![]() |
|
Po včerejším větru nejde SKYLINKCau lidi, zitra samozrejme zavolam nekoho na opravu, pac od vcerejsi pulnoci pise stale, ze nejde najit signal. Nicmene nevite, kde by mohla byt chyba? Byl strasne silny vitr. A kolik by tak stala oprava? Mate s tim nekdo zkusenosti?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKTy jo, to mě baví. Vítr a po něm žádný signál - copak to jen může být? Budu to tady řešit několik hodin, pak budu nadávat na Skylink, že je to jeho chyba a pak konečně někoho zavolám, když jsem lama a nevím, která páčka. Zaplaťte si kvalitní paraboly s pevným úchytem, postavte pevné stožáry a nestane se, že se parabola pohne. Mám několik Fuba parabol na střeše a nebyl jsem u nich několik let. Naposledy jen doštelovat motor. A že u nás fučí! Ale né, já si koupím vergla za 300 korun s daní, šestka závit, který se strachy třepe už v krabici a pak se divím, že se mi to při zafoukání rozsype. Tohle je naprosto zbytečné vlákno. Dotaz - nemám signál po větru. Odpověď - Dolaď si to. A tím to mělo skončit.![]() koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKTo vypadá že Ti vítr přinesl vzduchem uniblock. |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKdoplněk k diabolt:a nedávejte si paraboly na střechu, nemá to žádný smysl, parabola není pozemní anténa, může klidně být úplně na zemi, je to jedno z heldiska příjmu. Parabola patří na závětrné místo s dobrým přístupem pro případné úpravy. Na garáž, na zeď vedle balkónu apod. Určitě ne na komín! |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKNo to jsem zvědav, co udělá zítřejší vítr. U nás má být v nárazech až 100 km/h.@Antonín No, na zemi. Leda tak u někoho kdo má větší pozemek a může ji dát někam, kde nikdo nechodí. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
elevaceU plastovych držiakoch na parabolách, keď to ten čo to inštaluje nedotiahne, tak ako sa má,tak je pravidlom u silnejších vetrov,že sa to zosunie o kapánek dole,ale už som zažil aj na fest dotiahnuté paraboly a mali ohnuté úchyty.A vrchol bol vyhrnutá parabola, ako rolák.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKPostupuj tak, jak píše rolis7.Pokud máš parabolu na střeše, nebo na místě, odkud nevidíš na televizi co se při dolaďování děje, tak to jako lajk asi dohromady nedáš. Noviny si taky naslepo nepřečteš. Základ je dát parabolu tak, abys od ní viděl na Tv. Chápu, že vždy to nejde. Pak se to dá vyřešit jen tak, že Tv odneseš na místo, kde na ni uvidíš i s prodlužovačkou na elektriku a náhradním propojovacím kabelem. Ale pokud jsi naprostý lajk, tak na to raději někoho zavolej... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKAj cez telefón za pomoci druhej osoby sa dá.![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasPokud nemáš bezplatné volání, tak je pro laika levnější zavolat sateltní firmu a je to. |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
@kecal11Za několik stovek Kč se dá pořídit pár bezdrátových telefonů pro pevnou, které mají mezi sebou vlastní linku.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKMůžu se zeptat co to je bezplatné volání?![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535To bych taky chtěl. Pokud vím tak nic není zadarmo, ani paušál pro "neomezené volání".VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
Bezplatné voláníJe když nadáváš za rohem že je silný vítr. |
waltr
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKTož jestli bude zemák znovu tož možná, že nám aspoň to bezplatné volání vybojuje![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKJak říkal můj tata, zadarmo ti ji můžu hned vlepit..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@SirMaxKoupit další telefony a nechat si zavést pevnou linku, je taky řešení. Jenomže dražší, než zavolat si satelitní firmu.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@DiaboltpNaprostý souhlas. Fuby mají už v dodávce 2 třmeny,kovový úchyt LNB,a jsou fortelné. Mám ji na balkoně v 6.patře, a taky na ní ani nesáhnu. U Gibertini se dá pořídit model SE, který je konstruován podobně jako FUBA, ale navíc celokovový. Halt to všecho stojí trochu víc, ale když tu čtu ty stesky na vítr, určitě se to vyplatí. Ony i shity mají většinou možnost přichycení dvěma třmeny, stačí dokoupit.I u Fuby se dá dodat třetí třmen, ale není potřeba. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@Tomik535Bezplatné volání je bonus nejmenovaného operátora (kvůli reklamě)za dobití kreditu a to po dobu 30ti dnů na 1 zvolené číslo toho operátora. Neznalost neomlouvá. Mně, že to nevíš však, nevadí.Mimo jiné tyto dotazy jsou mimo mísu, tady je vlákno o pohnuté parabole. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKTakže za to volání opravdu nic neplatíš?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535Ano, 30 dní po dobití nad 200 Kč se při volání na 1 zvolené číslo kredit neodečítá.*******
|
ja987
![]() |
|
@kecal11Na nadstavenie paraboly zas tak veľa minút nepotrebuješ.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasLaik bude parabolu nastavovat celé odpoledne a to už volání něco stojí. |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKjak píšete výše 100% hnutá elevace i u těch low end šmejd parabol za 3 kila byla vždy hnutá elevace co jsem jako hobík tady u nás známým dolaďoval![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 778 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKTak ale furt tam vidím min. ty 2 stovky a pak ti to někdo laskavě dovolí..Není lepší rovnou neomezený tarif? ![]() Ale já mám myšlení jiné než 96% populace, tak mě neber moc vážně ![]() Teda vlastně možná jiné než jen cca 38%.. ![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535Ty 2kila mám jako kredit, který vyvolám za 1/2 roku a pak znovu dobiju. K tomu navíc měsíc volám zdarma té mojí, (případně se mohu domlouvat třeba 3 hodiny při ladění paraboly). Po 30 dnech platím i za toto číslo. Mám kredit, za 200 mi stačí na 1/2 roku, tarif bych neprovolal. Používám skype a messenger. Těší mě, že máme stejné myšlení jako cca 6,4 mega občanů ČR.*******
|
ja987
![]() |
|
CenaStahni si apikaci na mobil Astra, zvládne to každej![]() |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |