![]() |
|
FM-DAB-internet rádio z LidluVzal jsem na zkoušku DAB+/internet/FM rádio z LIDLu SilverCrest SIRD 14 C3 - na FM nepoužitelné, katastrofální citlivost, může někdo porovnat tento poslední (C3) s předchozími typy (C2, C1, B1) které by měly mít jiný čip... Je mi jasné, že FM je u těchto rádií jen do počtu ale přesto mě zajímá, jestli v tomto posledním typu není FM ošizeno víc než u starších variant. Tento C3 je na FM použitelný snad jedině na lok. silné stanice po dobastlení konektoru a připojení venkovní anteny... na prut to je naprostá katastrofa |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluTiež pozerám po hama dit 2010, pozriem aj ten sangean. Máte niekto skúsenosti s tou hamou 2010? Ďakujem.................................................................
|
Jozef191
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluNa to že ty /miniaturní/ hračky v podobě internetového radia které stojí hafol peněz tu určitě spíš platí za hodně peněz málo muziky, mám na mysli kvalitu reprodukce nikoliv výběru stanic tam je to v pořádku.Nedovedu si představit že by to díky těm malým rozměrům repráčků mělo nějaký honosný Hi-Fi zvuk,v tom musím dát zcela za pravdu /To:Maneto/,honit zdroj hudby ze satu ,případně i WiFi ale do nějaké té kalitnější reprodukce.Na druhou stranu spíše v soušasné nabídce postrádám segment internet. radia ale v přenosné podobě na baterie + zdroj především v nějakém větším rozměru aby se tomu dalo rozumět díky větší ozvučnicí.Když se člověk podívá na nabídky v eshopech např. retro radia pro /internet/ tak to vypadá honosně ale po bližším dohledání se rozměrů samotných se to vleze do dlaně . DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z Lidluno a hlavně si představuji internetové rádio tak že si pustím své oblíbené internetové rádio např. svobodne-radio.czAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
Mirko.Máš toho stolního komponentního Sangeana co jsem uváděl? Jak si s nim spokojen?Jak vypadá menu ručního ladění v DAB? Mám na mysli ladění po kanálech, nikoliv automat. Můžeš mi to vyfotit a někam upnout? Diky moc. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Manetočo si predstavujetě pod takým""" majú dokonca lepšiu citlivosť ako niektoré dnešné.""??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrMyslím tým, pre satelitné rádiá stačí nižší SNR ako pre satelitné televízie... Obraz sa pri nízkom SNR, pod 3,5 dB obyčajne na DM7000S a Ferdovi HF8900HD už rozpadáva, zvuk je stále nerušený... Bežné dnešné satelitné prijímače pri takto nízkom pomere signálu k šumu nedokážu už ani rádiový satelitný signál spracovať a zvuk začína vypadávať... A s obrazom si už vôbec neporadia...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluMam C1 a maximalni spokojenost. Jen internetova radia a ovladani pres mobil![]() Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
@Manetook,já jsem vždy žil v iluzi,že citlivost zajišťuje venkovní jednotka |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluTo bych chtěl vidět, jak lze demodulovat signál s modulací 8PSK s odstupem C/N 3,5dB. Co si vybavuju, tak QPSK chodila minimálně při C/N 6,5dB.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z Lidluhttps://www.parabola.cz/forum/topic-77092/On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |