![]() |
|
Skylink Livetv funkcnostMám tv Samsung s tizenem, do ktere jsem nainstaloval aplikaci. Ze zacatku to fungovalo celkem slusne, posledni dobou se to ale nehorazne kouse, kolikrat zamrzne obraz, jako by byly totalne pretizene servery. Mate nekdo podobou zkusenost? Rychlost internetu mam 50mbit a ostatni streamovana videa chodi v pohode. |
zajda123
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
@zajda123Skontroluj si koľko máš pripojených zariadení a nepotrebné odhlás... Maximum je asi 4 kusy...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@zajda123a na PC ti to jede?????,NAPIŠ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostRychlost připojení? Teď jsem si to orientačně pustil na telefonu a bufferuje to jednou za cca 8 vteřin okolo 17 Mbit. Pokud vím, minimum pro tu službu je 10 Mbit připojení. Alespoň teda pro Samsung Evo.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostHele rychlost mam v poho. V telefonu to jakz takz funguje akorat pretaceni je pomaly jak (nevhodné slovo). Ale ta aplikace v rv to je fakt prusvih. Kouse se to porad, podle me to nezvladaji servery. Vecer je to horsi... a fakt napr. Kuki sledovanitv jakejkoliv jinej stream uplne bez problemu |
zajda123
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
@zajda123zkus to v tv přes prohlížeč,mě to funguje ok |
pierrepetr
![]() |
|
@zajda123tak promin,to nebyl skylink,skylink jede v PC ok |
pierrepetr
![]() |
|
totalne nefunkcna sluzbachcem sa s vami tiez podelit o skusenosti s"uzasnou" sluzbou.Mal som ju nainstalovanu na androidovom prehravaci, ked este nebola Samsung aplikacia, najprv aplikacia pri prehravani zacala program preskakovat, sledovali ste nieco, potom to seklo a skocilo o par minut dopredu.Aktualizacia na novsiu verziu z nepochopitelnych dovodov zakazala pouzitie LAN internetu a program tak mozte pozerat len cez WIFI, co je riadna blbost, pretoze ak ma niekto napr rodinny dom a router v obyvacke a v spalni chce pozerat tv, tak WIFI nemusi mat dostatocne kvalitny signal.Preco odfajcit LAN pripojenie?? Nechapem.Ja mam sice spalnu od obyvacky 5m a teda natiahnuty ethernetovy kabel az tam, ale skylink musim len cez WiFi pozerat.Takze ked to zapnem na prehravaci, tak mi obraz zacne sekat a nacitava...pri SD streame.Potom sa obraz zastavi a hlaska vyhodi ze nemam dostatocne rychle pripojenie.Takze som ho odmeral a downoad/upload mam 60MBit.Asi teda malo na Skylink SD stream. :D takze Skylink je tam nepozeratelny.Zaujimave, ze Horizon TV tam ide bez problemov aj na LAN, aj na WIFI, tak isto ako Netflix.Tam mam predplateny UHD..V obyvacke som si povedal ze sak spravili aplikaciu do Samsung TV, to bude parada, cez jeden ovladac to jednoducho ovladat a pozriet daco z archivu.Lenze ked sa aplikacia od Skylinku zapne, tak sa casto nedeje nic, zostane tmava obrazovka a neviete ci sa tv vypol, alebo co, ale nebojte sa, ono to len zamrzlo a niekedy to vypnete len vypnutim telky :) Ked nahodou stream nabehne po par desiatkach sekund, tak samozrejme tiez zacne sekat, nacitavat do buffera, alebo to skonci.Vraj internet nestiha.Samsung TV mam zatial cez LAN, kym to nezakazu.Tych biednych 60MBit upload a download a 4ms ping.Nieje mozne na tom sledovat NIČ.Pustim z archivu napr NatGeo SD a to proste nestiha.Pritom aj tu Netflix 4k filmy krasne, Lepsi TV bez problemov.Takze som sa stazoval, panko mi odpisal same vyhovorky ze android prehravac nieje podporovany, tak to asi preto nejde, ale v dokumentacii sa jasne pise ze ak sa da nainstalovat z Google play, tak podporovany je a odporucil mi pozerat cez PC/Ntbk a ze mam asi teda na(nevhodné slovo) ten intenet.Chcel som opatovne odpovedat pomoocou web formulara, ale uz mi to na support odpoved nedovolilo odoslat.Asi uz mam byt spokojny.Takze este 2 mesiace to mam zaplatene. Budem platit inde za to, co mi z neznamych dovodov funguje :) A kde budu kanaly co som si zaplatil uz u Skylinku a oni ich zrusili a pridali tonu sraciek-TravelXP Qyou Cmusic.. |
xichtiq
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
totalne nefunkcna sluzbaozaj a potom mi este prisiel prieskum na mail, ze ci som bol spokojny. NO PREDSA VELMI!!!! :D Tu uz pomoze len hromadna zaloba za nedodanie sluzieb za ktore sme si zaplatili. |
xichtiq
![]() |
|
@xichtiq"ale v dokumentacii sa jasne pise ze ak sa da nainstalovat z Google play, tak podporovany je" toto je v akej dokumentácii Skylinku?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 618 |
![]() |
|
@peterskv PDF dokumente co mi poslali |
xichtiq
![]() |
|
@xichtiqZo Skylinku?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskano zo skylinku, sak s nimi som komunikoval. pracujes tam alebo preco sa pytas??? |
xichtiq
![]() |
|
@xichtiqNepracujem tam, len som hľadal, že kde to je. Ale našiel som tie osobitné obchodné podmienky pre Skylink Live a tam je len toľkoto " Aplikácia nie je kompatibilná so všetkými typmi zariadení a operačnými systémami.Zariadenia a operačné systémy kompatibilné s aplikáciou sú uvedené na webových stránkach Skylinku" T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostneviem kde to uz mam. preco by aplikacia nemala fungovat na 8-jadrovom procesore s 3GB ram a gpu Quad Core ARM Mali-T820 s rýchlosťou 750 MHz.(DVFS), DDR4 3 GB. kedze ide o primitivne streamovanie, tak by to mal zvladnut aj stary tablet, nie to nove zariadenie.Problem bude ako uz viaceri naznacuju v serveroch na druhej strane, u poskytovatela. |
xichtiq
![]() |
|
@xichtiqA nemáš to doma pretažené, lebo nechce sa mi veriť, že Ti UHD streamy idú v pohode a Skylink Live nie. Ale možné je všetko.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostnie nemam. |
xichtiq
![]() |
|
@xichtiqna pc skylink normálně jede no problém |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostjasne, lenze ja neriesim sledovanie na PC, kedze pozeram cez televizor. |
xichtiq
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostJe nesmysl, že android boxy jsou podporované. Od zavedení služby byly podporovány pouze mobily/tablety a NTB/PC...nyní přibyly TV Samsung. Nikde na stránkách se o podpoře android boxů nepíše, viz https://www.skylink.cz/livetvTo PDF bych tedy rád viděl:-) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostJaky nezmysek ha ? Android boxy nechaj na pokoji !!! Skylink by mal sam zabezpecit aby tato sluzba bola k spokojnosti a bez problemov... Dost sa uz od ludi natahali nezmyselnych servis poplatkou aj teraz zakazali Skylink live cez LAn siet ??? To mame na Slovensku taky vyborny internet, ze cez wifi ide sysmetricky tam a spat bez problemov od kazdeho providera ??? Kurnik pripada mi to ako u anafalbetov vsetko co je dobre tak dofajcim a namiesto stabilneho a neobmedzeneho streamu komplikovat obmedzeniami a diktovat, ze to robia najlepsie pre ludi ???Aj teraz navodili atmosferu akoby android boxy mohli za to, ze sluzba Skylink Live neslape ako ma !!! Tak laskovo prestante nadavat na to, ze to cez android boxy nefunguje... Nnie kazdy totiz ma 1000 a viac eur za nanuteny a doporuceny Skylinkom - smart UHD Samsung !!! Budte radi, ze to akotak cez android boxy ide !!! Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
@MikoAsi si nepochopil, že je to doplnková služba k satelitu![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostAle já nemám nic proti android boxům, sám doma jeden mám, ale pokud ten box není oficiálně podporovaný, tak za to asi těžko může provider. A ty boxy prostě zatím pro tu apk podporovány nejsou, takže pokud ti služba neběží jako má, zkus si stěžovat u výrobce boxu, proč netlačí providera ke spolupráci. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostSkylink live mi na pc jede na mobilu docela take na tv katastrofa v posledni době dříve celkem chodilo. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostved hovorim. jednoducho tieto web sluzby a support je jednoducho katastrofa. treba ist tam kde to funguje |
xichtiq
![]() |
|
RE: Skylink Livetv funkcnostAplikace na nic...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
![]() |