Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - Info z chatu

V případě, že máte kartu registrovanou na území ČR a máte zájem o sledování slovenských programů, můžete si nyní připlatit platbu servisního poplatku pro SK. :O Stejná možnost je pro klienty ze SR.

mini
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - Info z chatu

Je to ale s tym servisnym poplatkom pomenovane trochu nesikovne, nazov "poplatok za ceske stanice" by situaciu lepsie vystihoval. Nuz ale v konecnom dosledku to pre uzivatela nie je az tak podstatne. Kto chce zaplati a pozera :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@petersk

prave ze opustil kámo a proto vim ze v zahranici na ceske programy nekoukam
ale je to vec pohledu to uznavam

kristian1
Registrace: 7/2016

Akým spôsobom sa to dá zaplatit ved skylink to v zakazníckom centre nemá

polki
Registrace: 2/2010

Muj odhad je, ze to dirv nebo pozdeji skonci. Situaci je sice odlisna nez pred vyrazenim CZxSK, protoze ted tem stanicim neco ze serpo kapne. Takze se budou mozna tvarit ze o nicem nevi, ale realne nic proti tomu neudelaji. Dokud se ale neozve nejaky majitel prav. Pak to zase cele pekne skonci. Mozna se ale samotne stanice ozvou hned a pujde to jeste rychleji.

ivovi0
Registrace: 11/2008

@kristian1

Minulý týden jsem po telefonu učil známou ve Španělsku,jak nastavit arivu se skylinkem, v holandsku jsem to šteloval několikrát,jejich sateliťák nevěděl ani wozugoo

korkoran
Registrace: 10/2006

@ivovi0

musí to napadnout u evropského soudu.........bude to precedens........to bude na dlouhé lokte

Skylink se odvolává na evropské právo, kdy není možné divákovi zakázat, aby si koupil programovou službu v jiném státě a využíval ji pro svou potřebu. Pokud si kdokoli v rámci EU pořídí služby Skylink, není to nic protiprávního.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

A jaký region registrace ten divák z jiného státu EU uvede, když tam je jen CZ a SK?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Zajimavější bude pokud někdo z čr si bude chtít koupit např. smart z sk regionem......+ české programy má doma z dvb t2.....dovolí mu to skylink?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

@habr

"Skylink se odvolává na evropské právo, kdy není možné divákovi zakázat, aby si koupil programovou službu v jiném státě a využíval ji pro svou potřebu."

Nic takoveho v evropskem pravu neni.

ivovi0

@habr

...inak by isiel Skylink sam proti sebe! Takuto moznost ukaze cas. Pretoze lepsi cesky zakaznik s paketom smart sk region, ako cesky zakaznik bez akehokolvek skylink paketu prijimajuci iba ceske DVB-T/T2.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

ono se to vztahuje k tomu o čem soudní dvůr už rozhodl před 7 lety a letošní změna v eu .

Jenže zatím to žádný satelitní operátor neumožnil....

habr

@habr

A jak já to mohu vědět?

joscer

@joscer

Já se ptal všeobecné všech........

habr

@habr

Já odpovídal na příspěvek 05.06.2018, 10:53.48. Tam jsi se ptal mě. Teda tak jsem to pochopil, když jsi mě v titulku reakce oslovil.

joscer

@habr

Letosni zmena ale nic takoveho nerika. Ta u programovych sluzeb rusi geoblokaci pri docasnem vyjezdu do zahranici, netyka se vubec preshranicniho nakupu techto sluzeb.

ivovi0

Je to v kombinaci s tou 7 let starou kauzou + volný pohyb služeb v rámci eu.........

V letošním roce došlo k radikálnímu rozhodnutí, kdy provozovatelé placených služeb umožňují využívat jejích platformy v rámci celé Evropské unie. Zatímco někteří operátoři se rozhodli zpřístupnit pouze své mobilní verze, jiné společnosti odemkly v zahraniční svým klientům i IPTV v rámci set-top boxů.

habr

@habr

"provozovatelé placených služeb umožňují využívat jejích platformy v rámci celé Evropské unie" - v ktorom rozhodnutí EU je to takto?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Dle infa ze Skylinku se pracuje na tom aby to bylo umožněno předplatit i na kartách Viaccess......

habr

žiaľ na najnovších kartách viacess sa to zatiaľ po oznámení panej z linky skylinku nedá, kedy to bude možné netušia

palodi

žiaľ na najnovších kartách viacess sa to zatiaľ po oznámení panej z linky skylinku nedá, kedy to bude možné netušia

palodi

@polki

V Zákazníckej zóne si otvor Ponuku služieb, Poplatky, vyber si o ktorý máš záujem - český, alebo slovenský, spôsob platby a zrealizuj platbu... A potom dúfaj, že to vydrží aspoň takú dobu na akú to budeš mať zaplatené... Najspolahlivejšia voľba však stále zostáva možnosť od samého začiatku nutnosti mať karty dve... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

tompr

nevim, zda se zmenil zakon, ale neco se zmenit urcite muselo, jinak by toto Skylink neposkytoval.

Jak rikam, kdo chce, zaplati si, kdo nechce sledovat SK kanaly v CR, nic platit nemusi. Jednoduche.

D4ve
Registrace: 12/2014

@palodi, habr

Já mám CAM 701 ViaccessOrca a v zákaznické zóně mám možnost si doplatit registrační poplatek pro SK programy k dispozici.

joscer

@joscer

Je to na facebooku .........

habr

@joscer

A já mám ICE a Irdeto karty a nabízí mi jen na 2 duplo cz,sk nikde :scared:

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra