![]() |
|
Šlágr 2 - zakódovánoZdravím,mám, pro většinu zde asi úsměvný, problém. Chodím po starších sousedech ladit Šlágr 2 a k mému překvapení jsem zjistil, že na rozdíl o "jedničky" je tento zakódován. Bohužel v jednom případě (Ariva 203) jsem sice naladil, ale je černá obrazovka a text "zakódováno". Všechno ostatní šlape jak má. Reautorizace přes Skylink proběhla, přístroj běží po naladění už asi 2 dny, ale ŠLágr2 nenaběhne... Myslíte, že je možné, že neprojdou zápisy jen pro tento kanál? Děkuji za podnětné příspěvky, jízlivé poznámky k obsahu kanálu prosím až po vyřešení problému ![]() .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
RE: Šlágr 2 - zakódovánoTiez mam radsej pekny obraz v hd, pripadne uhd. Ale musi byt co sledovat. A bohuzial neni. Filmy tretej kategorie, chore serialy, priblble sutaze... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Šlágr 2 - zakódovánoVelkou televizi (aby na ní viděli), těch je menšina, Spíše se jedná o menší a levné.. A nepovažuji se za spasitele. Jestli je mimo strakonicko a horažďovicko realita jiná, je to možné. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
PoldaSPak vidíš fakt špatně. A jinak, to mi vysvětli, proč bych měl někomu nebo něčemu věřit když tu výměnu antén dělávám v poslední době často i já sám?Jak říkám, ta tvá sat. písnička už je fakt nudná, fakt se divím že tě to stále baví dělat ze sebe kašpara. Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Šlágr 2 - zakódovánoTo si tady můžeme navzájem vypisovat co kdo dělá nebo nedělá a je to jenom tvrzení proti tvrzení. Po třetí uvádím, co to bylo za humbuk při vyřazení programů Nova v HD, takže to jasně dokazuje, že lidi prostě HD chtějí a nikdo se nebude vracet kamsi do muzea jenom proto, že si to ty sám přeješ a naivně si myslíš, že se vrátí nějaká tvoje dávno zašlá sláva anténáře.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Šlágr 2 - zakódovánoTakže půjde Šlágr 2,prima krimi na ice kartě v modulu nebo certifkovaném stroji?? |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
@uai1Jo jak jsi napsal |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@avatar99ja jsem nenapsal ja se ptam |
uai1
![]() |
|
@uai1Vždyť ti odpověděl,co nechápeš? |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Šlágr 2 - zakódovánoTakže půjde Šlágr 2,prima krimi na ice kartě v modulu nebo certifkovaném stroji??Jo jak jsi napsal Půjde a dál jde také pod oscamem na ice kartě přepnuté na 0624 a na různých tessovacích a zkušebních serverech ![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
PoldaSJá si nepřeji vůbec nic, mě je úplně šumák jestli Petr či Pavel chce to či ono, dělám to jen za panáka či pivo. Jen říkám že parabolu jsem už nenamontoval ani nepamatuju, zatímco pozemku namísto ní nyní často. Nic víc nic míň.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Šlágr 2 - zakódovánoco je tezkeho na tom odpovedet stylem ANO nebo NE?jinak diky za jasnou a srozumitelnou odpoved![]() |
uai1
![]() |
|
@uai1Jak vidíš, tady nic není lehké. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@uai1A čo si vlastne nepochopil?Je to prosté, t.j. sú stb ktoré z ICE kartou v čítačke nedokážu prepnúť do Irdeto módu, t.j. nemôžu dekódovať v tomto móde a preto je na tých vyššie spomínaných programoch tma. Samozrejme poriešil by to upgrade fw, keby existoval?! Možno?! V budúcnosti pre niektoré stb sa takáto možnosť vyskytne?! V certifikovaných stb je Irdeto dekódovanie predvolené, čiže tam to funguje. A taktiež na oscame v linux stb, pretože tu je tiež v configuroch nastavená/prepnutá čítačka kariet do "Irdeta". Toť vsjo, v skratke! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
@uai1Ešte to doplním:V CAM module ICE karta pôjde (tu je dôležitý správny výber typu modulu! Čiže pôjdu aj tie programy pod caid 0624. A v certifikovaných stb pôjdu tiež! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
Další případJen tak pro zajímavost mám další případ.Tentokrát nějaký optibox, vše jede jak má až na Šlágr2 a Prima Krimi. Tentokrát jsem již nic neřešil, pánovi důchodového věku jsem to vysvětlil, že by si musel pořídit CA modul za cca 1000Kč nebo nový přístroj nebo přechod na DVB-T2. Závěr: kvůli těm 2 programům se mu nechce investovat. Výhledově počítá,že si pořídí novou větší televizi, tak pak se rozhodně jestli zůstane u satu nebo přejde na dvb-t2. (Aktuálně nějaká cca 90cm asi plasma?). Sleduje sport, čt programy, české krimi na Nově, Primě. Semtam Šlágr. Když přijedou vnuci, tak si pouštějí nějaké dětské programy. Kdysi si předplácel nějaký balíček kvůli sportu, ale už ne. Kdyžtak si zajde na sport do hospody ![]() Tak tady ještě Skylink ovečku asi chvíli udržel ![]() .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: Šlágr 2 - zakódovánoNo za několik měsíců už mu nepůjde nic, páč Jarda 0D96 vypne komplet![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
![]() |