![]() |
|
Puccini: La BohemeIntelsat 10-02 / Thor 5 - 6 (0.8°W)Frequency: 11499 - Pol: V - SR: 14400 - FEC: NC Category: Spectacle Transmitted in: MPEG-4 Comments: Opera de Paris(+24,5w,11173h,14400 & 5w,11593h,14400) |
Scrooge
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Puccini: La BohemeTo sis vzpomněl brzy! Běží to od 19,30. Chudák Puccini se v hrobě už několikrát převrátil hrůzou, jakou (nevhodné slovo)árnu ze světové opery Francouzi udělali. Opery v moderním provedení chtejí trochu citu, a ne tam tahat vesmírné lodě a podobné hovadiny. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Puccini: La BohemeAle italské titulky tam frantíci mají.![]() |
konas
![]() |
|
@konasO představení jsem věděl od včerejška, ale dnes večer nám vypadl internet, tak jsem to sem hodil až se obnovilo připojení. S tím "převracením v hrobě" s Tebou souhlasím. |
Scrooge
![]() |
|
@ScroogeAž budeš mít PM, můžu Ti posílat den předem avízo o představeních z MET NY, Paříže, ROH z Londýna, Bolšovo z Moskvy a Licea z Barcelony. Letos je i pár přenosů z Itálie. |
konas
![]() |
|
RE: Puccini: La BohemePište o vysílání operních představení i sem, určitě je víc lidí, které to zajímá. Fakt je, že např. pro mne je diskuse na Parabole téměř denně zdrojem zajímavých informací. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Puccini: La BohemeDíky za Tvou nabídku. Jest ovšem otázkou, kdy budu míti aktivní PM. Patřím do věkové kategorie 60+, na tento web chodím už roky a neměl jsem potřebu se zde registrovat. Až před loňskými Vánoci jsem chtěl zdejšímu čtenáři pomoci. Protože mu neuměl poradit ani uznávaný odborník Saxon, zaregistroval jsem se s nadějí, že tomu čtenáři budu moci poslat PM. Stejně mi to nebylo nic platné a jediná výhoda registrace byla, že jsem mohl využít vyhledávání. S jeho pomocí jsem v jednom z jeho příspěvků našel na něj e-mail. Odpovědi se mu, myslím si, dostalo vyčerpávající a měl to i s fotografiemi. Ať se Ti daří! |
Scrooge
![]() |
|
@ScroogeMáš málo příspěvků. Přečti si podmínky PM. Možná, že o Vánocích bude nějaká úleva jako dárek. |
konas
![]() |
|
@stippyBudeš se divit jak málo lidí to zajímá. Já to sem psát veřejně nechci - počet zájemců bys spočítal na prstech obou rukou. Aktivuj si PM a info Ti pošlu. Nemá cenu tady vždycky zakládat vlákno. Včasné info se také dočteš na frejku - v sekci Zajímavé programy na orbitě. |
konas
![]() |
|
@konasNezapomen, ze hodne ctenaru si cte diskuze i bez registrace. Parabola je nejctenejsi web o satelitu a jako jeden z mala ne-li jediny ktery se zajima i o zahranici. Takze kazda zprava se dostane tam, kam ma. I kdyby Ti na ni nikdo nereagoval, neznamena, ze ji nikdo necte.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckJe tady jeden problém, že zkraje jsem byl taky nadšený a dával jsem sem všechny informace o přenosech do kin. Jelikož se jedná v drtivé většině o opery a balety, už mě tenkrát někdo zpažil ať tu nespamuju. V záčátku divadelní sezóny všichni něco dávají, a třeba v říjnu je toho hafo. Zájemci svoje info ode mě mají, a někteří ho dál šíří. Zájem projevil i administrátor renomovaného diskuzního webu, tak to ode mne dostává, jak s tím naloží - jeho věc. Já si tu nenechám nadávat, ať si s buzickými balety jdu do háje. |
konas
![]() |
|
@franckDoplním: Kdo má opravdový zájem, může si to najít na webech MET,ROH, případně německých kin, nebo společnosti Pathé, a technické parametry u feedhunterů na satelliwebu. Abych dodržel místní předpisy, můžu do zájemcům do PM poslat na tyhle weby odkazy. Ale nějakou širokou kulturní osvětu tady provozovat opravdu nebudu. Doba národního obrození už dávno minula. |
konas
![]() |
|
@konasJa si naopak myslim, ze kdyby kazdy sem napsal neco, cemu rozumi, popripade pokud ma informace ke kterym se bezny ctenar jen tak nedostane, tak by to bylo velkym prinosem pro nas vsechny a i pro tenhle web. A to, ze si to kazdy muze najit...no ano, ale to je diskutabilni. V tom pripade muzes napsat do CT24 at kanal zrusi, protoze kdo chce, si zpravy sam najde. Ty treba ano, ale kazdy nemluvi vice jazyky anebo treba ani nevi, ze existuje nejaky feed nebo nejaky televizni kanal. Samozrejme ze pokud nechces, tak to nedelej, ale bylo by to prinosem pro nas vsechny...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@konasA to, ze se najde nekdo, kdo Ti nadava? Tak at. Ty udelej, to co mas udelat a je nech byt. A spam to neni v zadnem pripade. Vis kolik ctenaru za ty dva roky mi podekovalo do pm a poridili si Tivusat nebo chteli vice info o konkretnich kanalech? Dokonce mam i prijemnou zpravu od jednoho admina ktery sinrad cte me prispevky. Me to dela radost a ostatnich co maji potrebu kritizovat si uz nevsimam. To, ze si vsimaji me, je jejich vec a moje plus.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
metopera.orgUž niekoľkokrát bol tu na Parabola.cz uvedený program METOP, takže to nie je žiadne tajomstvo...![]() ![]() http://www.metopera.org/About/Press-Releases/2017-18Season/ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |