Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mám Skylink

Mám Skylink od jeho začiatku, ešte od karty Slovaklink a som s ním doteraz veľmi spokojný. Nerozumiem tomu, prečo sa na Skylink útočí a aj na ľudí, ktorí vyjadrujú svoj názor. Prečo si to neporovnajú s platbou za koncesionárske poplatky, kde 1 program STV je za 2.32 eur a musí sa povinne uhrádzať, inak ľudí naháňa exekútor. U Skylinku má každý slobodnú možnosť vybrať si, nechcem, nezaplatím, nič sa nedeje, môžem si to zaplatiť kedy chcem a idem ďalej. Skúste niečo také u UPC, DIGI, Antik a pod a máte na krku exekútora. Lepšia možnosť príjmu ako je Skylink neexistuje. Keby Skylink prestal fungovať, odrazu by ste všetci pochopili ako ste sa mýlili.

ifaberlin
Registrace: 10/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108
Odpověď v diskusním vlákně

@ifaberlin

Můžeš laskavě sdělit která je to přesně podle tebe ta karta zadarmo???

Jinak signál RTVS není vysílaný přes Skylink ale jedině přes Towercom, tak laskavě nepiš takové zavádějící capiny!!!

risposta
Registrace: 2/2012

@risposta

Karta RTVS je zadarmo a program STV1 a 2 je na rovnakej frekvencii ako u Skylinku.

ifaberlin

@ifaberlin

a koncesie sú zadarmo NIE takže nič nie je zadarmo a u nás v SK platí každý kto má EL prípojku

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@bretah

Netahej tu prosím něco co bylo kdysi za Marie Terezie, protože až Kelner se jako první po dlouhé době po těchto prvních pokusech z doby před deseti lety obrátil na soudy kde na základě rozhodnuti v jeho prospěch následně rozjel vlak který již nešlo zastavit a postupně čím dále vice nabíral větší rychlost.

risposta

@ifaberlin

Konečně to z tebe vylezlo že je karta RTVS na kterou jdou stsnice STV zdarma bez dalších měsíčních poplatků nebo SERPA Skylinku a rozhodně ne kartu Skylink kde nejde v žádném případě STV bez následných zmíněných poplatků.

Podle toho co jsi napsal původně, tak STV mělo jít zdarma na karty Skylink!!!

risposta

@ifaberlin

Skylink nemá absolutně nic společného s STV z této pozice kromě toho,mže má tyto stanice v nabídce a připojené na své karty. Když RTVS spustilo Jednotku s Dvojkou v HD, tak to Skylink vůbec neměl na svých kartách a následně musel žebrat u RTVS a Towercomu protože byl namydlený a měl obavy z toho že si to bude muset šířit duplicitně na své vlastní náklady aby o tyto stanice úplně nepřišel až se vypnou jejich SD verze.

risposta

@pele1

A čo má Skylink s koncesiou. Koncesia je politické rozhodnutie. SaS presadzovalo zrušenie koncesie, novela zákona bola prijatá a od 1.1.2013 mal zákon vstúpiť do platnosti. Vláda padla, nastúpil " sociálny " Fico, zákon zrušil a ešte pritvrdil. A čo s tým má Skylink?

ifaberlin

@ja987

Jen drobnost,Koncesionářský poplatek musíš zaplatit i když máš jen zařízení schopné přijímat TV signál.Nemusíš mít ani drát,antéu,ani to nemusíš zprovoznit,jen stačí,že to tvůj přístroj umí.I všchny telefony(R),dotykáče( Tv),(R)skanery,sledovací přijimače,atd

korkoran
Registrace: 10/2006

@ifaberlin

ja tu píšem niečo o Skylinku len vyvraciam tvoje nezmysli čo si tu napísal že RTVS šíry Skylink a že RTVS karta je zadarmo ani jedno ani druhé nie je pravda

pele1

@risposta

Pri takejto filozofii je za všetko zodpovedná Astra, lebo bez nej by sa nič nemohlo vysielať. Astra sa dohodla, STV sa dohodlo, Towercom i Skylink sa dohodli a to je všetko, inak by sa nevysielalo nič.

ifaberlin

@franck

Přesně tak a plně s tebou souhlasím. Nikdy bych neplatil za komerční odpad plný reklam z nabídky Digitsl co je navic DVB-T zdarma. Mám placenou nabídku zásadně kvůli prémiovým a standartním placeným kanálům a ne kvůli komerčnímu odpadu alias DVB-T za kterých bych nikdy nedal sni 10 Kč měsíčně pokud si ještě navíc musím pořídit vše potřebné k jeho přijmu na své náklady.

Pokud budou zákazníci neustále akceptovat zdražování komerčního Digitalu a ochotni za to platit i 100 Kč měsíčně, tak to zdražovaní Digitalu bude i nadále.
.

risposta

RE: Mám Skylink

Když se dívám na příspěvky ify z berlína,tak mi velmi připomíná malého horváta.Nic ve zlém,ale tak stupidní názory jsou skoro stejné. :-/

jjery
Registrace: 12/2012

Tady zas někdo ťápe zemákovicu o tom, jak má cosi z nabídky Digital v DVB-T zadarmo, když ve skutečnosti má leda SD mazanice. I když ano, na stoletým CRT křápu se rozdíl oproti HD u Skylinku nepozná, to je fakt :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

RE:ifaberlin

... keď máš Skylink, tak si ho nechaj a čuš.... :laughing: :laughing: :laughing:

dano01
Registrace: 11/2008

@mjamriska

Ja osobne som vrazil tolko penazi do SL, ze som si v roku 2006 povedal, stacilo, a dal som si digi-toľko Tvoj citát. A do Digi a mágia si už odvtedy navrážal násobne viac a to Ti nevadí? ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Přechytralý Čecháček z Prahy nikdy nepochopí to, že u komerčního nesledovatelného odpadu je úplně jedno jestli je jeho obsah v HD nebo v SD.

Já osobně bych tento obsah nesledoval i kdyby byl v UHD a podobně! Já mám úplně všechny základní CZ stanice v HD jako u Skylinku a to.včetně i Prima love, Relax, Nova Gold s Nova 2 a stejně z toho nikdy nic nesleduji kromě ČT!!!

risposta

@franck

https://www.youtube.com/watch?v=5-0YJLWC4uc

miraxy
Registrace: 1/2006

Podívejte se kdy se ifaberlin zaregistroval. Je to normální provokatér nasazený od Skylinku

georg11
Registrace: 2/2006

@georg11

https://www.youtube.com/watch?v=f8l3aIJsupc

ifaberlin

@ifaberlin

Koncesia nemá nič spoločné so Skylinkom, to máš pravdu, no nemá nič spoločné vôbec so žiadnym príjmom, ani televíznym a ani rozhlasovým... Na Slovensku musí byť všetko inak...

;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@korkoran

Neviem ako u vás v Čechách, no na Slovensku sa koncesionársky poplatok neplatí ani za možnosť sledovania TV, alebo počúvania rádií pomocou PC, a zariadení s Androidom, prípadne s iným OS. U nás sa to volá Zásuvkový zákon... Stačí že máš zásuvku a platíš a nikoho nezaujíma, či máš nejaké zariadenie na príjem TV, alebo R...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@letas

počítaš úplne nesprávne. Porovnávať základ od SL s balíkom Magio alebo ešte lepšie DigiSK so všetkými športami a filmovými kanálmi je scestné.
Ale celá táto debata je kompletne o ničom. Snáď je každý svojprávny a slobodný ako to tu už odznelo a vie si vybrať za svoje prachy čo mu vyhovuje.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Veľký omyl. Žiadna debata nie je scestná. Treba argumentovať. A keď sa konečne nalomí strach a beznádej, možné je všetko. Viď Voľby VUC 2017. Nech žije zdravý rozum + demokracia.

ifaberlin

@ifaberlin

aký zdravý rozum miesto jedných budú kradnúť a dohadovať si kšefty druhy tak to bolo vždy a aj to tak zostane

pele1

@korkoran

Vždyť jsem to napsal: "Koncesionářský poplatek musíš zaplatit i když máš jen zařízení schopné přijímat TV signál." Tys to rozvedl pro méně chápavé, co se tím myslí. R^

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra