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@rispostaPri takejto filozofii je za všetko zodpovedná Astra, lebo bez nej by sa nič nemohlo vysielať. Astra sa dohodla, STV sa dohodlo, Towercom i Skylink sa dohodli a to je všetko, inak by sa nevysielalo nič. |
ifaberlin
![]() |
|
@franckPřesně tak a plně s tebou souhlasím. Nikdy bych neplatil za komerční odpad plný reklam z nabídky Digitsl co je navic DVB-T zdarma. Mám placenou nabídku zásadně kvůli prémiovým a standartním placeným kanálům a ne kvůli komerčnímu odpadu alias DVB-T za kterých bych nikdy nedal sni 10 Kč měsíčně pokud si ještě navíc musím pořídit vše potřebné k jeho přijmu na své náklady.Pokud budou zákazníci neustále akceptovat zdražování komerčního Digitalu a ochotni za to platit i 100 Kč měsíčně, tak to zdražovaní Digitalu bude i nadále. . |
risposta
![]() |
|
RE: Mám SkylinkKdyž se dívám na příspěvky ify z berlína,tak mi velmi připomíná malého horváta.Nic ve zlém,ale tak stupidní názory jsou skoro stejné.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkTady zas někdo ťápe zemákovicu o tom, jak má cosi z nabídky Digital v DVB-T zadarmo, když ve skutečnosti má leda SD mazanice. I když ano, na stoletým CRT křápu se rozdíl oproti HD u Skylinku nepozná, to je fakt![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE:ifaberlin... keď máš Skylink, tak si ho nechaj a čuš....![]() ![]() ![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@mjamriskaJa osobne som vrazil tolko penazi do SL, ze som si v roku 2006 povedal, stacilo, a dal som si digi-toľko Tvoj citát. A do Digi a mágia si už odvtedy navrážal násobne viac a to Ti nevadí?![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkPřechytralý Čecháček z Prahy nikdy nepochopí to, že u komerčního nesledovatelného odpadu je úplně jedno jestli je jeho obsah v HD nebo v SD.Já osobně bych tento obsah nesledoval i kdyby byl v UHD a podobně! Já mám úplně všechny základní CZ stanice v HD jako u Skylinku a to.včetně i Prima love, Relax, Nova Gold s Nova 2 a stejně z toho nikdy nic nesleduji kromě ČT!!! |
risposta
![]() |
|
@franckhttps://www.youtube.com/watch?v=5-0YJLWC4uc |
miraxy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Mám SkylinkPodívejte se kdy se ifaberlin zaregistroval. Je to normální provokatér nasazený od Skylinku |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
@georg11https://www.youtube.com/watch?v=f8l3aIJsupc |
ifaberlin
![]() |
|
@ifaberlinKoncesia nemá nič spoločné so Skylinkom, to máš pravdu, no nemá nič spoločné vôbec so žiadnym príjmom, ani televíznym a ani rozhlasovým... Na Slovensku musí byť všetko inak...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@korkoranNeviem ako u vás v Čechách, no na Slovensku sa koncesionársky poplatok neplatí ani za možnosť sledovania TV, alebo počúvania rádií pomocou PC, a zariadení s Androidom, prípadne s iným OS. U nás sa to volá Zásuvkový zákon... Stačí že máš zásuvku a platíš a nikoho nezaujíma, či máš nejaké zariadenie na príjem TV, alebo R...DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@letaspočítaš úplne nesprávne. Porovnávať základ od SL s balíkom Magio alebo ešte lepšie DigiSK so všetkými športami a filmovými kanálmi je scestné.Ale celá táto debata je kompletne o ničom. Snáď je každý svojprávny a slobodný ako to tu už odznelo a vie si vybrať za svoje prachy čo mu vyhovuje. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@Dagy2Veľký omyl. Žiadna debata nie je scestná. Treba argumentovať. A keď sa konečne nalomí strach a beznádej, možné je všetko. Viď Voľby VUC 2017. Nech žije zdravý rozum + demokracia. |
ifaberlin
![]() |
|
@ifaberlinaký zdravý rozum miesto jedných budú kradnúť a dohadovať si kšefty druhy tak to bolo vždy a aj to tak zostaneDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@korkoranVždyť jsem to napsal: "Koncesionářský poplatek musíš zaplatit i když máš jen zařízení schopné přijímat TV signál." Tys to rozvedl pro méně chápavé, co se tím myslí.![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
![]() |