Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Sat. karta Technisat Skystar HD2 bez signálu

Zdravím, chcem sa Vás opýtať, či nemáte skúsenosť s opravou tejto PCI karty. Vypadol mi signal na 0db na všetkých TP a už asi pol roka mi občas zakockovali 2 TP na vertikálnej polarizácii (Astra 3B) ale išla. Nastavenie paraboly, kabeláž a f-konektory sú OK. Ešte ju otestujem vložiť do inej zakl. dosky s iným OS WIn7, ale predpokladám, že je vadná karta. Kartu v systéme Win10 teraz vidím, aj je je nainštalovaná OK, ale signál 0. Skúsil som ju vložiť aj do iného PCI slotu - to isté.
Dík

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sat. karta Technisat Skystar HD2 bez signá...

PCIe karty se neopravují, kup si nějakou jinou. TBS nebo DVBSky jiná varianta není.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Ja mam presne taku istu kartu uz asi 7 rok a bez problemov slapu isla mi aj predtym kde v PC som mal Win Vistu teraz slape aj pod Win 10 a pod pprehravacom DVB Dream... Stiahni si vsetko z tade skystar-2.com... Ked Ti nepojde investuje do niecoho noveho napr. do TBS HDMI/ASI capture card...

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

Sorry mal som na mysli tuto: https://www.tbsdtv.com/products/tbs6902-dvb-s2-dual-tuner-pcie-card.html

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

@matchboxx

Iná varianta je, napr Digital Devices

noces
Registrace: 9/2010

@all

Dík, práve pozerám, že už nestoja až tak veľa, asi idem ešte do novej karty, táto moja išla cca 6 rokov a bola umiestnená tesne pod grafickou kartou s pasívnym chladením a asi to teplo jej dobre nerobilo :( , nič nie je večné....

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek

@noces

DD znám a neuvedl jsem záměrně, neb potřebuješ dva volné sloty v PC a jak znám uživatele, tak to sám zapojí málokdo.

matchboxx
Registrace: 9/2012

@limcek

Digital Devices, ktore spomenul noces su zrejme najlepsia volba. Pisem to preto, lebo sam ich pouzivam cca 10 rokov. A tych 10 rokov funguju na 100%. Kupil som Digital Devices cine s2 prave z dovodu nefunkcnych dvoch Technisat Skystar HD2 PCI kariet, ktore odisli (s cca dvojtyzdnovym oneskorenim) pocas zaruky. V zaruke boli aj obe vymenene (jedna z nim bola zrejme repas) ale po naslednom asi mesacnom pouzivani odisli zas obe dve. Myslel som ze, chyba bola zrejme v el. napajani. V tom istom PC pod win7 su uz 10 rokov instalovane DD karty s tym istym napajanim ako predtym Technisaty a vsetko funguje bez problemov. Navyse Digital Devices puzivam od zaciatku s JEDNYM!!! CAM od Mascom-u s vyuzitim MTD na sledovanie 4 roznych TV stanic z roznych transponderov. Otazne je momentalne dokedy mi to bude takto fungovat...

uroboro
Registrace: 2/2013

@limcek

U Skystar HD2 odchází obvody pro napájení LNB.

Dolinak
Registrace: 8/2007

Mam volnu kartu na predaj Technisat Digital Skystar 2

richelie
Registrace: 12/2006

@Dolinak

Asi to bude aj pripad u mna, ze je vadne napajanie LNB, dnes som to len tak meral a mam tam napatie okolo 0,3 az 0,5V....
@richelie dik za ponuku, zapojil som si zatial stary coolstream trinity HD2 k monitoru a uvidím časom co a ako...

limcek

ss2 hd2

Ahoj kamarádi,mám takový pocit,že i mi odešla karta do věčných lovišť...asi tak týden nazpět strašně špatně přepínala kanály no a dnes ani ťuk, EPG u kanálů se načítá ale to bude asi přes internet...
jak jednoduše zjistit jestli je opravdu v pánu ?

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

@Ivo SS2

Začal by som očistením, odmastením čipu, podlepením karty a keď to nepomôže ešte pre istotu vyskúšaním v zariadení, kde iná karta šlape... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Galerie: Maneto

@matchboxx

Prečo dva sloty?

noces

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra