Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VU+zero nejdou některé programy

Zdravím, zakoupil jsem fungl nový VU+ Zero a vyměnil ho za Dreambox, který si budu dávat na chatu. Po zapojení proběhlo vše ok, naiportoval jsem si z Dreamboxu TV přehled a po restartu jsem zjistil, že ze seznamu jdou pouze některé kanály a u ostatních většinou HD kanálů se mi tyto v seznamu tváří jako šedé bez signálu a nejdou a pokud na ně kliknu neukazuje se u nich signál a hodí mi tu chybu. Odpojil jsem tedy VU+ a zkusil opět Dreambox a běží všechny programy.

inspired
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@inspired

Máš správne nakonfigurovaný tuner?
Pozri do nastavenia... Mne to tak spravilo keď nebol detekovaný tuner.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@inspired

dej znovu proladit se sítí

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@inspired

Alebo to čo píše pierepetr...
Jedna z tých dvoch vecí by to mohla byť.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

@inspired

Niektoé tranďáky si musíš znovu naladiť, lebo som si všimol až teraz, že si si dal do VU+ setting z Dreama. Tiež sa mi to stalo a dalo mi dosť práce znovu si preladiť a usporiadať setting podla vlastných predstáv. Najlepšie je pre každý z týchto dvoch prijímačov robiť setting zvlášť.
Settingy z Dreamov a VU+ nieje dobré kombinovať medzi sebou.

kostik123

@kostik123

konkurence se nemá ráda

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: VU+zero nejdou některé programy

Mladenci, ja to skor vidim na rozdielne udaje v satellites.xml ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

všechno tam nahore je zbytečné tláchání mimo wardera
vidím program v šedi tak mu nesedí sattelites.xml
nekopírovat nic z dreamu ,stáhnout treba vhanibal seting
a dreameditorem nahrát do zera - hotovo -

JANOSIK

@JANOSIK

to s tym vhanibal settingom by som si dovolil trosku polemizovat. Tieto rozne settingsi nemam moc rad. Nieje nad to spravit si vlastny a ten pouzivat, ved tolko moc casu to zas nezabije. ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

https://www.parabola.cz/prehledy/generator-satellites-xml/
přesně jak píše Warder, který jak je vidět se vyzná. Dá se použít i zdejší pomůcka (výše) a nebo použít jiný generátor, nejde o nic složitého, hotové settingy taky nemám rád, zpravidla bývají rozdíly v přehledu družic - např. Thor 0,8°W jinde 0.9°W a už nám to šediví...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Děkuji moc za rady, zkusím tedy nechat přeladit a nemíchat Dreambox s VU+.

inspired

@inspired

Aktualizuj satellite.xml, ako tu Ti niektorý dobre píšu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

gunter-poďakovanie za výborný odkaz:https://www.parabola.cz/prehledy/generator-satellites-xml/ :))

VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini

baranček
Registrace: 7/2008

@gunter

Taky děkuji. R^

jjery
Registrace: 12/2012

Takže problém vyřešen, děkuji za všechny rady, pomohlo nové naladění programů + vymazání zešedlých z původního settingu a doplnění o nově nalazené přes dreamboxedit. Mimochodem, zkusil sem v rámci domácnosti poslat VU+ setting na jiný dreambox v rodině a zde funguje

inspired

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra