![]() |
|
VU+zero nejdou některé programyZdravím, zakoupil jsem fungl nový VU+ Zero a vyměnil ho za Dreambox, který si budu dávat na chatu. Po zapojení proběhlo vše ok, naiportoval jsem si z Dreamboxu TV přehled a po restartu jsem zjistil, že ze seznamu jdou pouze některé kanály a u ostatních většinou HD kanálů se mi tyto v seznamu tváří jako šedé bez signálu a nejdou a pokud na ně kliknu neukazuje se u nich signál a hodí mi tu chybu. Odpojil jsem tedy VU+ a zkusil opět Dreambox a běží všechny programy. |
inspired
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@inspiredMáš správne nakonfigurovaný tuner?Pozri do nastavenia... Mne to tak spravilo keď nebol detekovaný tuner. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@inspireddej znovu proladit se sítí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@inspiredAlebo to čo píše pierepetr...Jedna z tých dvoch vecí by to mohla byť. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@inspiredNiektoé tranďáky si musíš znovu naladiť, lebo som si všimol až teraz, že si si dal do VU+ setting z Dreama. Tiež sa mi to stalo a dalo mi dosť práce znovu si preladiť a usporiadať setting podla vlastných predstáv. Najlepšie je pre každý z týchto dvoch prijímačov robiť setting zvlášť.Settingy z Dreamov a VU+ nieje dobré kombinovať medzi sebou. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123konkurence se nemá ráda |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: VU+zero nejdou některé programyMladenci, ja to skor vidim na rozdielne udaje v satellites.xml![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VU+zero nejdou některé programyvšechno tam nahore je zbytečné tláchání mimo warderavidím program v šedi tak mu nesedí sattelites.xml nekopírovat nic z dreamu ,stáhnout treba vhanibal seting a dreameditorem nahrát do zera - hotovo - |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@JANOSIKto s tym vhanibal settingom by som si dovolil trosku polemizovat. Tieto rozne settingsi nemam moc rad. Nieje nad to spravit si vlastny a ten pouzivat, ved tolko moc casu to zas nezabije.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VU+zero nejdou některé programyhttps://www.parabola.cz/prehledy/generator-satellites-xml/přesně jak píše Warder, který jak je vidět se vyzná. Dá se použít i zdejší pomůcka (výše) a nebo použít jiný generátor, nejde o nic složitého, hotové settingy taky nemám rád, zpravidla bývají rozdíly v přehledu družic - např. Thor 0,8°W jinde 0.9°W a už nám to šediví... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: VU+zero nejdou některé programyDěkuji moc za rady, zkusím tedy nechat přeladit a nemíchat Dreambox s VU+. |
inspired
![]() |
|
@inspiredAktualizuj satellite.xml, ako tu Ti niektorý dobre píšu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 630 |
![]() |
|
RE: VU+zero nejdou některé programygunter-poďakovanie za výborný odkaz:https://www.parabola.cz/prehledy/generator-satellites-xml/![]() VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
@gunterTaky děkuji.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: VU+zero nejdou některé programyTakže problém vyřešen, děkuji za všechny rady, pomohlo nové naladění programů + vymazání zešedlých z původního settingu a doplnění o nově nalazené přes dreamboxedit. Mimochodem, zkusil sem v rámci domácnosti poslat VU+ setting na jiný dreambox v rodině a zde funguje |
inspired
![]() |
|
![]() |