![]() |
|
5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuMám Skylink na rok Smart za 69,90 eur a k tomu som si nechal poslať kartu Next. 9,4 eur je najlacnejšia a pritom obrazovo najkvalitnejšia ponuka na celom trhu pre 2 televízory. Jedine čoho sa bojím, či to Skylink vydrží pri tom obrovskom tlaku pirátov a neprajníkov. |
ifaberlin
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
@ifaberlina ti vieš čo chcú iný keď za nich hovoríš alebo si len ďalší platený agentDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@ifaberlinprosim ta dal si si dnes ráno tabletky?kde tu komu čo vnucujem?ved ja som ten čo tu od začiatku ti píše,že nech je každy tam kde chce byt a nech si každy pozerat to co chce a nech si kazdy plati to čo chce!! ja som vyjadril len moj nazor a ja som len reagoval na otazku,ktora mi tu bola polozena,ze preco som u telekomu?tak som reagoval v jednotnom cisle,ze JA som tam hlavne preto,lebo maju digisporty,kde mám vsetky sporty,ktore ma zaujmaju..a potom napriklad aj cbs reality,id,science..skylink nemá...ved mne to je uplne pochopitelne,ze vela ludi športove stanice nezaujmaju...a ved ty si tu práve ten čo tu vnucuje inym ludom svoje predstavy a svoje nazory tymito svojimi prispevkami..ved to ja alebo niekto iny tu vytvarame podobne prispevky ako ty?ved si za 2 dni vytvoril 2 prispevky,kde ospevuješ skylink..to tu každy má ist teraz vytvorit prispevok ako ty?ved bud si u skylinku a bodka..uz to nerieš..my sme radi,že tebe tam je dobre..ale či sa ti to páči alebo nepáči skylinku už budu len ubudat zakaznici..a predpokladam,ze cakaj zas zvysovanie cien po novom roku..ved tie odpady +1 čo tam pridali musi predsa niekto zaplatit..nie? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
@franckMáš pravdu, ale celý tento chaos okolo vysielacích práv zapríčinil vysielanie futbalu. Geoblokácie a pod..T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
@peterskGeoblokace ceho? Jakoze Ceske kanaly nemohou vysilat na Slovensku? Ale to je naprosto v poradku. Vy jste se jeste neztotznili s faktem, ze Cesko a Slovensko jsou dva odlisne narody jako Nemecko a Francie. Me taky mrzi, ze nemuzeme v Italii sledovat svycarske kanaly RSI a to i presto, ze jsou v italstine. Ale Swiss je Swiss a Italy je Italy. Jako Czech je Czech a Slovakia je Slovakia.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckNemyslím takú geoblokáciu, ale blokáciu počas vysielania futbalových zápasov . Napríklad M4sport vysiela volne na 9E pre celú Európu, ale počas nejakého zápasu to zakódujú, lebo majú práva kúpené pre Maďarsko, napr. aj Eurosport2 vytvoril kvôli Bundeslige maďarskú verziu lebo nekúpil práva pre Sk a CZ. A je aj iných staníc takých. To čo píšeš, to chápem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
ChlapiJa osobne iba nerozumiem hádkam a osočovaniam, človek sa brániť musí to je jasné...Veľa krát si, ale poviem po mojom vzplanutí, že nemá cenu sa rozčulovať a všímať si niektorých ľudí. Každý nech si povie svoj vlastný názor ak je to v rámci slušného správania. Na nemeckom fóre ak poprosím o radu tak nikdy sa mi nestalo, že by sa niekto do mňa pustil a tak podobne. Stefanbenno je dobrý odborník a vždy bol slušný a ochotný poradiť (fórum VU+ a Dreambox.) Keď niečomu nerozumiem tak sa spýtam, čo je na tom zlé, ved sme ludia a treba si pomáhať. Každý máme rád niečo iné... Osobne Skylink tiež nemusím, tak proste neplatím karty a hotovo. Každý nech si vyberie sám čo je pre neho najvhodnešie. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuFreesat Medium za 7,- EUR/polroka na 2 boxy, následne 14,- EUR/mesiac na 2 boxy = 10,50 EUR/mes. = 126,-EUR s tým, že nepotrebujem investovať ani do kariet, ani do boxov, t.j. v 1. roku úspora 2x50 EUR/box=100 EUR, - 1x karta 20,-EUR, registrácia 40,- EUR, balík smart 69,90 - 44 next = - 273,90, takže oproti Skylinku som v pluse o 147,9 EUR a v balíku mám napr. aj Spektrum ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuNo jo, ale to je o penezich. Sport je opravdu draha zalezitost a ti operatori si musi spocitat navratnost. Asi v jinych zemich je vyssi kupni sila oproti CZ nebo SK a divaci maji vetsi zajem o tyto stanice, resp. tento sport. Ale s tim se musite smirit a urcite tomu nepomuzete diskuzemi na forech. I kdyz samozrejme nic proti. Kazdy at napise co si mysli.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@DzordzoVidíš, aj takto sa dá ušetriť.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Plustelka na 2 TV teraz tiež v 1. roku vyjde na 6,-/mes. na 2 stroje - nech si každý vyberie, čo mu vyhovuje ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoJá mám Plustelku zatím na 1TV (2,99€/měs.) a jsem spokojený. A může tu kdosi či dvoutakt z Berlína dělat jaký chce nábor, nedonutí mně podlehnout. Vyberu si a rozhodnu se pro koho chci a to dobrovolně a svobodně.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@jožkoRiešim svoju spokojnosť a vyslovujem obavu, aby mi spokojnosť vydržala a aj ďalším, ktorí majú Skylink. Každému i Tebe držím palce, pokiaľ si spokojný so svojou voľbou. |
ifaberlin
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
@jjeryTo samé si myslím já trefil si hřebíček na hlavičku![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 779 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jožkoAspoň v jednej veci z Tebou súhlasím a to z tým, že mám tiež predplatné Digi CZ kvôli Digi Sportom. Osobne si neviem predstaviť zostať ešte bez ID, Discovery Science a CBS Reality![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@jjeryje nad slunce jasne, ze to je kisshorvath a arsat84, vsichni uplne stejny styl vyjadrovani a zcela nahodou vsichni slovaci... Nema cenu reagovat, ale zkusme mu to vysvetlit "jako strojari" (viz diskuze s arsatem84), treba to pochopi![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPChápem Ťa, ale neťahajme sem zasa zbytočne necraživosť...V každom národe sú aj zlí aj dobrí... to nieje o tom. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@jackinoNeviem páni, tento píše gramaticky relatívne správne ... |
Dzordzo
![]() |
|
@kostik123tak jsem to vubec nemyslel... ja nemam proti slovakum vubec nic, to abych nebyl spatne pochopen... jen jsem chtel rict, ze je nahoda, ze se tu za posledni dobu objevil 3x nekdo s hodne podobnym projevem a navic to byl jeste pokazdy slovak = indicie, ze to byl ten samy clovek, vubec jsem to nemyslel obecne vuci slovakum.![]() |
MartinP
![]() |
|
@Dzordzoje otazkou, jestli nektery z tech predchozich nepsal zamerne gramaticky spatne, jako kamuflaz a soucast kryti![]() |
MartinP
![]() |
|
@MartinPale to už by bola dosť silná narcistická úchylka![]() |
Dzordzo
![]() |
|
@MartinPMartin, chápem Ťa, ale tých provokatérov je tuná viac... Radšej nebudem spomínať... Oni vedia.Len nerozumiem kde sa to v ludoch berie. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123nuda te presvedci k ruznym pitomostem![]() ![]() |
MartinP
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuked chce skylink napravit jak to bolo, nech urobia baliček programovNAVžDY ZADARMO --stv1,stv2,čt1,čt2,čt sport--zadarmo |
peterxxxx
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
@kostik123alebo len blbosť ich príspevkov hraničí s provokáciou ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoAni nevieš ako Ťa chápem a rozumiem o čom píšeš.![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
![]() |