![]() |
|
Televize LGV sobotu jsem ladil známé lg(2 roky stará)vše Ok poskládal dle přání odjel domů,dnes mi volá ,že ji to nejde,dojedu tam a Tv se tváří jako by byla právě koupená takže postupně naladím zase vše znova a zase Ok jenže po 3tím vypnutí/zapnutí se zase hodila do továrního nastavení![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Televize LGJe to na výmenu. Tento istý problém sme mali aj my v práci. 1. raz nahrali nový SW. 2. raz vraj vymenili dosku a na 3. raz vymenili celú TV |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
@jackinoStejný problém byl s LG z K+B,dotyčný s ní bojoval 1,5 roku,každé zapnutí od továrka naladil a nedávno teprve reklamoval,naštěstí ještě v záruce.Ze začátku dva měsíce jen rozházela seznam,(to jsem tam chodil na kafe ob 3 dny)a potom už šla do továrka![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranAle zajímavý je když jsem to vytahnul natvrdo z elektriky tak se to rozjede,ale paní jsem říkal že servis ji asi nemine má smolíka 1/2 roku po záruce žeby kurvítko??![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
RE: Televize LGJestli si jí ladil Skylink pomocí toho pseudo fastscanu, který LG nabízí, je potřeba v menu ladění vypnout položku automatická aktualizace programů. LG má tuhle chybu v softu už pěkně dlouho a jediné, co pomůže, je právě toto. A pozor - při každém, i automatickém update sw se tato položka znovu zapne. Takže kontrolovat, nebo zakázat.Nevím, jestli toto pomůže i při zapomínání dvbt - ale myslím si, že ano.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Televize LG.. a jak se dívám, tak vy máte ještě asi něco lepšího, já mám na mysli jenom ztrátu naladěných programů.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@DiaboltpV ůvodu jsem zapomněl dodat jedná se o DVB-TSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
RE: Televize LGMam TV-Monitor PC LG ma uz par rokov robi to pri zakolisani ci vypadku signalu odpali cely mux...zcerna obrazovka chvilu sa nic nedeje a potom sama skoci na prvu predvolbu a ten dotycny mux na ktorom sa to stalo proste zmizne...skvela nezdokumentovana a nevypnutelna funkcia, najnovsi dostupny fw nic nevyriesil... |
Shrek7
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Televize LGPoslední dobou uvažuji o koupi nové TV a vypadá to, že LG raději z úvah vynechám.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
Televize LGV neděli jsem ladil parabolu po vichřici, majitel má tv LG , nějaký model 55UHD...něco,sice má monoblok, ale laděno ručně jen na 23,5°E, 12070 a síťové vyhledávání. Žádné mazání seznamu se zatím nekonalo. Sám mám doma LG plasmu 50" a LG ledku 32". Vše jede bez problémů. Aktualizace sw vždy zásadně odmítám. Funguje to už roky a není důvod aktualizovat. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
![]() |