![]() |
|
karta next a uni čtečkadotedka jsem měl v uni čtečce HD BOX kartu ICE . Nyní jsem tam dal kartu NEXT kterou jsem dnes donesl s pošty.Musím do uni čtečky dát čisté irdeto ? Něják mě nejede a nevím zda je to tím že uplynulo sedm dní od objednání a ještě není připsaná platba a tudíš nic nejede nebo tím irdeto. Abych zbytečně nelaboroval.Zápis jsem si poslal ale nic platno. Dík HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaMáš to všechno nějak domotaný v hlavě, měl by ses jít krapet provětrat, aby tě ty paranoidní bludy přešly![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkapele1@ A co jako? Skylink ti poskytuje službu a ty za tu službu platíš. Nevím co je na tom k divení a už vůbec nevím jak má Skylink zisk z nějaký UNI čtečky![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaZ UNI čteček nemal predajca nikdy o nič viac ako z iných čteček.Predajca má nákupnú cene + x% 4o si nahodí a predajnú cenu. A je lautr jedno aká "čtečka" tam je. Co to furt melete o predajcoch a uni-čtečkách. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečka... "cenu + x% čo" ... |
Steiner
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaNa většině přijímačů s UNI je větší rabat, než na originál Irdeto přijímačích. A nezřídka si prodejce přímo za nahrání alternativního softu kasíroval prachy.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkasi priehladnejší ako izolDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@PoldaSto že si to platím keď mi to v nej nepôjde tak nebudemDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaVeru tak.Predajcovi je jedno, čo predáva, z každého tovaru má nejakú maržu,ale kto mal na tom zisk boli zákaznici, ktorí na miesto 75€ za Skylink šrot,ktoré už v záruke dosť často odchádzali a ich životnosť je o mnoho kratšia, ako u väčšiny prijimačov s Uni čítačkou dávali v priemere iba polovicu z tejto sumy.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaVeď nebolo problém pred rokom kúpiť bez problémov takéto prístroje pod 40€,bežne v internetových obchodoch.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečka"Na většině přijímačů s UNI je větší rabat, než na originál Irdeto přijímačích."Väčšiu blbosť som už dávno nepočul. Rabat je rabat, punktum, ako predajca ho znížim len z dôvodu že je to nepredajné. Kapišto? Ó díjo, a stakovýmto materiálem pak pracuj. ![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaŽes ty něco neslyšel ještě neznamená, že to neexistuje. Až budeš nakupovat a prodávat SAT techniku, tak budeš možná v obraze, jak to s cenama je![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@SteinerPekná blbosť. Rabat si dá predajca taký aký chce, ani jeden nemá určený percento rabatu. A podľa dopytu si to upravuje a PoldaS má v tom trošku pravdy, že na boxoch s uničítačkami má a mal predajca najvyšší rabat.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
@SteinerMáš pravdu,z VO dostanu cenu,přirazím si,co si dovolím a prodám MO |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@letasVysvětli mi jednu věc.Pokud se ze satelitního přístroje stává (Skylink) šrot tím, že mu Skylink dá certifikát Skylink ready, proč tedy výrobci nechávají tu certifikaci provádět? Přeci Irdeto dekodér by fungoval i bez této certifikace stejně a jejich přístroje by rádoby odborníci neoznačovali za šrot. Pokud by si výrobci tu certifikaci nenechali dělat, byly by ty jejich přístroje také šrot? Pokud ano, tak těžko lze po certifikaci tyto přístroje nazývat Skylink šrot. A ještě k přístrojům s UNI čtečkou a prodejní ceně. Přístroje s UNI čtečkou samozřejmě umožňovaly vyšší marži, protože měly nižší nákupní cenu než přístroje s Irdeto licencovanou čtečkou, u kterého musí výrobce zaplatit tu licenci. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerSkylink ready prístroje sú kapitola sama o sebe,robím v tejto oblasti od začiatku,tak mám tiež svoje skúsenosti.Šroty ich zrejme nenazvali preto,že sú certifikované,ale preto, že boli nespoľahlivé a kazové.Nejdem tu vymenovavať,ktoré boli nad normu kazové a ktoré sa museli skoro do posledného kusa vracať,lebo po pár mesiacoch boli out.Ešte šťastie,pre zákaznika, že odišli v záruke.Pre predajcu kopec starosti a výdavkov naviac.A to musím podotknúť za niekedy aj 2x vyžšiu cenu.A nerátam tu funkčnosť a zdlhavé bootovanie a vypisovanie kadejakých hlášok , načo zakaznici neboli zvyknutí.A v neposlednom rade je otázna ich životnosť,niektorí odborníci sa tu vyjadrovali, že možno 2 až 4 roky.Tak asi v tom to bude, že možno 80% zákaznokov Skylinku si zadovažilo UNI prístroje.Keď so tým, ktorí si chceli dať dať poradiť, čo kúpiť všetko toto vysvetlil a samozrejme aj to,že Uni čítačky v buducnosti nebudú funkčné,malo kto sa rozhodol pre Skylink ready.A čas ukáže,ktorí volili správne, či tí s Uni čítačkami, ktorí ich už využivajú aj 5 rokov a niektorí aj viac, alebo tí ktorí volili Skylink ready a musia meniť-kupovať po troch rokoch druhý a za vyžšiu cenu.Moja skúsenosť za posledné dva roky mi hovorí, že na 10 reklamacii na skylik ready pripadá možno jedná a možno ani to nie na prístroje s Uni čítačkou.Toľko asi prečo šroty a prečo Uni čítačky.Uvidíme ako sa prejavia súčasné certifikáty, lebo už ja osobne po vyjadreniach Skylinku odporúčam Skylink ready,ale so všetkým všudy čo o nich mi je známe.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasZcela hypoteticky.Dejme tomu, že certifikace Skylink ready není a nikdy nebyla. Ale platí, že Skylink přešel na kódování Irdeto. Firmy, co si nechávají své přístroje certifikovat by, podle mě, vyráběly přístroje úplně stejně, jen by neměly označení Skylink ready. Jaká by pak byla situace? Pořád by to byly šroty? Vždyť by od výrobku s UNI v podstatě byly k nerozeznání. To ty výrobky s dekodérem Irdeto vyrábějí nějakým horším způsobem než přístroje s UNI? Používají se horší součástky? Proč by to vlastně ty firmy dělaly, aby měly u přístrojů s Irdetem vyšší poruchovost? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerLetas popisuje vlastní praktické zkušenosti a vlastní jednoznačně hovořící statistiky o poruchovosti a mně to úplně stačí k pochopení důvodu proč asi jsou Skylink ready přístroje označovány za šroty. Jestliže Tě zajímá proč tomu tak je, obrať se na výrobce těch přístrojů, nebo se zeptej servisáků čím je vyšší poruchovost zapříčiněna, pokud tyto přijímače opravují. Vůbec nechápu smysl Tvého teoretizování. Pokud by nějaké ready přijímače byly spolehlivé, asi by se to o nich vědělo a dobrou pověst by si lehce vybudovaly, nemyslíš? |
brak232
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
@brak232No, já jsem zatím v diskuzích zachytil vždy jen obecné "Ready šroty" nebo "Skylink šroty". Zatím žádné konkrétní údaje o značce či typu přístroje.Proč třeba i freeSAT na svých stránkách má doporučené přístroje s Irdeto četečkou? A jsou to přístroje s certifikací od Skylinku. Že by propagoval abnormálně poruchové přístroje? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerVidím, že se jen snažíš rozžvanit jasnou zprávu co napsal letas, takže pravděpodobně máš na tom nějaký osobní zájem. Jinak bys jasně napsal, proč tedy letasovi nevěříš a předložil nějaké důkazy. Nebo má snad letas jen náhodou smůlu na anomální geopatogenní zónu, když se mu ty ready přístroje vracejí na reklamace daleko více než jiné přístroje ve srovnatelné ceně? To by se mělo vyšetřit. |
brak232
![]() |
|
@joscerProč se tu v diskusích neozývají téměř žádní spokojení prodejci spolehlivých ready přístrojů a nepějí na ně chválu v přímém rozporu s letasem? Je tu snad nějaká cenzura na propagování ready přístrojů? |
brak232
![]() |
|
@brak232Nechápu, proč to hrotíš. Nevím jaké má letas zkušenosti. Proč teda nenapíše některé typy těch přístrojů? Nebo snad nestojí za nic žádný? Proč je tedy prodejci prodávají?Jaké já mám předložit důkazy? K čemu? Že se ptám, které přístroje jsou poruchové? Jaký asi tak důkaz na tohle bych měl mít. A proč jsi se vůbec do toho vložil? Ty jsi letasův mluvčí? Myslím, že diskuze s tebou už nikam nepovede. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaJak známo, tak se vždycky ozývají jenom ti nespokojení a to obvykle tak, aby je bylo hodně slyšet. A je fuk, jestli jde o Skylink, freesat nebo třeba automatický pračky Whirlpool. Kdo je spokojenej, nemá obvykle potřebu nic světu sdělovat![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@joscerJen to tady čtu a vidím, že na konkrétně popsanou zkušenost (prodejce letas) tak vehementně reaguješ pouze nějakými úvahami. Proč ses vložil do té debaty Ty, když žádnou svoji praktickou zkušenost nebo statistiku jako letas nemáš? Vyvozuji z toho pouze nějakou Tvoji osobní zainteresovanost na obhajobě ready přístrojů, kterou přitom na rovinu nepřiznáváš, jen se snažíš oklikou naznačovat, že letas nás tu tahá za nos, to je vše. O letasovi víme, že je prodejce, ale co Ty? Mně to až tak nezajímá, jen jsem se pozastavil nad tím, že na konkrétní popsanou zkušenost je reagováno pouze nějakými hypotézami a dedukcemi, takže tyto nesourodé argumenty se zákonitě už z podstaty míjejí. V jednom se shodneme, další diskuzi o koze a o voze rád přenechám jiným. |
brak232
![]() |
|
@PoldaSTomu rozumím, pravděpodobně proto jsem si také přiliš nevšiml, že by se v diskuzích na ty prokleté UNI šroty Amiko a pod. sypala taková kritika jako na ready šroty. |
brak232
![]() |
|
@brak232A co to je za konkrétní zkušenost letase, když napíše, že "Skylink ready přístroje ...". Co je na tom konkrétního? Těchto přístrojů jsou desítky typů. Co je na tom špatného, že chci vědět, které z nich jsou ty poruchové? Buď ví alespoň o některých nebo nás skutečně tahá za nos.Já s těmito přístroji žádnou zkušenost nemám, proto se ptám. Nevím, jaký bych na tom měl mít osobní zájem. Nikdy jsem je nevyráběl, nedovážel ani neprodával a ani tak nemíním činit. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |