![]() |
|
Satelitní parabola PRO 67 APP Panorama Femáte někdo zkušenosti s touto parabolou, která by měla nahradit paraboly 80cm. Prodejci uvádějí že se jedné o železnou parabolu o rozměrech 600 x 460 mm, je novinkou na našem trhu a jde prý o kvalitní anténu kompaktních rozměrů, která se svým ziskem vyrovná parabole 80cm. Zajímaly by mě zejména zkušenosti případných majitelů této paraboly.Recenze jsem nějaké na netu četl, většinou pozitivní. Je mě jasné,že klasická parabola 80cm je asi lepší, ale mě zajímají zkušenosti sateliťáků zde z paraboly s touto novinkou. Děkuji |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Satelitní parabola PRO 67 APP Panorama FeJestli máš na mysli toto, https://www.parabola.cz/clanky/4468/multifokalni-prijem-hd-programu-na-antene-s-malym-rozmerem-1/tak to je novinka pár let stará.... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Satelitní parabola PRO 67 APP Panorama Fejo to bude asi ona,nevadí, že je to starší údajně novinka z r.2011, já jen uváděl co uvádí prodejci, hlavně bych chtěl vědět jaké jsou s ní zkušenosti |
fergus
![]() |
|
RE: Satelitní parabola PRO 67 APP Panorama FeTO: fergus, zisk se 80 nevyrovná , tuhost konstrukce je nedostatečná.. někam jako nouzovka a do závětří ještě možná ano... |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Satelitní parabola PRO 67 APP Panorama FeMoja praktická skúsenosť: výkonovo niekde medzi 60 a70 cm klasickou ofsetovou parabolou, podľa toho, ako sa podarí buchnúť výrobcovi lisom a dopravcom po ceste ku Vám mechanicky zdeformovať. V žiadnom prípade to nie je žiadna osemdesiatka. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
Můžu nabídnoutstokorunu, která platí za dvě stovky! :-)Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
@fergusPořídil jsem si jí asi 3 roky nazpět. Hlavně kvůli tomu, že je malá a není to tedy tak velký rušivý prvek na střeše. Co se kvality příjmu týče, tak je srovnatelná s kvalitou obsahu programů :D Párkrát do roka jsem chvilku bez signálu - silné sněžení, déšť .. Mně to nevadí, ale pokud hledáš kvalitní parabolu, tak se podívej určitě po něčem jiném :) |
winhix
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Satelitní parabola PRO 67 APP Panorama Fepřesně tyto zkušenosti jsem potřeboval vědět, dík pánové za vaše zkušenosti, moc jste mě pomohli v rozhodování!(nekupovat) |
fergus
![]() |
|
![]() |