![]() |
|
Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2Důchodce se chce dívat na TV. Nechce měřit, nechce nahrávat, internet nemá, ful HD není nutné. Spuštěním DVB-T2 K28 z Kojálu přišel o signál K59 (Šlágr, Barrandov plus, Kino Barrandov, Prima ZOOM). Chce se na tyto programy ale dívat, tak se rozhodl, že chce investovat kolem 5000 Kč do nové TV DVB-T2, H.265,HEVC/S2 s CI+ slotem. Kterou z toho přehršle dle vlastních zkušeností, aby nebyla poruchová? Řešit reklamace nechce. Je jedno, zda je to LG, Chanchong, Sencor, Toshiba, Samšunt, Panačuník.PORAĎTE, DĚKUJI. (Já se v těch šuntech neorientuji). Rady o satelitu nebere. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 140 | |
![]() |
|
@bretahNe ne, memusím k němu. Zítra, ale až zítra přinde na mou.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2Tady jeto napinavy.....ja su neutralni neni odbornik jako odbornik a neni amater odbornik jako amater odbornik ja zkusim sve tahy a kdyz vidim ze sem vyzkousel sve a su bezradny tak to resim nekdy ani to nepomuze a nekdy ano |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2Ja ma treba tv panaka tx-l32d25e stari pres 9 let pomalu bez poruchy 27 litru na splatky bez navyseni stala druho mam samsung 6640 4roky tez bez poruchy stala 23 ale vubec me nesere ze namaji hevc 265 budu resit televesem stb az to klekne koupim novou ale urcite asi samsung nebo finlux ale mozna i panaka ....obraz jak vino |
Dexerwave
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2Z rodiny maji plazmu nostop jede pomalu panaka a je stara 2007-2008 bez poruchy akorat dalka osoupana dalsi maji tez rodiny toshibu regza stara 9let uhlo...32 stala v akci 5900 a porad jede.... |
Dexerwave
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2V dnesni dobe bych rek ze driv klekne notas a tel jak televize... |
Dexerwave
![]() |
|
Ja987Bych řekl, že už si ze sebe udělal pitomce dost velkého, tak nemusíš tolik tlačit na pilu...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@ja987No, hezky ses tu předved, přijď se někdy zas na něco zeptat, on nějaký "blb" který ti odpoví se tu možná zase najde a bude určitě zvědav na životní moudra bodrého znalce života z Jižní Moravy...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lancePokud považuješ, že "hezky ses tu předved" to, že jsem všem, kdo mi poradil, slušně poděkoval, myslím, že i dvakrát, tak je to v pohodě.Pokud to myslíš ironicky, na mou odpověď Saxonovi, tak to v pořádku není. Tady jsou příspěvky Saxona. Odbornost v nich srší z každého slova, všechny jsou absolutně k věci a naprosto slušné, neurážející. A za tyto příspěvky mám děkovat? Posuď sám, Saxon tady napsal: "Ať si trhne nohou nápodobně... Za to z tebe ta slušnost srší plnými doušky. Přeji ti hodně příjemných reakcí od lidí, kterým doporučíš novou moderní telku za 5000kč...A můžeš si přitom tu tvoji kůžičku přetáhnout klidně přes hlavu. Já bych řekl, že Ja987 je dost chytrej na to, aby si poradil sám. Resp. když si vymachá hubu v nějakém pruseru pod 5000kč, mu jenom prospěje. Pokud se věnuje vínu a je odborník, jistě má dost financí na to, aby dodržel pravidlo každého rozumného člověka, že není tak bohatý, aby kupoval levné krámy. A co říká na nás je mi u (nevhodné slovo)e, beztak jsou to tvoje výmysly. Doufám, že budeš mít koule natolik, až tě pošle do háje za doporučení krámu, který mu zdechne do několika let a pochlubíš se nám zde s tím:) To je tedy úvaha, že na občasné koukání si koupím levný sráč... Pochopil bych tu u člověka, který má z různých důvodů hluboko do kapsy, ale u lidí co si normálně vydělávají tedy ne. To samé platí o nářadí, autech, potravinách atd. Taky si nakupuju zbytečně drahé a předražené veci, ale určitě ne levné (nevhodné slovo). Klidně si to překrucujte na nízkou uroveň zdejšího fora...:) Každý si to diskuze přidá svoji zkušenost a pohled na věc a je z toho guláš se šesti knedlíky... Ach bože, teď už vím, kdo toho Zemana volí...:) To jistě ne:)) Není o ničem zajímavém, je o sračkách, které postupně zasírají naše okolí... Nazvat šmejd-přístroj sračkou není v zásadě vulgarita. Starej se o sebe a nevyjadruj se k věcem, kterým nerozumíš. Bych řekl, že už si ze sebe udělal pitomce dost velkého, tak nemusíš tolik tlačit na pilu..." Když jsem si teď četl znova celé vláno a to 2x, Musím poděkovat všem, ale všem, co sem cokoli napsali. U mnohých mi to ukázalo jejich povahu, charakter, slušné či neslušné chování, myšlení i jaké jsou u nich mezilidské vztahy. Opravdu velice poučné. Ještě jednou děkuji všem. *******
|
ja987
![]() |
|
kluci....nepřikládejte do ohníčku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2Chlapi, no tak kurňa...jste jak malé děti. Už se na to vyprdněte...![]() ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2Tu by som sa zastal ja987, Saxon, ktoreho si vazim a ktoreho povazujem za jedneho z mala odbornikov na tomto fore sa k tejto teme bohuzial nicim rozumnym nevyjadril |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
MjamriskaMůj prvni příspěvek byl z mého pohledu rozumný (ať si trhne). Možná nebyl pro někoho přínosný, to se stává, ale nebyl vulgární. Jeho první reakce byla co si o kůžičce, tedy narážka nejspíš na manipulaci s předkožkou...:)) Jestli máš potřebu moralizovat, tak si to v treadu dohledej.... Já se rozhodně z toho nezbláznim, ale proč tolik dalších jeho svazáckých kydů, co nemají hlavu ani patu...chovám se k lidem tak, jak oni ke mně, to mám od mala.Tak ať si zamete pred vlastním prahem. Toť vše. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxontvoj prvy prispevok (ať si trhne), podla mna rozumny nebol, ale ked si to ty myslis mozno bol, za rozumny prispevok povazujem typ na nejaky tv, v danej cenovej kategorii, ktoru zadal ja987, pokial si myslis, ze nic dobre v tej cenovej kategorii nie je, nemusis pisat nic resp. napisat slusne napr. v danej cenovej kategorii podla mna nic dobre nie je, co je dobre je relativny pojem, toto nie je ako matematika tam 2+2 bude vzdy 4, pre niekoho je dobry tv aj 43" Technika z tesca momentalne za 290€, pre niekoho je dobry TV v tejto uhlopriecke min za 1000€...velakrat aj mna rozculuju niektore prispevky, ale pokial nemam konstruktivnu odpoved, nepisem, sme tu uz dost dlho ja tusim od 2003, ty 2007 a mali by sme to brat s nadhladom ![]() |
mjamriska
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2Ano, rozumný nejspíš nebyl. Ale kdyby nepřišla jeho reakce s kůžičkou, toto téma by nemělo šest stránek, si buď 100% jistý:))Jestli jsem tu od roku 2007, nebo 2017 je uplně jedno. On musí počítat s tím, že když začne být vulgární, tak přijde podobná reakce. Alespoň v mém případě. Je to moje slabina, vím o ní, ale howno s tím nadělám...:) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Obyčejná levná TV 32= DVB-T2,H.265/S2ok, beriem, prajem vsetko dobre![]() |
mjamriska
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 140 | |
![]() |
|
![]() |