Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Aký operačný systém má Raspberry

Zaujímalo by ma, aký operačný systém má Raspberry Pi 2 Model B? Možno do neho dostať Windows alebo Androida?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

@hoss

SD kariet mám hodne. Mne stačí, ak mi povieš, čo na ňu nainštalovať, aby som tam dostal Magio go.

Karner

RE: Aký operačný systém má Raspberry

Zřejmě je nutné mít android,ale magio go nemám,takže netuším, v RPi mám operační systém Raspbian,ale je možné nainstalovat i jiné,jak již tady někdo odpovídal...

hoss
Registrace: 8/2015

@Karner

Kamo aj citas prispevky? arioner konecne poradil a poradil ti dobre, ze na Magio Go na raspberry zabudni. Nebude ti fungovat, kapisto? :O

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

navod: stahnes android img, napalis ji na sdkartu treba pomoci win32disk imager a jedes. do toho naisntalujes gapps. to jestli tam jede nebo ne nejaka apka fakt netusim. https://howtoraspberrypi.com/install-android-raspberry-pi/ mimochodem to je prvni link na dotaz raspberry android image download. takze pokud nezvladnes tohle dekodovat tak to fakt neni pro tebe. z meho pohledu je to akce na 15 minut vcetne vareni kavy :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Nainstaloval som na SD kartu Noobs ale Magio go do neho ako dostane?. Existuje vôbec program, do ktorého sa dá stiahnuť a prehrať Magio go. O iné nemám záujem.

Karner

Když jsi na tom takhle proč sis rovnou nekoupil ten jejich Magio GO TV Box ??Teď už tě to muselo stát násobně víc.

Registrace: 4/2017

avatar99 trafil klinec po hlavicke. Ak ti ide len o magio, ten ich Android TV box robi presne to co potrebujes.
https://www.telekom.sk/televizia/magio-go/magio-go-tv-box

DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam

carbaj
Registrace: 8/2010

Nechceli mi box predať za akciovu cenu, hoci máme v rodine Magio sat a všetci šiesti členovia rodiny máme od Telekomu paušály a kupujeme ich telefóny. Nestačilo im to, vraj musím ešte dokúpiť nejakú službu. Nevedel som od radosti akú, tak mi box nepredali. Niektorí mi radili Raspberry, ale ako vidím, asi sa do neho Magio go nedá nainštalovať. Za čo som zariadenie kúpil, za to predám. Žiadna škoda.

Karner

karner

predat tak krasnu hracku ako raspberry je trestuhodne.

JanoHels
Registrace: 1/2006

@Karner

tak sis alespon pohrál,to za to stojí,než se nudit

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Ani som sa nestihol pohrať, lebo je víkend a nemám po ruke voľnú SD kartu väčšiu ako 4 Gb, aby naň vošiel o.s. Raspbian a Android s Magio go. Ten, čo mi Raspberry predal, dal tam iba 2 Gb. Asi nestačí alebo áno?

Karner

Tak zazalohuj data z niejakej sd co mas doma a pouzi ju.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Karner

já má 4g a jede normálně,ono záleží,jak ji využíváš,třeba jako buffer ram,tam to může bejt málo

pierrepetr

@Karner

stale nechapem co si chces s tzm magio go akoye v raspberricku robit.. si myslel ze to budes restreamovat dalej ? na to kludne zabudni !!
tam si mal od nich zobrat dalsi box, alebo prejst k digi kde by ta 4 boxy a zakladne predplatne neyslo viac ako 14 eciek mesacne

arioner

Nainštaloval som na 4 Gb SD kartu, NOODS a Raspian Litle. Po jeho otvorení sa mi na obrazovke tv zobrazilo množstvo riadkov s OK možnosťami. Na samom konci pod nimi je oznam: Raspbian GNU/Linux 9 raspberrypi tty1
raspberrypi login:-
Čo teraz urobiť, aby som mohol doinštalovať Android?

Karner

na konci se musis prihlasit :))) jmeno a heslo :)
promin, ale ty ani nectes.
stahni si android img, jak jsem ti linkoval.
pokud to nechapes, vem obcanku a roztrhej ji. takovi lide nemaji mit volebni pravo

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Kdyby Karner hned na začátku napsal, že mu jde jenom o Magio Go, nemusela vzniknout tahle nesmyslná konverzace o Rpi.. Bylo by mu poraděno, ať koupí jejich box viz avatar99 a nazdar. PS: Návody a rady, jež se ti zde dostaly, jsou opravdu základní pro rozchození Maliny, pokud ale nevíš, která bije už teď, pak..

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Páni, nerozčuľujte sa. Ja chcem iba zistiť, čo malina dokáže a potom ju asi predám, lebo mám android box s KODI a Perfekt playerom na prehrávanie playlistov. Pomaly sa bavím s inštalovaním Raspbiana a programov do neho. Nemôžem sa však do neho prihlásiť, lebo som nedávno predal bezdrôtovú klávesnicu aj s mojim prvým androidom. Ak sa mi nepodarí ju požičať, malinu predám a je po starostiach. Nebudem kvôli Raspbianu znovu kupovať klávesnicu. Ak by sa dala vyvolať virtuálna, pomohlo mi to.

Karner

@Karner

si divny.. riesis 3 eurovu zalezitost a pritom kupis bez mihnutia oka vec za 40 evri ktora tebe osobne je na dve veci .. na chu ja a na nic

arioner

@Karner

v tescu klávesnice za kilo

pierrepetr

@pierrepetr

tak tak, o tej som pisal.. u vas kilo u nas 3 ecka :))

arioner

@arioner

Kde u nás kúpiš klávesnicu za 3 €? Hneď tam idem.

Karner

@Karner

ty si (nevhodné slovo)ny ? piseme ze v tescu , ci byvas v nejakéj džúre na vychodze ?

arioner

V Tescu som bol a majú tam len oveľa drahšie klávesnice. Takže netáraj a mierni sa.

Karner

@Karner

u nás za kilo i v datartu

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra