![]() |
|
Kostickovaní obrazuZdravím, v poslednich dnech mi dost casto kostickuje a rozpada se obraz u transporteru 12344/H/29900. U jinych je to naprosto v poradku. Vždycky to napr hodinku v pohode funguje a pak prijde cca 20 min kdy se na program neda divat. Dnes tu byl satelitní technik vsechno proměřil, parabolu trosku upravil a ted uplně stejny problem. jinak sila signalu cca 72, kvalita signalu podle toho co ukazuje take v pohode. Ma někdo podobny problem?Začínam z toho byt mirně nestastny. Jsem na voziku, nemam moznost si tam sam vlezt apod. navic pred olympiadou mi to dost vadí. děkuju za jakoukoliv radu. |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
to jiva47"stejný problém"To znamená, že Gosat chvilku šel bezvadně a další chvilku nevalně??? Jestli měl vadné kondíky, pak výpadek 12344 musel být trvalý! Není-liž pravda? Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Kostickovaní obrazuA už to začíná být guláš a navíc hlavní tazatel bez zájmu o diskusi. Za to bych dával napomenutí od redakce.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonZdravím, odpovídam na dotaz. modul Technisat Technicrypt IR CI+ a ted dopoledne jsem to zkousel a kostičkovala CT24 i bez modulu, takže v něm problem nebude patrně. co se tyce aktualizací, mam nejnovejsi možnou jak jsem zjistil. jinak jeste ohledně signálu uroven: 72, kvalita od 9,3 do 9,8 dB |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
RE: Kostickovaní obrazutych 9,3 nic moc, aka je parabola? |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Kostickovaní obrazuModul tedy můžeme vyloučit když kostičkuje i Čt24 HD.Docela slabá kvalita 9,3/9,8 db na to že byl u ní vylezený technik. Bohužel pokud máš v pořádku parabolu nepokroucenou a jinak nezdeformovanou asi budeš muset zavolat pořádného technika na seštelování. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Kostickovaní obrazuJá bych vyzkoušel ještě úplně samostatnou antenu se samostatným vedenim(alespoň pro potvrzení příčiny problémů). Nedávno jsem měl podobný problém a pak se z toho vyklubal problém se zemní smyčkou. Občasný charakter problému způsobovalo z spouštění jiných vykonových spotřebičů v domě.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonTrochu odbočím vedle na 13e 10 790 kde je paket SRF mi taky blbneˇ(trhaný obraz) signál dobrý,všechny ostatní tp z hotbirdu jedou OK včetně Supertenisu dělalo to na arivě a teď i na Opticum HD nevím kde je zakopaný pes![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
pomoctti jackino neviem, avsak ubezpecit ta ze SRF, RTS, RSI na 13E slape bez zasekov, to mozem...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
jackinoNepřeklepl jsi se náhodou v té frekvenci?Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@lachtanjo překlep to je detail 10 971,ale jak píšu(sekání) až se oteplí vyměním lnb,mám jednu testovací metrovku pořád s ní brázdím orbit![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
@jackinopri nastaveni ako mas teraz, ti slapu tv stanice RSI La z toho isteho paketu /SRG/, bez zasekov? Jednoduchou analogiou sa da potom zistit, kde moze byt problem...Pretoze ak mas zaseky na SRF /crypt viaccess/, tak by si mal mat zaseky aj na RTS a RSI La.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Seká se celý Tp![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
pre mnaje zaujimave, ze mne cely TP 17 slape ako svajciarske hodinky na relativne malej Maximum E-85 multifokus. Podla mna jackino, vyskusaj doladit nastavenie skew LNB na TP17 orbitalnej pozicie 13E, odhliadnuc od kvality signalu na tv stanici supertennis...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@Antonínměl tam snad technika,navíc je na vozejku,tak tvoje rady nejsou pro něho |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@Antonínbez zpětné vazby nelze radit ani invalidovi,pro jistotu vyjmenuješ všechno,to je tvůj bl.ábol |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
kostičkování-špatně nastavená parabolaAhoj ,s tímhle transpondérem jsem měl problém v létě na TV Philips a pak se to nějak samo srovnalo .Nedávno mi zase kostičkovaly programy na transpondéru Astra 23,5°E 12 090 .Původně jsem si myslel ,že bude problém ve firmwaru,ale jak před dvěma týdny silně foukalo tak to pohlo parabolou a vše je OK. Takže moje rada je ,ať ti někdo pořádně nastaví parabolu. |
jardadts
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |