![]() |
|
VU+ zero 4k - to nejlepsi!Pratele, musim delat reklamu. Vcera jsem si poridil v obchode tento cenove dostupny prijimac.https://www.parabola.cz/clanky/6275/vu-plus-zero-4k-jednoduchy-kvalitni-ultra-hd-satelitni-prijimac/ Cely vecer jsem kutil a zkousel na image vti cely orbit s motorem, a byl jsem velmi zaniceny. Obraz HD neuveritelny. SD obraz vyborny, upscaling. Skatulka vykouzlila na mojim Samsungu UHD televizoru prvni generace, konecne pravy 4k youtube ve vp9! A poradi si dokonce i s HDR, ktery muj televizor neovlada. Jako prvni jsem hned otestoval multistream na 5°W. Stahnul jsem si novou satellites.xml s multistreamen, naskenoval pozici na volne kanaly. Voilà. Obraz jako vino.. Rychle prepinani. Atd. Proste nadhera. Ted mi nicemu nebrani, se ucit fransouzky nebo italsky. Muj dosavadni pristroj solo4k prodam v bazaru. Ma daleko horsi obraz, nic neumi.. Jo, umi fbc a ovlada rychle prepinani, pip a druhy tuner.. Ale ja mam natahly ze strechy stejnak jenom jeden kabel, tak mi to nevadi. Skoda, ze jsem do neho vrazil tolik penez! Docela me to mrzi. Korejci holt.. |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!VU+zero 4K uz neni korejske?medzi tymi dvoma prijmacmi je uz pomali 4 roky rozdiel tak sa necuduj |
mjozef
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
VU+ zero 4kA jde tam i zvuk na Fr.prog. na 5w? mislim v multistreamu ja mam ineos zx4 a tam mi nejde zvuk |
STEAUA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Zvuk jde bez problemu. |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Likra vydal nový setting s multistream , DVB-S2X ,MIS - všetko fachčí bez problémov.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Muj dosavadni pristroj solo4k prodam v bazaru. Ma daleko horsi obraz, nic neumi..Tak to si zrejme trošku prehnal mám ho taktiež a zatiaľ som nič lepšieho v tejto cenovej relácii nemal.U mňa naprostá spokojnosť so všetkým čo vie poskytnúť![]() VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!externí harddisk přes USB 2.0- si dělají srandu néé??![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Alebo PVR KIT.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Nebo síťový disk bez problémů. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Zero bolo, je, a bude vždy len zero, nikdy nie "to nejlepsi!"![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!... tak isto si ho nekúpim ako si nekúpim ani keby som mal demenciu vyššieho štádia napríklad takéto niečo:![]() ![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!To že si ho nekúpiš neznamená že nie je najlepšie. O mesiac bude tretie nalepšie a o rok tridsiate.![]() VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Ja len píšem že už dnes je tridsiateprvé, aby sa tu neznalí užívateľia nezavádzali. Kapišto?![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Keď myslíš....VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
![]() |
|
@KimiRaikkiHlavne, že Ty si znalý![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k - to nejlepsi!Všetko sa dá zlepšovať.Ja by som napr.prijal radšej USB nad ethernetom.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
![]() |
|
![]() |