Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

CT Sport klasika - fotbal mimo Prahu = SD

Prosim vas, to jako z nasich poplatku nemuzou koupit nebo privest HD kameru na Moravu? Uz je to fakt trapne! Co prenos i v hokeji mimo Prahu, to SD. Fakt se tohle uz neda. Jsme v roce 2001 snad?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Oprava

Privezt - oprava telefonu

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

RE: CT Sport klasika - fotbal mimo Prahu = SD

Už aby to bylo všechno na O2TV. :-)

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Na jednu stranu ano. Maji multidimwnzi, prenosy vsechny v HD. Tady tento prenos je kvalitou tv Regina

Lolem123

bretah:habr psal že je to možné až od sezony 2020/2021.

dawis77
Registrace: 9/2011

To nerozporuji.

bretah
Registrace: 9/2012

No do Plzně

jedou,ale obzvláště na Moravu nikdy. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

Obraz katastrofa Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

bretah:taky byl bych pro aby naše liga byla komplet na 02TV.

dawis77
Registrace: 9/2011

@bretah @dawis77

tak to já bych to bral v UHD na veřejnoprávní televizi, a ne u to ho zločince křetínského

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@fpsfps

uniklo mi něco..............

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Už jsem tu jednou psal, kdybdy ČT přestala podporovat natáčení některých připitomělých českých filmů, možná by jí nějaká zlatka, alespoň pro HD přenosáky zbyla. Při čekání na UHD by se nějaké jednodušší, na sporty určitě, spolehlivě využily.

konas
Registrace: 12/2014

Takže

jsem se opět nespletl s tou Moravou že jo? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Je to tak :(( Rv

Lolem123

Dokud nebude mít ČT studio Ostrava a Brno svoje HD přenosáky, je to definitivně v pytli. Ale i tak by je teď odveleli do Olympijského parku.
Formát HD pro přenosy je pro ČT celoplošně asi dost vzdálená vize. Paměťníci určitě vzpomenou, jak dlouho po Praze se do těchhle destinací dostaly barevné přenosové vozy. Ostrava tehdy měla přednost při dodávce jednoho ruského přenosového vozu, druhý zůstal v Praze, Brno muselo počkat na Teslu.

konas

Jen pro úplnost: Praha měla 2 anglické barevné přenosové vozy Marconi už od roku 1978, ale jenom proto, že MS v hokeji z Prahy muselo být vysíláno barevně, což byla podmíka IIHF pro konání mistrovství.

konas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra