![]() |
|
Špatná kvalita signáluDobrý den, mám přijímač Synaps ZR 300. Chytám Astru 3 a 1. Mám však problém se sílou signálu a kvalitou.Na všech stanicích ČT HD mám : kvalita - 31 %, síla signálu- 31 %, ale na Astře 1 Eurosport německý kvalita a síla signálu 90%. Je nutno natočit parabolu? Za radu předem děkuji. |
tonny
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluJe nutno to svěřit odborníkům. Rádo se stalo. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signálutonny, toho si nevšímej, bohužel tyhle prijimace mají nejakou sw chybu v ukazateli kvality signalu v norme DVB-S2/8PSK. Pokud ti to nastavoval technik merakem, tak by nemel byt problém s prijmem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluOdborník mi nastavil, ale teď se mi to zhoršilo. Astra 1 90 % Astra 3 30%.Nevím, jestli se parabola nepohla. Jak začně trochu pršet tak se na to skoro nedá dívat. |
tonny
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluTak to nebyl odborník. Měřící protokol zanechal?? |
bretah
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluTak pokud tam byla kvalita o něco vyssi a nyni je to tak jak popisuješ, tak by semohlo jednat o posunutou parabolu. Nech si to znovu prekontrolovat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluOdborník to asi byl, měřák údajně stál 50 000,_ Kč. |
tonny
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluTak reklamuj špatně odvedenou práci. |
bretah
![]() |
|
@tonnyPokud se hnula parabola tak je to na 99% elevací(nahoru/dolů)elevace tady pro náš region je cca +-32°,pokud tam máš přístup tak to zkontrolujSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 782 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluDíky za konkrétní radu. |
tonny
![]() |
|
@tonnyNo pokud ti zlobí jen TP s ČT, tak to bude spíš vadným přijímačem Synaps ZR 300! Něž budeš hýbat s parabolou, nejdříve vyzkoušej jiný přijímač. Pak budeš mít jasno, zde je to přijímačem nebo špatným signálem.Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Špatná kvalita signáluNa té Astře 3 některé frekvence zlobí, nedávno jsem to tady psal, je zajímavé, že ale jen u některých přijímačů. Mám ten stejný problém, u jednoho přijímače to jede jako víno, připojím druhý, na stejné místo - čili stejné podmínky, a nedá se na to koukat, signál se úplně ztrácí, skáče z 0 na 90, potom je chviličku třebas na 70 a tak stále dokola - nekoukatelné. Zbylé frekvence to nedělají. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
![]() |