Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV-programy v HD OD 1.3

Od 1.3.2018 budú preklopené do HD nasledovné programy
Prima MAX HD
Prima ZOOM HD
Prima COOL HD
Prima LOVE HD
Travel Channel HD

urbo3
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@urbo3

Pokud je to pravda, tak R^

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

RE: Digi TV-programy v HD OD 1.3

Podle me to bude nejspis v IPTV Digi2go.

HYPER
Registrace: 11/2010

Digi pridava, Skylink ubira. Dmnti

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

@urbo3

Mas to iste?

smire
Registrace: 12/2014

Skylink už je má, pokud sis nevšiml, kromě TCH. Takže Digi spíše dohání.

DVBT1
Registrace: 5/2012

A co prima love HD na 23..kde... :laughing: :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Fanyn,

třeba bude na misto pozice po Eroxx HD nebo tam bude Prima Krimi HD. Uvidíme. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

Já bych Primu Love v HD na Skylinku uvítal.

lukasoliwa
Registrace: 8/2015

bude to mit i Freesat, vcetne Discovery HD

martin09
Registrace: 11/2008

Digi TV-programy v HD OD 1.3

urbo3
zdroj?

bistro
Registrace: 9/2009

RE: Digi TV-programy v HD od 1.3.

Vypadá to, že konečně operátoři platforem na 1W dostali rozum a společně sdílejí programy a tím ušetří náklady na kapacitu.

Skylink + O2TV

kvasnak

https://forum.telekom.sk/topic/13873-novinky-v-magio-tv/?page=6

urbo3
Registrace: 10/2009

Jestli je to pravda a dá to Digi na satelit, tak R^ R^ R^

Enriko
Registrace: 8/2005

Skylink si těžce zahrává, vyřazuje dobré programy a doplňuje totální nesmysly jako Travel XP s dabingem z kterého se mi ježí chlupy. O seznamu se nemíním vyjadřovat. Kolik stojí balíček freeSAT medium a plus ? Dle jejich stránek o koncové ceně ani ťuk. V nabídce ještě zobrazují všechny programy, takže chování jak podomní prodejci černé pleti. Do žní to u skylinku vydržím, ale vánoce jsou ohroženy.

pedrodc
Registrace: 4/2011

To mě vůbec nenapadlo, že by si některý operátor dovolil nezařadit základní české programy v HD.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@urbo3

A zdroj tychto info?

milosza001
Registrace: 2/2013

@martin09

Také by mě zajímal zdroj informace,že to bude na freeSATu. Zatím nepotvrdili ani Discovery HD a to je 1.pozítří.

acce
Registrace: 11/2008

Tiež tomu nejak neverím, žeby freeSAT mal hneď 5 HD nových programov od ST... Nejaký žart asi. Síce sú iba 4 preklopené do HD, ale aj tak. Som zvedavý teda...

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

@DVBT1

Skylink kašle na sportovní diváky, jsou drazí pro mě zcela nepoužitelní a nežádoucí. Navíc chtějí vyřadit sportovní kanály Sport 1 a Sport 2. Digi také žádná sláva, alespoň mají sportovní kanály, chybí pouze Bundesliga, kterou nikdo nechce koupit, že je moc drahá. Na Slovensku je situace o malinko lepší. V Polsku je situace výborná!

viking
Registrace: 9/2005

viking

je reálné že Digi CZ přijde o La Ligu od nové sezony....

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

sorry,ale tebe to už asi prepína s tou La Ligou :))) už tu čítam odteba tuto vetu asi 25 krát...ved si veštec?nikto nevie ako to bude..všetko sa určite dozvieme až cez leto..áno môže sa stať,že digi príde o la ligu,lebo bude moc drahá a sa im to nevyplatí ale kupia zato napriklad bundesligu alebo zas kupia taliansku ligu ako ju mali v minulosi..ale aj tak su to všetko len zbytocne špekulacie a dohady..počkajme si do leta..najdôležitejsie je aj tak aby to aspon niekto kupil..premna je nepodstatné,že kto,lebo mam skoro všetky sportove stanice (novasporty,digisporty,sport tv,eurosporty,dajto,) ale ak to bude zas predražene,tak to dopadne ako s bundesligou tento rok

jožko
Registrace: 7/2016

Chlapi

Pokud nejste spokojeni s nabídkou(sportovních) našich platforem,holt se musíte poohlédnout kolem,nejbližší a"legální"(i když víme svoje,polákům české peníze nevadí) je asi nc+ mají vše ze sportu R^ akorát že cena je trochu jinde cca 7 kil za měsíc,jde to i jinak ale to už je nelegální a levnější,to je pouze info nikoho k tomu nenabádám :O ,to je můj názor :bigeyes:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

jožko

Vy na Slovensku můžete být v klidu,na 100% tam u Vás La Liga zůstane na digisportech.

dawis77

jožko-já se bavím o ČR,vám tam práva na La Ligu zcela jistě ST zajistí,těžko říct jestli mají zájem ST i o práva pro ČR na La Ligu.

dawis77

DIGI TV HD

Digi se tváří jako sportovní operátor , ale nechápu proč nepřeklopí do HD i ArenaSport. Na tu mazanici se nedá koukat. No a pokud by měli přijít i o LaLigu nedej bože o italskou seriiA nebo francouzskou Ligue1, poté co přišli úplně o LM a bundesligu, tak už by to takový šlágr nebyl s tím DIGI CZ a hodně se rozmýšlím, zda mám prodloužit jejich služby. Uvidím až v létě jak to vše dopadne...

FI711010
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra