Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Co takhle na parabole mobilni web???

Neplanuje takhle majitel stranky udelat mobilní web? Chodim sem nejcasteji pres tel., a uz me nebavi furt přibližovat a oddalovat :-/ Dneska je mobilní web podle me standard.

Pajenčar
Registrace: 7/2018
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@Pajenčar

Nebyl by to špatný nápad R^

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

Taky si myslim, ze by to navstevnikum, a tim padem i webu, pomohlo.

Pajenčar

RE: Co takhle na parabole mobilni web???

aplikácia na Google play by bola super

satmaker
Registrace: 11/2011

Jestli teda mame demokracii, hlasuji proti mobilnimu webu.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Zase nějaká staro/nová registrace a neví,že kontaktovat redakci na email je rychlejší......než tady zakládat zbytečné téma.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@bobo2

Za prvé, na techto strankach je vse krom demokracie... za druhe, nic z techto navrhu se neuskutecni... Majiteli jde jen o to s minimalnimi naklady nalakat konzumenty reklamy a prispevatele do fora komandovat... a to je cele

motanek79
Registrace: 10/2013

@motanek79

a ze si sa dal tak lahko nalakat a este sa das aj komandovat... :laughing:

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Motanek

A proč sem teda lezeš a unavuješ tu když to tu je tak špatný...
Já do hospody kde se mi nelíbí taky nechodím.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

V dnešní době, kdy už více než polovina konzumentů internetu k němu přistupuje prostřednictvím mobilních zařízení, je absence responzivního webu, notabene zaměřeného na technologie, opravdu ostuda. Za mě už včera bylo pozdě.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@satmaker

V tomto prípade žiadna aplikácia nepomôže... Na strane serveru by museli existovať buď dva nezávislé weby - mobilný a desktopový... alebo responzivný - prispôsobujúci sa velkosti plochy... prípadne klasický mobilný web vytvorený tak, aby všetky stránky boli úplne funkčné a prispôsobené aj velkosti disleja mobilu ... Prvá možnosť je zároveň aj najdrahšia... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Osobně používám v 95% případů na mobilu napříč weby verze pro desktop. Už jsem si zvykl na svojí jinakost.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

odkaz pro webmastera jak na to:
https://www.whitehat.cz/jak-vytvorit-responzivni-design/

jona
Registrace: 10/2007

:( Prosím ne :crying:

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat

Jo, jasne

Vy co volate proti mobilnimu webu jste asi jeste nastvani z vysledku Sparty, ne? Proc jako ne. Reknete mi aspon dva duvody! Pokud chodite pres notebook, nic se pro vas nezmeni, pokud to nevite. A pokud pres mobil, tak pokud to opet nevite, muzete si dat treba u chrome moznost stranku pro pc. Kazdopadne jak tady bylo řečeno, v roce 2018 nemit mobilní verzi je ostuda. Aspon vidime, jak spravci zalezi na navstevnicich. Jen vydelavat, ale pro lidi nic. Klasicky kapitalismus. Rv

Jenom za napsani tohoto prispevku jsem musel sjizdet a priblizovat několikrát.

Pajenčar

@Pajenčar

Přesně. R^

William cz
Registrace: 10/2016

@Pajenčar

Samozrejme že áno mobilnému webu... Kto to však zafinancuje ? Budeme snáď platiť za prístup na stránky Parabola.cz ? Neviem, neviem či to reklama pokryje... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Absolutně nevadí. Je je škoda, že se na miniOpeře nezabývají ,,přepínačem pro tyhle záležitosti,,. Býval na chromu, ale moc dobře nefungoval, už chrome nepoužívám. Stačilo by aby si prohlížeč pamatoval, v jakém zobrazení si stránku prohlížím. Pro mě je fajn, když vidím celý web pohromadě. Sparta, to je co za souvislost ? Proč bych měl být naštván dopředu ? Já jsem zvyklý stát v malém výřezu, jako teď. Jen jsem si to odprezentoval a mizím na kutě.

mirasat

@Maneto

Je to nejvetsi satelitni web v CR, ne? Staci se podivat na ukazatel navstevnosti. Jen dneska tu bylo skoro 22 000 lidi. Tudiz reklama musi tahnout. Podivej se, kolik ji tu je. Digi, Skylink atd. Myslis si tedy snad, ze by nemohli udelat mobilní verzi? Zvlast, kdyz tu chodi 22000 navstevniku DENNE!? tak by to snad mohli, ne? Zas takovi chudaci nebudou.

Pajenčar

Co tedy bude?

Klasicky se to zamete, jak vsechno tady v CR, kdyz jde o inovaci?

Pajenčar

tiez hlasujem proti mobilnemu webu.
my starsi totiz mame problem tak trochu precitat zmenseninu na mobile. desktopovu verziu si zvacsim kolko moje unavene oko prave potrebuje.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Nemam problem ani na xperia mini, nie to na väcsich mobiloch. Uplna zbytocnost mobilna verzia.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Dobre, takze mam 5,5 palcu obrazovku na telefonu, a kdyz ctu vzkazy, nevidim napriklad tvuj nick, pocrt prispevku a registraci. To je ok, jo? Parada

Pajenčar

@Pajenčar

Tak si to priblíž a otoč telefón a máš to :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Tak, tak. Vsetci stale drzia mobily na vysku.

Kasr
Registrace: 8/2008

Určitě ně. Alespoň někde člověk nemusí přepínat na desktopovou verzi.

Mikek
Registrace: 7/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra